- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
A micro USB egy szar volt ezen tényleg nincs mit szépíteni.
Annak volt jó a Lightning aki csak almás cuccot használt ,abban az ökoszisztémában működőképes."maga a csatlakozó fizikai kialakításra szerintem most is jobb mint az USB-C). Aki apple vonalon mozgott, annak egyáltalán nem volt szar, hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel."
Ezzel azért lehetne vitatkozni ,megint jó példa a közvetlen környezetem Apple felhasználói.
Mindegyikük szopott már a miatt,hogy elkoszolódott vagy kontakt hibás lett a csatlakozó a telefonjukon. A 8 éves Honorom köszi szépen jól érzi magát a C-vel ,pedig kapta az ívet. -
7Heads Drago
veterán
Watch viszont kakukktojás, eleve nincs rajta töltő aljzat
Ez csak féligazság. Az órán nincs csati, de a töltő adapteren meg van és nekünk pl type c.
Egy darabig tényleg jó volt a csati, a kábelek minősége viszont szerintem vicc volt. Meg az már régen volt hogy te mindent lightingal töltöttél. -
7Heads Drago
veterán
hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel.
A gyakorlat meg az hogy hullottak a kábeleik. Nekem a type c jobban bírja. A másik meg hogy ha annyira jó a lighting akkor az egyéb eszközeikben miért álltak át mégis type c-re? Ez kizárólag a zsé miatt érte meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged