- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem azt mondom, hogy a lightning jobb volt, ezért mondtam, nekem teljesen mindegy mi van rajta. Párhovonta lementem a képeket, akkor összedugom a géppel, és ennyi. Erre nekem teljesen mindegy a sebesség, meg minden.
Viszont a szoftveres része meg az üzemidő miatt óvva intelek a váltástól.
Az üzemidőt azt látom, hogy sehogy nem sikerül megközelítenem, most s24 ultrán, eléggé riaszató, de most néztem be a Magic 6 pro topikba, amiben gigantikus telep van, és ott is a készenléti fogyasztást emlegetik. Viszont a szoftveres rész alatt mire gondolsz? Van pár dolog amit szokni kell mert más, de alapvetően nincs bajom vele. Fluidnak majdnem olyan fluid mint az iphone, gyorsaságban még talán kicsit felül is múlja, bug meg crash sem jellemző szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest