Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Nem bánnám ha ez a t6s szakmai topiká nőné ki magát.
-
kelzsoca
félisten
THL T6 Pro topic létrehozva.
-
RBJ
addikt
válasz
KamuMazsola #1092 üzenetére
Én tegnap már megrendeltem.
Szerintem tényleg jó lenne nyitni egy topikot rendeset, vagy felül már lehetne egy összefoglaló, root, cwm, stb -
KamuMazsola
őstag
válasz
redhunter #1088 üzenetére
Igen, a t6s-t onnan rendeltem. Felár nélkül sima postával küldik, német posta ( dhl, csak nem expressz!) és tényleg 5 nap alatt itt volt. Nem kell rá sem áfát sem vámot fizetni, mert németországból adják fel.
A prot a tinydealről rendrltem, de áfával pont annyiba volt, mintha innen rendeltem volna.
Részemről ajánlott a bolt.
-
redhunter
senior tag
válasz
KamuMazsola #1083 üzenetére
Onnan rendeltél már ,megbizhatóak?Mert én is szeretnék egy t6 pro-t de nem tudom hogy honnan rendeljem.Mi az amit nem kell rá fizetni?Vám? Mert azt látom hogy ingyen szállitás van.
-
bartalacika
csendes tag
Jah és valaki ezt felpróbálta már?
http://www.needrom.com/download/thl-t6pro-rom/ -
redhunter
senior tag
Külföldről rendeltétek vagy innen
v-melyik eladótól? -
RBJ
addikt
T6S nél mind a két sim foglalat normál méretű?
-
RBJ
addikt
Na megrendeltem a t6s t. remélem nem bánom meg.
-
greef
tag
Esetleg elkülönülhetne, a S és PRO kategória. Csináljon valaki egy PRO topic-ot.
Hosszú távon, nem biztos hogy jó ha a két telefon egy topic-ba van.
Én is PRO tulaj vagyok. -
RBJ
addikt
Na addig baszakodtam, hogy nem fogadja el a 2 usd kupont amit eddig benyelt. Pedig nem vásároltam le.
-
RBJ
addikt
válasz
kelzsoca #1073 üzenetére
Na akkor t6s lesz ha ennyi mester lesz rajta. Anno jiayu f1 re is sok segítséget kaptam.
Már ütöm is le Mert nincsenek nagy igényeim de mégis jobb mint a jiayu m.
Csak az akksit fogom sajnálni. 4 napot elketyegett a kicsi f1.
Már rendelem is az asszonyt kell meggyőzni. Kíváncsi vagyok, hogy a gomb villágítás nem e szoftveresen van letíltva. -
zotyesz66
őstag
A hardveres tudás miatt szerintem dicséret illeti ezt a készüléket. Fiamnak vettem ilyet, az Iron Man 3 nagyon szépen fut rajta, sőt kipróbáltam az Epic Citadel-t is, abban sem találtam hibát. Először megijedtem, mert amikor beletettem egy 16 gigás kártyát (C6-os Medion, használt), fura leállásokat produkált, de aztán töröltem a partíciót róla és a telefonban formáztam meg, és innentől ezek megszűntek. Multitaskingban egy kategóriával jobbnak tűnik az Xperia SP-nél.
Mindemellett ez egy OLCSÓ készülék, tehát nem haragszom rá a szar GPS és a halk zene miatt. -
RBJ
addikt
-
nyisziati
veterán
Nálam pedig nem szaggat, pedig alaposan megküldtem többször is.
.
Szándékosan többmindent elindítottam rajta, Firefox, több ablakkal, Facebook, közben minden VOIP futott a háttérben, majd videót készítettem, amit Viberbe ágyazva elküldtem lassított mobilneten. EKÖZBEN váratlanul jött egy GSM hívásom, amitől újraindult a készülék - de szaggatást egyáltalán nem tapasztaltam.
.
Ezért az árért szerintem ez korrekt multitasking tudás, sőt, valószínűleg a drágább androidosok sem szerepeltek volna jobban.
.
Öcsém egyébként azért is kérte az összehasonlítást, mert az Angry Birds Transformers a kislányának kicsit belassult/kilépett a Nexus 7-en, ami a T6 Pro-n nem volt jellemző. Legalábbis a lassulás nem. Sőt, a kilépegetés is csak az első pár alkalommal, majd fokozatosan az is eltűnt (mintha "tanulta" volna a Pro a futtatást). Most már szinte folyamatosan lehet vele játszani (bár én annyira nem kultiválom).
.
Nálam a referenciajáték az Asphalt8, ami hibátlanul és nagyon gyorsan fut.
.
Úgyhogy ez a szaggatás dolog nem tűnik normálisnak. Vagy valami fogja a készüléket, vagy hibás a hardver (pl. a nyolcból csak 1-2 mag megy, ilyesmi). -
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Hozzám is került egy THL T6 Pro készülék, így a jövőben érkezhetnek különféle módosítások (pl: átpartícionálás) a készülékhez.
Amennyiben szükséges csinálhatunk külön topicot ennek a készüléknek is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
nyisziati #1054 üzenetére
Tegnap összehasonlítottuk öcsém Nexus 7-esével, és ugyanazt a sebességet hozza, ugyanaz a pontszámuk is.
Ez nem egeszen igy van.
Van nalam htc m7 es n7 '13, ami ugye majdnem egyforma vassal vannak szerelve, csak a felbontas mas (1920*1080/1920*1200), egyiken 4.4.3, masikon 5.0.2.
Kb azonos pontot hoznak antutuban, 28000 korul, ami kb 1400al tobb, mint a t6 pro, de teszik mindezt nagyobb felbontas es kevesebb mag mellett (4/8).Hiaba a hasonlo pontszam, a kevesebb ram es a tobbi elteres miatt erezhetoen lomhabb a t6 pro, mint a fentebb emlitett ket keszulek.
Szep teljesitmeny egy ilyen olcso keszulektol, az biztos, de a zokkenomentes mukodes nem hozza az elvarhato szintet. -
nyisziati
veterán
...Én is gondolkodtam a 4 vagy 8 magoson és végül a relatíve kicsi árkülönbség miatt döntöttem a 8 magos mellett.
.
...Az Antutu score jelentős különbséget mutat egyébként a T6s (4 magos) és a Pro (8 mag) közt: 17.000 kontra 26.000. Ez több, mint 50%. Nem bántam meg, hogy az erősebbet vettem, a mindennapi használat (sok párhuzamosan használt program) igazolta a döntésemet. Facebook, Messenger, Viber, Skype, Google+, realtime CPU és memória figyelő, widgetek stb. Jelszavam: ha már okosteló és ennyi pénzbe van, használjuk ki az egészet.
.
...Nem szeretem látni, amikor valaki a vadiúj, méregdrága telóján szókirakózik, vagy csak csetel. Pláne, ha ismerem az illetőt és tudom, hogy másra nem használja. Ez tiszta pazarlás.
.
...Tegnap összehasonlítottuk öcsém Nexus 7-esével, és ugyanazt a sebességet hozza, ugyanaz a pontszámuk is.
.
...Mondjuk a méret kicsit ellene szólt, 5 collos, szemben a T6s 4 colljával. Jobban szeretem a kisebbet, de 8 magos sajnos más gyártónál sincs 5 alatt, megnéztem egy összehasonlító oldalon. Ja és 2 kártyás, a főkártya micro SIM, a második (alatta) mini.
.
...A GPS-szel még küzdök, holnap fogom kipróbálni a minolta5 fórumtárs által ajánlott Nokia here-t, remélem tényleg beválik, szükségem van jólműködő GPS-re, az előző Huawei nagyon elkényeztetett ezen a területen. -
Dapro
senior tag
Sziasztok, úgy látom a t6 pro és t6s egybe van topikot illetően. inew v7 és thl t6 pro között gondolkozom. a v7 4 magos, a t6 pro 8. érdekelne ha valakinek van tapasztalata róluk. a 4 mag nem kevés?
illetve v7 vagy t6 pro ajánlottabb?
-
RBJ
addikt
válasz
KamuMazsola #1050 üzenetére
Azt hittem csak a proci nagyobb.
-
RBJ
addikt
THL pro megéri a felárat a t6s hez képest?
-
zorzy4
addikt
Nálam hibátlanul működik.
-
greef
tag
Ma megpróbáltam a Pro-nak a GPS-ét. IGo-val, használhatatlan.
Azt se tudja merre van arccal. (Mátyásföld - Káposztásmegyer) -
voczipoci
csendes tag
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!
Van egy th6s-em immár 1 hónapja.
Root-olni szeretném.
Az MTKDroid nem vezetett eredményre.
Több kérdésem is lenne.
A flashtools-al hogy tudom még a root-olás előtt lementeni?
A mentés után nekiereszthetem-e a kingot?Üdv.
-
nyisziati
veterán
válasz
bartalacika #1037 üzenetére
Ja , a "Tartózkodási hely" a beállítási menüje.
@minolta5: mármint a THL T6 Pro-ra telepítetted a "Nokia here"-t?
-
bartalacika
csendes tag
-
nyisziati
veterán
Hát az első negatív tapasztalatokat sikerült megszerezni a pro-val.
GPS használat közben többször eldobta a jelet és máshová tette a pöttyöt.Fél-egy perc után találta meg ismét. Ezr egy félórás út során háromszor-négyszer csinálta.
Ma, tehát ragyogó időben, nyílt terepen.Mások tapasztalata?
-
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Valami ötlet a kamerára?
Majdnem minden kép elmosódik, olyan mintha lassan frissítene vagy kevés lenne az fps.
Próbáltam több kamera progit, sztem maga a kamera "drivere" nincs optimalizálva.
Ötletek? -
Zirowe
nagyúr
válasz
KamuMazsola #1033 üzenetére
Mégis hibásan szedte le az apn beállításokat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
KamuMazsola #1031 üzenetére
Köszi, időközben megoldottam.
-
KamuMazsola
őstag
Melyik szolgáltató kártyáját használod? Telenor esetében az APN beállításokat módosítani kell!
Név: Telenor Online
APN: online
MCC: 216
MNC: 01
A többihez nem kell írni semmit, jobb felül mentés! Utána a jelölőt betenni mögé, hogy ezt használja a teló!
Valahol előreébb leírtam már és voda esetében is írta valaki, hogy mi a teendő. -
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola #951 üzenetére
Akkor tulajdonképpen mindegy, melyik SIM-kártyát vágom micro-SIM-mé, mert úgyis kiválaszthatom, melyikről menjen a 3G, illetve mivel úgy állítom be, hogy hívás előtt rákérdezzen a teló, melyik SIM-ről induljon a hívás?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma jött meg a t6 pro-m, csak egy simmel fogom használni.
Beraktam a microsimemet, az adatkapcsolat ki van kapcsolva, de a 3g kiírás mindig ott van felül az értesítési sávban, ez annyira nem zavar.Ami problémám van, hogy bekapcsolnám az adatkapcsolatot a gyorsmenüben, egy ideig pörög rajta a kék szín, majd az egész kék lesz, utána az egész fehér kis sim kártya jellel (gondolom azt jelzi, hogy aktív az adatkapcsolat), de mégsem tudok netezni.
A szolgáltató beállítások megfelelőek, mi lehet a baja? -
femiki
tag
Kiadták a Pro-hoz a Rom Updatet.
[link] -
KamuMazsola
őstag
Első körben írj a tinynek, hogy ilyenkor mi a teendő! Szerintem válaszban megkapod, hogy hova kell küldened. A külföldi rendelések topikban le van írva, hogy milyen papírokat kell kitölteni (CN 22, vagy 23), hogy ne legyen duplán vámolva.
http://m.prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
Gondolpm azért más is ad még valami segítséget. -
Tomy79
csendes tag
Segítséget kérnék.A kijelző probléma sajnos állandósult.Visszaküldeném gariban.Ha valaki ebben tudna segíteni,azt nagyon megköszönném.(hogyan,hova,kinek?)Tinydeal-ről rendeltem,szeptemberben vettem át.Tudom,hogy többen foglalkoznak ezek behozatalával.Őket hogy lehet megtalálni?Köszönöm előre is.
-
-
csabi63
senior tag
válasz
KamuMazsola #1016 üzenetére
Van rá megoldás.Igaz,csak a Dolphin browser-nél működik.
-
Wesder
titán
Sziasztok
van egy cwm mentésem, ha a LEWA romot felrakom, akkor a gyàri mentéssel visszaàllíthatom a telefomt, ha nem tetszene?
-
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #1013 üzenetére
Nem tudom, de nálam rendszeresen rákérdez a Böngésző és a Firefox is, hogy egy adott oldalon bekapcsolja-e a bővítményeket. "Igen" esetén megy a flash-tartalom (többnyire reklámok).
Flash-játékhoz én a Photon Browsert használom (Galaxy Life). Rá kell nyomni a villámra és a "Continue with ads" opcióra (ha nem akarsz fizetni kb. 30 eurót egy évre). Utána megy a flash. Minden weboldalon egyébként. Kicsit lassú, de ez van. Ja és csak wifin működik rendesen, vagy ha a mobilneted teljes sávszélességgel fut (de legalább 1 Mbittel), korlátozott mobilnetnél (pl. 32 Kbyte/sec) szintén belassul.
Az oldalon belüli navigálásra 3 opciót találtak ki, ami az ikonra való kattintgatással váltogatható:
1) "nyíl": mouse üzemmódban kezeled az oldalt, direkt ikonokra való kattintásokra jó
2) "összeszorított ököl": drag mód, a játékablakon belül tudod húzogatni a térképet
3) "kéz, mutatóujjal": touch mód, a weblapot tudod mozgatni a kijelzőn.MEGSZOKÁST igényel, meg a reklámok állandó kikapcsolgatását (banneren egy idő után jobb felső sarokban "x"). Egyébként használható. A legjobb flash-futtató, amit Androidra kitaláltak. Tudom, mert vagy tucatnyit próbáltam már.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #1013 üzenetére
Ez lehet az oka:
[2012. augusztus 15. szerda] -
KamuMazsola
őstag
Szerintem hagyjuk ezt a hazai kontra kínai garancia kérdést, inkább ne kerüljön rá sor! Ha meg mégis, akkor itt a ph-n van segítség bőven, hogy hogyan, s miként kell követhetően kínába küldeni gariba a telefont.
Más: a telóra telepítve van az adobe fashplayer, de nem lehet vele semmit kezdeni. A flasplayer settings egy weboldalra irányít, ahol fekete a teljes oldal, semmi beállítási lehetőség. Sógornőm nyomkodta a telómat és a farmeromania vagy mi a csodával akart játszani, ahhoz kellett volna ez a flashplayer, de nem működött. Valahogy működésre lehet bírni ezt a flashplayert? Vagy ez már androidon nem támogatott, csak pc-n?
-
llll
senior tag
válasz
KamuMazsola #1010 üzenetére
hát igen
én is ilyenekről hallok többet, nem a fent említett problémamentes ügymenetekről
(persze lehet hogy csak azért, mert arról nincs mit írni - de vhogy mégsem az az életszagúbb) -
csubuka
addikt
Mi lehet a baja egy T6S-nek, ha nem tölt be az android csak az indítóanimációig jut. Lehet, hogy hardverhibás nem? Vagy flashtool-al újra kell húzni és megnézni mi lesz vele? *Ezt bármikor meg lehet cisnálni, nem kell, hogy usd debug meg hasonlók engedélyezve legyenek gondolom, elég bootloaderre állítani a gépet bekapcskor?
-
KamuMazsola
őstag
Nekem a telenortól vásárot készüléken softwaret kellett volna frissíteni, mert nem találta a telenor által kiadott ota frissítést. Nem akartam bukni a garit így otthon nem álltam neki. Bementem a boltba ahol vettem, mondták hagyjam ott 2-3 hét múlva érdeklődjek. Bementem egy nagyobb üzletbe, ott sem volt más lehetőség, még cseretelefon sem. Na hagytam is a csába! Nekem ez nem garanciális ügyintézés, hanem garanciális időhúzás. Addig jó amíg az áruházi csereidőn belül vagy, arra van esély, hogy korektül bánjanak veled, ha azt akarják, hogy vásárolj még náluk. De a garanciális idő közepe vége felé már nem nagyon foglalkoznak veled.
-
hardline
senior tag
válasz
KamuMazsola #1000 üzenetére
Nekem a Pro-n nincs egy darab tyúklábas app sem. Így kaptam meg. Viszont a próba során nem volt gond a vakuval. Cseréltem launchert is, mert nem igazán jött be az alap.
-
llll
senior tag
értem én és tényleg örömmel hallom, ha ilyen boltok is léteznek
...ámbár ha ennek a telefonnak most akkor az lesz a sorsa, hogy szoftvert cserélnek rajta és újra eladják vkinek, akkor honnan tudhatod hogy nem 1 ilyen visszavittet kaptál te is?
még ha bontatlannak tűnt is
mert nekem ez vhogy még mindig túl szép ahhoz, hogy igaz legyen
félre ne érts, nem a te szavadat vonom kétségbe, hanem 1 kereskedő ilyen fokú segítőkészségét
hogy ennyire benyelné akár még a veszteséget is csak azért, hogy a vevője elégedett legyen...
de ne legyen igazamés mindez természetesen ugyanígy megtörténhet 1 kínai webshopban is
-
llll
senior tag
válasz
KamuMazsola #997 üzenetére
úgy értem, ha itt most bármiféle akadékoskodás és kibúvókeresés nélkül kicserélték
mert természetesen ilyesmire gondoltam én is - azok alapján amiket hallottam már a soxor hatalmas előnyként emlegetett "hazai garanciáról"nyilván mindenki a saját személyes tapasztalatai alapján ítéli meg ennek az értékét
én spec az enyémek alapján egyelőre nem fizetnék érte 1 fillér "felárat" sem -
zorzy4
addikt
válasz
Milyen játékos appról és tyúklábasról beszéltek? Én valami 3d időjárást látok, de azt nem hol kéne elindítani?!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
KamuMazsola #998 üzenetére
Amikor töröltem öcsèm telójáról a tyùklábas appot, ès nem működött a vaku, megijedtem, nehogy gariztatni keljen a 2 napos telefont . Vagy esetleg vegyek neki egy ùjat...
De a gyári visszaállìtás segìtett .
Amùgy a vakuja nem a legerősebb, főleg a Coolpadomhoz hasonlìtva, de sztem - ès amennyire emlèkszem- kb a Zopo Zp700 -èhoz tudnám hasonlìtani. A ZTE V970-hez kèpest viszont szikrázó napsütès ! -
nyisziati
veterán
válasz
Ne keserítsd a T6s tulajdonosokat, elvégre nekik indult a topik!
Tényleg ketté kéne már választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest