Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hardline #681 üzenetére
ComeBuy.com:
Display
Display Size 5.0"
Resolution 1920x1080(FHD)
Touchscreen Capacitive Touchscreen
Gravity Sensor Yes
Light Sensor Yes
Distance Sensor No
E-Compass No -
-
todyor
tag
válasz
hardline #531 üzenetére
Hát igen, egyetértek a mottóddal!
Ha pedig belegondolunk, valamennyi internetes vásárlás igazából egyfajta "halálugrás".
És ha ugrunk, akkor az legyen már 10 pontos...
Kicsit utánanéztem én is az everybying-nak a sitejabber oldalán. Nos eléggé vegyes a kép. Kapnak hideget is, meleget is. De a pandawill sem kap túl sok jó véleményt. Inkább csak rosszat. :[link]. Gondolom, főként azok ragadnak tollat, akik megjárják velük. -
todyor
tag
válasz
hardline #516 üzenetére
Nem tudom, mennyire megbízható, még nem rendeltem tőlük, de gondolom, nem lehet rosszabb a többinél. A Paypal visszafizetési és visszaküldési garanciával szerintem biztonságban lehetünk. A visszaküldés árát is fizeti a Paypal, ha dokumentáljuk rendesen. Ha meg nem jön meg, a teljes árat is. Kisebb értéknél ugyan, de már kaptam így vissza pénzt a számlámra.
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hardline #493 üzenetére
A kolléga összevonva rendeli be a telókat (különböző típusokat ömlesztve) tengeren túlról. Ergo a szállítási idő kb. 1 hónap (tapasztaltam), és kérdéses az ÁFA is. Bárki bármit is mond, ha egy csomagban bejön 10-12 db telefon Kínából, Hongkong-ból, az nem csúszik át a vámon. Áfával meg máris ott van a 37 ezernél.
-
-
-
Tomy79
csendes tag
válasz
hardline #469 üzenetére
Tárcsázóból,hívás befejezése után nem lép vissza az "asztalra"Csak a kijelző le,majd vissza kapcsolásával lehet kilépni a tárcsázóból.Ez áll a gyári és a letöltött appra is.Mintha szoftveresen lekapcsolódna a "vissza" gomb.A kijelző alsó része is pontatlan időnként.Jellemzően minta rajzoláskor jön elő (a szerintem) szoftveres hiba.Kijelző ki és bekapcsolása után gyakorlatilag megjavul.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
hardline #463 üzenetére
Szerintem csak 30. Windowson nézve a tulajdonságoknál 25 fps van, gondolom a pal rendszer miatt. HD-ben kevés fény mellett is elfogadható videót vett fel, csak mintha késne a hang, nem sokat, de nem volt tökéletes. FHD-ben (szerintem) jó képet vesz fel, de a mozgásoknál nem volt tökéletes. Célnak megfelel, de a gyerek ovis ballagását nem ezzel veszem majd fel.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hardline #451 üzenetére
Én már a 4.4-nek is örülök. Egy nagy halom készülék még mindig a 4.2-nél tart, és nem is várható rájuk frissítés. Gondolom kb 1 év múlva ki fog jönni egy új modell a THL-től 5.0-val, és arra lehet majd lecserélni a T6-ot. Színtiszta üzlet: az OTA frissítés ingyen van, az új modellért fizetni kell...
-
llll
senior tag
válasz
hardline #439 üzenetére
szó sincs róla
csak hirtelen úgy alakult, hogy 3 telefonom lett egyszerre
mindegyiket meghirdettem és úgy voltam vele, hogy amelyik utoljára marad azt használom egyelőre
illetve ha kaptam volna ezért ~30- at, akkor miért ne?
ez már majdnem tökéletes telefon számomra, de a biznic az első -
haris
őstag
válasz
hardline #385 üzenetére
Mali 400 MP2 van benne. sok webáruház kamuzza 450MP4-et, hogy többen rendeljék.
forrás (tudom wikipedia, de mégis elhiszem nekik)
SZERK: a T6S ről beszélek.A THL T6S ben mali 400
A THL T6PRO Mali 450 kell legyen.Nem ártana a PRO-nak egy külön topik, az ilyen félreértések elkerülése végett
-
KamuMazsola
őstag
válasz
hardline #360 üzenetére
Először is nem olyan nagy, mint gondolod. Egy hetes használat után lehetne akár nagyobb is főleg filmnézésnél, persze zsebrerakni már nem olyan egyszerű, mint egy 4"-os. Én ingzsebben hordom, elfér, mondjuk a kamera kikandikál. Az érintőgomboknak tényleg niincs háttérvilágítása, ezt eggész könnyen meg lehet szokni, több év android után úgyis megtalálja az ember és kellő távolságra vannak egymástól, nem nyomom félre. Közelség és fényérzékelő van és teszi is a dolgát mindkettő, a fényérzékelő a beállításokból kalibrálható. Értesítő led van, de csak vörösen világít, villog. Az érintője jól érzékel, nem volt vele gondom, ami mellé ment azt én ütöttem mellé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest