Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Bal oldalt Phone information ha arra kattintasz,akkor írja a telefon adatait. Próbálj rányomni a Root gombra,lehet megcsinálja,,de kicsi az esély. Nézd közben a telefon kijelzőjét is mert lesznek szövegek amiket okézni kell. Ha nem sikerál akkor előtte mindenképp rootolni kell. Megcsináltam volna már én is,ha legalább egy kicsit is érdekelne a készülék.Tegyél bele memória kártyát,mert csinál majd egy komplett CWM mentés is rá az MTK DT a belső memóriába nem biztos,hogy megcsinálja. A CWM mentés mérete durván 1,5 Giga,ha nincs rajta még sok minden. Az MTK DT mentés 2 Giga körül van. Ebből bármikor vissza lehet állítani ha van CWM. Van egyébkén unroot is,akkor vissza áll rootolatlan állapotra,és olyan lesz mint eredetileg.
Ez nem kifejezetten neked szól:
Annyit fűznék még hozzá,hogy az MTK DT-vel készült CWM-nél előfordul olyan,hogy gyári beállítások vissza állítása nyomására Bootlopos lesz. Ki szokott keveredni belőle,de órákba telik. Ez nem minden készüléknél áll fenn de mivel ez egy új cucc szerintem még senki nem próbálta.A Vrootal próbálkozz inkább először. Vagy a framaroot 1.9-el.
-
llll
senior tag
...vagy először rootold meg és akkor sárga, vagy zöld színről indulsz
talán egyszerűbb lesz
(asszem én is így csináltam)egyébként meg az az igazság, hogy már én sem emléxek halálpontosan hogy hogy is csináltam, ezért nem mondanak nekem sokat a képernyőmentéseid
(és ezért írtam le gyorsan mindent frissiben a 38-ban amiről úgy gondoltam, hogy esetleg segíthet másoknak) -
csabi63
senior tag
Itt tartok.
A leírásban pedig itt:"Ha sikerült felismernie a telefont, akkor kiírja róla azokat az információkat, amiket tud."
A telefont ugyan felismerte,de a kocka kék,és nem ír semmilyen adatot.Információ annyi,hogy "nem választott fájlt",valamint a "feladat befejezve."
Nyilvánvalóan itt valamit nem jól csinálok,de semmiféle utalást nem találok,hogy innen merre tovább.
Magas ez nekem,ahogy gondoltam is.Egy Nook ST-t korábban rootoltam,de az pofonegyszerű volt. -
llll
senior tag
"2, Első ellenőrzés
A második legfontosabb dolog, hogy megnézd azt, hogy a bal alsó sarokban lévő kis jelzőnégyzet milyen színű. Ennek 3 lehetősége van:
- 2.a kék: nem root-olt telefon, nem létesíthető root joggal felépített kapcsolat az aktuális állapot szerint.
...
3, Ideiglenes root megszerzése
A 2, pontban leírt színektől függően kell cselekedni.
Alapvetően arról szól az itteni root-olás, hogy ideiglenes root jogot szerezzen magának a program, így biztosítva azt, hogy lehessen teljes rendszermentést végrehajtani.
...
- 3.a – kék: nincs su bináris telepítve, és secure kernel. Ekkor nyomj já a root gombra, és kövesd az MTKDT információs dobozában leírtakat, illetve a telefonon megjelenő utasításokat, ha van ilyen...."egyébként valóban nem a root a bonyolult, hanem a mentés
ezért mondtam, hogy ha a flashtool-os mentéssel nem akarsz kínlódni (bár mondjuk cappa72 szerint ajánlott minél több mentést készíteni minél többféle módon), akkor csak a cwm recovery-t próbáld feltenni és abból már egyszerűen lehet készíteni mentést/mentéseket
(ez az egyik mód) -
üszök
őstag
Itt a számodra kellő leírás. Figyelmesen,és többször olvasd el.
-
attikae
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek. Scatter file kellene nekem, mert amit inen vagy a needromról lehet letölteni arra mindíg azt irja hogy:
Error:Initalizing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load legal.
valakinek valami ötlete. Nekem már nincs
Próbáltam már FlashTool V3.1304 és 5.1352 vel is egyikkel sem münkszik
CWM recoveryt akarok rá tenni de igy nem fog menni. A root az sikerült. -
llll
senior tag
állítólag van akinek ezzel is sikerült
nekem spec nem
nekem a kingo root csinálta meg végül
asszem én konkrétan innen szedtem le:
[link]
elrontani pedig sztem nem nagyon van mit
ha nem sikerül, akkor egyszerűen nem történik semmi, marad rootolatlan a teló
én próbaképpen ráengedtem vagy 2-3 egyéb rootoló progit is, amiket a korábbi telóimon használtam
egyik sem rontotta elés persze egyébként is csak teljes rendszermentés után szabad csinálni bármit is
abból pedig visszaállíthatsz mindent, ha vmi gubanc lenne
ehhez itt találsz segítséget:
[link]
elsőre lehet hogy ijesztően bonyolultnak tűnik, de hidd el nem az
ha a flashtool-lal nem is akarsz kínlódni, legalább a cwm recoveryt próbáld meg felrakni a gyári helyett
abból pedig már tényleg pofonegyszerű mentést készíteni is és visszaállítani is(néhány kört talán megspórolhatsz 38 és 42-es hozzászólások elolvasásával is)
-
Karlitosz
tag
Valami jó tokot találatok hozzá valahol ?
-
csabi63
senior tag
Van valami módszer arra,hogy a gyári launchert root nélkül töröljem?Az alkalmazáskezelőből nem tudom.
Feltettem a Novát,beállítottam alapértelmezettnek,a gyárit meg letiltottam.De rá se bagózik,indításnál már aktivizálja is magát.Valahogy meg kellene szabadulnom tőle. -
Bacy85
csendes tag
SZiasztok!
Nézelődöm a kínai telefonok világában, mert barátnőm szeretne egy új telefont a Galaxy Minije helyett.
Egy megbízható márka\típus lenne a fő cél. Semmilyen rootolás\mókolás nem lesz , csak használat.
Néztem a THL T/S telóját és nem tartom egy rosz paraméterekkel\árral rendelkező telefonnak.
Tudnátok róla írni véleményeket?
Bár tudom,hogy ez egy THL fórum,de ebben az kategóriában van jobb vétel?
ÜDV!
-
llll
senior tag
válasz
eszementális #172 üzenetére
az kevés, hogy nagyon hasonlít
nemrég jártam így én is
a galaxy s mini aksija is nagyon hasonlított a feleségem galaxy minijéhez (még a pontos típusjelzés is csak az utolsó számjegybn tért el), de végül élőben egy fél centivel nagyobbnak bizonyult -
csabi63
senior tag
válasz
eszementális #172 üzenetére
Azt hiszem,eldőlt a kérdés.Beírtam egy webshop-hoz ahol mindkettőt forgalmazzák,és Email-ben ezt a választ kaptam:
THL T11 mobile phone battery is not suitable for THL T6S. -
csabi63
senior tag
válasz
eszementális #169 üzenetére
Szerintem nem.Némi keresgélés után azt találtam,hogy a tiéd két típusba jó.
T11
T100S
Pedig de jó lenne.A TS6-ban 1900mah az akku,a T11-ben meg 2750mah.Már szereznék is be egyet. -
válasz
eszementális #169 üzenetére
Nem sok esélyt látok rá.
-
eszementális
tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az esély arra, hogy a t11 aksia jó ebbe. Csak mert pont tesómnak tetszik a telefon nekem meg t11-em van
-
csabi63
senior tag
válasz
FlickAir #157 üzenetére
A tervem nekem is az volt,hogy rögtön rootolom a telót,de nem fogom.Mindent tud,amire szükségem van.Azokat a nem kívánatos programokat,amiket engedett,töröltem.A többit letiltottam,az ikonokat eltüntettem.Felraktam a Nova Prime Launchert,kicsit fazonra igazítottam.Elégedett vagyok,mint egy jóllakott napközis.
Nem zárom ki ugyan,hogy később mégis rootolom,de az nem mostanában lesz. -
attikae
csendes tag
Igen a gyári launcer3 jegelése tényleg nem okoz semmit.
A kamerával kapcsolatban pedig majd próbálkozom,de kint elég jó képeket készit, a benti képekkel van gondom. majd kipróbálom amit irtál hátha.
A billentyűzet próblémára pedg marad a tanítás szerintem.Később meg ha már lesz hozzá fözött rom vagy egyebek akkor heggesztek rá egyet
Köszi az infókat
-
üszök
őstag
válasz
FlickAir #123 üzenetére
Szétnéztem ezen az oldalon,lehet veszek egy ilyet.
-
mexel
veterán
Köszi! Elsőre nekem is vállalhatónak tűnt, de azért megkérdeztem hátha van valami
Egy jó cwm jó lenne azért. -
FlickAir
aktív tag
Ma 2 hete használom a telefont (nem kicsit, viszont nagyon intenzíven), és komolyan mondod, ez az első olyan készülékem, ami úgy jó, ahogy van. Eszembe sem jutott eddig piszkálni, "javítgatni". Egyedül a CWM-ből telepíthető ROM hiányzik a készletből, de szerintem enélkül is el lehet boldogulni.
-
mexel
veterán
Van olyan rom és cwm a telefonhoz amit érdemes felrakni ahelyett amivel jön általában? ( pl amiből ki vannak szedve a kínai programok, stb)
Akarok rendelni egyet próbálgatni ( egy már volt nálam de nem volt igazán időm rá mert oda kellett adni a gazdájának). Lehet rendelek egyet, megnézegetem, beszerzési áron talán elviszik utánaEnnyiért nem nagyon van jobb azt hiszem.
-
llll
senior tag
a gyári launcher3 jegelése/törlése biztosan nem okoz gondot, ezt már több telefonon teszteltem
csak legyen fent vmilyen (akármilyen) launcher
a telónak tökmindegya kamera sztem is silányka
a 2 előző telefonomon (haier és xperia mini) érezhetően jobb volt
de annyira azért nem tartom tragikusnak
elmegy
a kamera appok közül régebben a camera zoom fx-et próbálgattam, most pedig a pro capture nevezetűt
de az az igazság, hogy én olyan bődületes különbséget soha egyik telefonomon sem láttam a gyári kamerához képest
soha nem értettem mit áradoznak egyiken vagy másikon, hogy "hú mennyivel szebb képeket készít!"
bár mondjuk hozzá kell tenni, hogy nem is szoktam sokat bajlódni a beállításokkal
mindent automatára veszek és késza gyári billentyűzet szótáráról megint nincs sok tapasztalatom, mert rögtön fel szoktam tenni a swiftkeyt
(a "diktálós" szövegbevitellel sikerült már leejtenem jó néhány állat)
az szépen megtanulja és utána fel is ajánlja a szavakat
mondjuk ez némi időt igényel az tény, de ott olyasmit is meg lehet adni, hogy honnan tanuljon még pluszban szavakat
(sms- ekből, email-ekből, mittomén) -
üszök
őstag
válasz
FlickAir #152 üzenetére
Szóval ezért told ezt az oldalt?
Az ÁFA dolog nem teljesen így van tudtommal,mert EU.n belül is van egy keret cégenként X EUR-ban meghatározva mennyit lehet ÁFA mentesen bizniszelni az országok között,ha ezt túllépik akkor fizetniük kell. Nemrég olvastam itt a PH-n valahol.
Lassan ki kéne már próbálnom a telefont. 3 napja itt áll.
-
Karlitosz
tag
Köszi a Válaszokat ezzel a német üggyel kapcsolatban!
Egyébként azt nem feszegetném, hogy ha mégis ÁFA köteles akkor legyek büszke, hogy nem szürke import, mivel azért drágább a német warhouse mivel akkor ott beadóznak, gondolom én mint jóhiszemű állampolgár. De köszi szépen az infókat, akkor rendelem is onnan. Néztem más topic-okat is van az a külföldi rendelések, ott nem találtam olyat, aki egyértelműen azt mondta, hogy a comebuy cuccát ami németből jött az vámolták(áfát kellett fizetni), tehát elvileg tényleg azért drágább mert ott németbe befizetik az ÁFA-t. Ha ez tényleg így van akkor végre rájöttek a kíniak, hogy itt ez az EUnak nevezett bildenbergek által irányított valamiben most már keményen jattolni kell mindenért és így ha van EU raktáruk, akkor is tőlük vásárolunk. Gondolom azért Germany raktár mert ott a legkedvezőbb befizetni a dolgokat, amik utána az egész EU területén érvényesek. Vagy hasonlóak az árak csak azért német raktár, mert sok vásárló felé azért már önmagában garancia a német szó
-
csabi63
senior tag
válasz
Karlitosz #146 üzenetére
Azzal nem kell foglalkozni,hogy a német webshop nem is német.Egy tucat Ázsiai webáruháznak van EU-s raktára.Ezektől 99%os biztonsággal ÁFA nélkül lehet bármit behozatni.
Amit erről jelenleg lehet tudni,az valahogy így néz ki:
1."Az EU-ból érkező csomag értéktől függetlenül vám- és adómentes."
2."Az EU-s internetes kereskedőtől megrendelt,de Unión kívülről érkező csomag EU-n kívülinek számít,így vám- és adófizetésre kötelezhető.(értéktől függően)"És itt lép be a képbe az EU-s kereskedő,mert ha átcsomagolja,csak szúrópróba alapján derülhet ki,hogy EU-n kívüli a termék.De szinte szinte mindenhol átcsomagolják,különösen azok,akik nem csak belföldre,hanem az egész EU-ba szállítanak.A kínai áruházak EU-s raktárai pedig kivétel nélkül,mert mindenki tudja,mi a helyzet az Unióban.Vörös posztó a kínai feladó fél Európa vámszerveinél.
A döntés a tiéd.Garanciát itt senkitől nem kapsz,mert ép ésszel nem is lehet adni.Ha trehány a kereskedő,és ideküldi a csomagot a kínai feliratokkal,akkor tuti az ÁFA.De szerintem az esély erre elhanyagolható.Ha pedig vámot fizetsz,legyél büszke,hogy nem szürke importból származó terméket vásároltál,és tiszteled a törvényt.Más.Most tűnt fel,hogy nem kapott MHL támogatást a T6S,tehát vezetékkel nem lehet átvinni a képet a TV-re.Nem hiszem,hogy nagy szükségem lett volna rá,de azért nem bántam volna.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
Karlitosz #146 üzenetére
... és a megrendelés ezek után megérkezik 5-7 nap alatt, mindössze 9€/csomag szállítási költséggel...
Shipping
The shipping time depends on the shipping method and location of the products.
Cost( e.g., weight-500g)
Shipping from Germany
Cost € 9 ($12.23)
Delivery Time 5~7 workdays (in EU) -
attikae
csendes tag
Szia!
A telefonokat rótoltam. A gyári launcert én már lecseréltem Nova Launcer Prime-re. A gyári progik közül a Launcer3 és a Theme Managert jegeltem Titanium beackuppal. Már 3 napja igy megy és nem tapasztaltam semmi hibát. Annyi hogy a gyári háttérképek igy nem elérhetőek, de szerintem ez nem olyan nagy gond.Nekünk sikerült az Ebayról vásárolnunk rögtön 2 darabo. Hamburgból érkezett DHL-el és 4 nap alatt itt volt. a kettő 50.150 forint volt postával együtt.
Nállatok a kamerával készült kép elég gyatra. Nekünk mindkét készüléken ilyen. A fólia már nincs rajta a kamerán. Esetleg valaki próbálta más kamera progival?Még egy kérdés. A samsung galaxy 3 telefonon megszoktam, hogy felajánlja a szavakat ahogy el kezdem irni. Itt ugy látom a itt a szótár tök üres. Hogyan tudnék szótárt hozzáadni. Nem igazán szeretném egyessével felvinni a szavakat.
-
Karlitosz
tag
válasz
FlickAir #143 üzenetére
Az állítólagos német shop, Hong Kong-ban bejegyzett shop! [link]
Sztem ez a német raktár úgy történhet mint nekem az ír tabletem.
Kínából megérkezik németbe ott átcsomagolják német csomaggá,
ami fel lesz tüntetve, hogy "EU Területre vámkezelés nélkül lépett"
és majd szépen a vevő megfizeti.
De ne nekem legyen igazam! Valaki cáfoljon meg, aki onnan rendelt és ÁFA és Vámmentes volt a csomagja! -
FlickAir
aktív tag
válasz
Karlitosz #138 üzenetére
Egy cikk az origo-ról: [link]
"Ha az Európai Unió huszonhét tagországának valamelyikéből hozunk be elektronikus ketyerét, legyen az laptop vagy mondjuk hordozható konzol... semmilyen vámot nem kell fizetni, az adót pedig a vásárlás helyszínének országában megfizetjük, hazai áfa így már nem terheli a vételárat..."
-
csabi63
senior tag
válasz
musculus #140 üzenetére
Gépelésnél eddig nem vettem észre hibát.A kétujjas nagyítás is rendben van.Ez a teszter pedig még a tabomból is hülyét csinál,pedig azon az ötujjas érintés is patentul működik.A régi telóm pedig a YAMTT szerint teljesen használhatatlan.Ami ebben a formában nem igaz,három éve használom.Persze azt nem vitatom,hogy nem valami minőségi érintőpanelt tettek bele.Ha így lenne,akkor nem 24k lenne az ára.De használat közben nem tűnt fel,hogy bármi gond lenne vele.
-
musculus
tag
Végre megjött a csomag, nem volt szükség az afagaranciara, ugyhogy nem tudok nyilatkozni.
Viszont.
Ezt a videót nézzétek meg, most töltöttem fel.
Az első próbálkozásra single touch, a masik kettőnél meg szethullik a vonal.
Gepelesnel es pinch to zoomnál megneheziti a dolgomat.
Szerintetek ez hiba? Nálatok is ilyen fostalicska az érintőpanel? -
Karlitosz
tag
Sziasztok!
A linkelt német webshop amennyiben német raktárat is választok,
az tényleg ÁFA mentes?Értem én, hogy EU, de nekem jött írországból tablet,
azt hitttem ÁFA mentesen, csak a csomagon meg volt jelölve,
hogy EU területre ÁFA nélkül lépett be, tehát ugyanúgy fizetnem kellett!Rendeltetek már német shopból tényleg ÁFA mentes?
-
llll
senior tag
-
szmatyi93
tag
Hali,
valaki nem tudja hol tudom beállítani hogy a hívott fél lássa a telefonszámom mert itt turkálok benne de nem lelem....
Előre is köszi -
csabi63
senior tag
Én Ebay-ről,belga eladótól rendeltem,bár eredetileg Hongkong-ból érkezett.Szállítás BruCargo(belga posta),és DHL hozta ki.ÁFA nem volt,az ára pedig egészen pontosan 23891 HUF volt.Szerintem azért nem piszkálták a vámnál,mert Brüsszelben átcsomagolták.Kínai írást nyomokban sem láttam a csomagon,csak franciát.
Még ismerkedem vele,de ennyiért remek vételnek tűnik.Jól is néz ki,bár a mérete kissé meglepett.(De a lapát tenyeremhez jól passzol.)A Kit-Kat pattogós,fényévekkel jobb a böngészés a régi telómon lévő android 4.0-nál. Viszont mindkét sim kártyám kövület,ki kell cseréltetnem őket.Az egyik Telenor,a másik Voda,és ebbe már nem passzolnak bele.De érdeklődtem,ingyen kicserélik,nem kell itthon vagdosnom.Azért valami bővítőt szerzek hozzá,mert az ördög nem alszik.Hátha még vissza kell tennem a már tartaléknak kinevezett készülékbe. -
csabi63
senior tag
Megjött az enyém is.Szépséghiba,hogy nem tudom bekapcsolni.A töltőre sem reagál semmit.Rajta hagyom néhány órát,de a frászt hozza rám.
-
Re4zOon
csendes tag
update: Ebben a pillanatban az ablakban egy műhódtól se fog semmilyen jelet (gps test szerint). 5 perce már ott fekszik.
-
Re4zOon
csendes tag
Az agps maga elég pontos, nem tudom eleinte miért nem akart sehogyse működni, most eléggé fasza. A mobilhálóról bemérés tudom, hogy rohadtul nem pontos, de egy megállóra a sola le tudta szűkíteni a méretet, ez meg nem. Ellenben mivel a gps kb 5 másodperc alatt talál jelet, nem igazán lényeges, úgyhogy felejtsük ez el
A kameráról leszedtem a fóliát, de akkor se szép. Homályos, foltos (igen, 5 mp-en, nem 13-on). Nem várok tőle mondjuk csodát, de ha kicsit is közelítek rajta, már látszik, hogy csúnya. Ami azért nem szép, legalábbis én úgy hallottam közvetetten (ismerős ismerősének van ilyenje, így ismerős is látta/kipróbálta), hogy ennél azért jóval szebbnek kéne lennie.
Valamint a vészhívással mindenki találkozott gondolom. Sikerült bárkinek is kikapcsolnia, hogy lezárt képernyővel tudjon számot váltani?
-
FlickAir
aktív tag
Németországi rendelés: [link]
88 EUR (kb 27.000 Ft) szállítással, mindennel. A garancia miatt sem kell Kínába visszaküldeni.Nem kell ÁFA-t és VÁM-ot fizetni, 1 hét alatt megkapod.
FONTOS! Rendelés előtt mindenképpen a "Warehouse in Germany" lehetőséget válaszd, különben Hongkong-ból küldik, és ÁFA-t kell fizetned!!!! -
-
üszök
őstag
válasz
Graphics #117 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Az A GPS lényege.
Matykoh
(lelkes újonc)Hát kicsinek nem nevezném.
Ez egy igazi tepsi.
már nem is nagyon tetszik,pedig még nem is használtam.
-
Matykoh
tag
Hello! Tudna valaki linkelni egy T6S által kreált képet, hogy milyeneket csinál (Lumia 520-am van, szóval nem várok csodát
)? Időnként szükségem van a vodás kártyámra, de az összes független telefon bekrepált a fiókban, ez a kis telefon meg szimpatikus. (Telenor 3g-vel működik?)
-
-
Re4zOon
csendes tag
Bocsánat, a GPS tényleg gyors. Most. Pedig már sokadszorra próbálkoztam vele :/ Viszont a mobilhálózat alapján a bemérés vagy rohadtul pontatlan, vagy nem működik. Google térkép még csak-csak csinál fél km-es kört, de az említett smartcity csak annyit mond, hogy nem sikerült pozíciót bemérni, holott a volt telefonomon, xpreia solán ez tökéletesen ment
ötlet?
-
Re4zOon
csendes tag
Üdv! Tegnapi nap én is a klub tulajdonosa lettem. Rootolás nagyon könnyed volt, telefon gyors, képernyővel semmi gond. A kérdésem az lenne, hogy az 5 mpes kamera nálatok is (mondjuk várhatóan, tehát nem panaszképp) ótvar képet csinál?
Valamint két gondom lenne.
1: Mindenkivel ellentétben, nem talál gps jelet, csak iiiiszonyat lassan, kb 10 perc volt este. Valamint mobilhálózatos pontosítás se működik, tehát agps-t kikapcsolva sejtelme sincs, merre jár, ami mondjuk a smartcity lényegét elveszi, bár ez még nem a megszokhatatlan gond. Kárpótol a gyorsaság.
2: Lezárt képernyővel a hangerő fel nyomvatartva vészhívást kezdeményez, pedig elvileg az a számok közötti váltást tenné. Ez sem megszokhatatlan, csak érdekes, hogy ilyennel eddig még nem találkoztam.Ötletek?
-
üszök
őstag
Ma megjött az enyém is,még nem bontottam ki. A postás egy külön történet mit csinált.
Nem volt tréfa,és volt egy kis keresett pénzem a Paypalon,így ha jól számolom 17k körül van a telefon.Rendeltem bele egy 32-es kártyát tizedikén máshonnan,hogy bőven ide ér mire a telefon megjön,de annak még se híre se hamva.
Érdemes ART módban használni? Számít valamit? Ha igen,akkor mindenképp meg kell várjam a kártyát.
-
csabi63
senior tag
válasz
FlickAir #107 üzenetére
Sajnos én is későn kaptam az infót.Én belga eladótól rendeltem,remélve,hogy megúszom az ÁFA-t.De fizetéskor kiderült,hogy Hong Kong-ból jön,csak rajtuk keresztül.Ezzel valószínűleg bakot lőttem,de már nem mondtam vissza.19 napja úton van(most ért Brüsszelbe),és ha tényleg fizetnem kell,kb. 29k körül jön ki az ára.De azzal sincs semmi gond,tekintve a többi shop árait.Csak az időfaktor...
A haverom rendelt a németektől,öt nap alatt megkapta.(és nagyon meg van vele elégedve) -
FlickAir
aktív tag
Az enyém Kínából jött, 90USD plusz ÁFA 7000 Ft, összesen kb 28000 Ft-ba állt meg a telefon, több mint hónapig vándorolt, mire ide ért. Ez a német cégnél, ha jól számolom, gyors szállítással, max hét alatt itt van, kb ugyanennyiért, talán még picit olcsóbban is. Ha ezt tudom, biztos innen rendelem.
-
csabi63
senior tag
Akkor már inkább EZ.Ha a Deutsche Versand-ot választod drágább,de nincs ÁFA.Fizetés Paypal,szállítás DHL (9€) és 5-6 nap alatt kihozzák.A Hong Kong-i szállítás kb. egy hónap(+ vámkezelés),és a látszólagos olcsóság sem játszik,mert tuti az ÁFA.Összehasonlítva árban egálban van a kettő.De talán nem mindegy,hogy egy héten belül,vagy egy hónap múlva kapja meg az ember.
-
-
atthany
aktív tag
most van a spanyol raktárban, kiválasztás után alapból innen jön vagy hol kell ezt és a szállítást megjelölni (DHL)?
http://www.antelife.com/thl-t6s-mtk6582-quad-core-android-4-4-phone-5-0inch-ips-screen-1gb-8gb-dual-camera-black.html -
musculus
tag
Kösz szépen, a 4-5 óra jól hangzik - remélem, én is tudok majd ilyet produkálni
KamuMazsola
Mindenképpen írni fogok róla, akárhogy is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest