Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
A hardveres tudás miatt szerintem dicséret illeti ezt a készüléket. Fiamnak vettem ilyet, az Iron Man 3 nagyon szépen fut rajta, sőt kipróbáltam az Epic Citadel-t is, abban sem találtam hibát. Először megijedtem, mert amikor beletettem egy 16 gigás kártyát (C6-os Medion, használt), fura leállásokat produkált, de aztán töröltem a partíciót róla és a telefonban formáztam meg, és innentől ezek megszűntek. Multitaskingban egy kategóriával jobbnak tűnik az Xperia SP-nél.
Mindemellett ez egy OLCSÓ készülék, tehát nem haragszom rá a szar GPS és a halk zene miatt. -
zotyesz66
őstag
Két készüléket próbáltam. Lehet, hogy pont ez a kettő problémás, rossz az antennájuk vagy mittudomén, igazából nem erre vettem, tehát nem is kell tudnia. De, bár nagyon nem tisztességes az összehasonlítás, napi szinten használok egy iphone-t erre a célra ugyanebben a kocsiban, tehát nagyjából tudom, hogyan kéne működnie.
-
-
zotyesz66
őstag
válasz
KamuMazsola #941 üzenetére
Én csak úgy próbáltam, hogy a normál mellé betettem az általam használt micro SIM-et és arra így nem tudtam engedélyezni a 3G-t. Lehet, hogy magában menne.
-
zotyesz66
őstag
Én tegnapelőtt vettem át egy Pro-t FlickR kartárstól. Alapjában elégedett vagyok vele, a fiamnak lesz karácsonyra. A kijelző szerintem teljesen jó, nemcsak az árához képest, hanem abszolút értelemben is, a hardver teljesítménye is OK, a szoftver is stabilnak tűnik eddig. A WiFi kiváló, a mobilnet is megy. A GPS viszont nem az igazi. Igaz, hamar megtalálja a holdakat, de városi navigációra alkalmatlan, legalábbis ez a példány. Végigcsináltam a MobileUncleTools-szal a procedúrát és jónak tűnik, de a Waze folyamatosan össze-vissza dobál, pl Bp-en a rakpartról be a Dunába, főutakról a kis utcákba, ha állok őszerinte még mindig megyek. Még szerencse, hogy ennek a telefonnak nem ez lesz a funkciója. Azért kíváncsi vagyok, hogy másoknak mik a tapasztalataik ezen a téren élesben. Várok még egy másik ugyanilyet a TD-ről is, azt is lét esztelen majd, csak jöjjön meg végre. A Bluetooth sem az igazi, hamar párosodik a Dension autós tartómmal, de a zenelejátszás egy idő után szakadozik és le is dobja néha.
-
zotyesz66
őstag
válasz
paulkaresz #464 üzenetére
Áhh, csak az volt a kérés, hogy NAGY legyen, nagynak meg ez is elég nagy. És amennyire utánaolvastam meg videókat nézegettem, egyáltalán nem tűnik sz@rnak. A fiam meg csak 10 éves, egy évre biztosan jó lesz neki.
-
zotyesz66
őstag
Visszatalálós UP, fiamnak vennék egy Pro-t karácsonyra. Először a Redmi Note-ot néztem ki, de ez mégiscsak kevesebb mint a felébe kerül és elég kultúráltnak látszik. Remélem, mielőbb megoldják a root-ot és lesz hozzá MIUI is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest