Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsdHUN
újonc
Üdv!
Új rootolt romot akartuk rátenni a telóra ami fel is ment, de eltünt az IMEI szám.Visszarakva az eredeti ROMot, továbbra sincs IMEI. A tárcsázós megoldás nem működik, nem lép be a szervízmenübe. Milyen megoldást javasoltok?
Előre is köszi! -
-
Monti94
csendes tag
Sziasztok! Találtam egy konténerben kidobva egy törött, de működő digitizeres ilyen csodát (T6S) akksi nélkül, de kapott egy kínai tablet akksit az érintkezőkre forrasztva, amivel 7,5-8 óra kijelzőidőket hoz össze
A kérdés: B1B5.CX végű buildes a teló. EZ A ROM rá való? Működni fog vele? Reset nem gond, másodlagos telónak van használva, mindössze pár appal. Megéri? Akksiidő és sebesség hogy változik? Bugok?
Köszi előre is
-
Thowra123
tag
Üdv!
Tud esetleg valaki megbízható és nem arany árú beszerzési forrást t6s-hez való érintőpanelre?
Ebay és társai sajnos nem jók mert nincs paypalem.
Előre is köszönöm. -
Karlitosz
tag
Sziasztok!
[ROM CSERE]
Gyártó oldalán van 2015 novemberi KitKat.
Nem tudna esetleg valaki segíteni, hogy itt miért nincsenek megkülönböztetve a C szériaszámos verziók?
Vagy mivel ez gyártó oldalán van ez mehet fel bármelyik T6S-re? -
npnp
tag
Hello!
Van nálam egy ismerősöm telefonja: nem indul és tölteni sem lehet. Rendeltem új akkumulátort, de azzal is ugyanaz.
Érdekel valakit alkatrésznek?
A ház, a kijelző és az aksi főleg hibátlan...
Én nem tudom életre lehelni.
P
-
voczipoci
csendes tag
Közben megoldást találtam a scatterfile problémára.
A fejlécben van egy "BIRDTOOLMINVER[3.0]" bejegyzés. Ezt kell törölni.
-
Halihó, aksi kéne nekem ilyen telóba , ki honnan rendelt és mi volt a bevált, mert tán van hozzá 2250-es is
-
ghost364
senior tag
Resurrection Remix CM13
Ezt is megéltük, 6.0.1 alapú ROM a telefonra. Nekem eddig igencsak bejön, egyedül a GPS/tárhely érdekes.
-
voczipoci
csendes tag
Tegnap vettem egy nagy levegőt és úgy döntöttem, hogy inkább előre menekülök.
A félig sikeres root-olt Android 5 után előre léptem.
Előbb feltettem Philz Recovery-t majd a segítségével a CyanogenMod 12.1-ot is.
Idáig nincs rossz tapasztalatom. Percek alatt minden programom és beállításom visszaállt.
Bár van egy-két érdekes jelenség.
Mikor power gombbal alvásba helyezem, akkor egy pillanatra még látszik, hogy feje tetejére áll a kijelzés.
Bár nem igazán zavar ha a sötét kijelző fordított képű.
A másik, hogy a belső SD és a normál SD számozása felcserélődött. -
nyisziati
veterán
válasz
voczipoci #2451 üzenetére
Hali! Guru itt nem nagyon van, max. középhaladó padawan.
Gurukat inkább itt keress: Android dual-sim MÉLYVÍZ
-
voczipoci
csendes tag
Kedves guruk!
Mókoltam egy kicsit a telefont. (Sajnos)
Pár dolgot benyomtam a belső ROM-ba Apps2ROM-al.
Többek között néhány gugli frissítést is.
Csináltam egy factory reset-et és azóta nem tudok Goole fiókot hozzáadni.
Akartam egy gyári romot visszatenni rá a NEEDROM-ról (http://www.needrom.com/download/thl-t6s/) de a flastools egyiket sem fogadja el.
Azt írja, hogy "Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal."
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mi a gond?
A válaszokat előre is köszönöm! -
npnp
tag
Hello!
Segítene valaki, akinek ilyen telefonja van és soproni vagy győri? Pár másodpercre kellene egy működő aksi.
Csak hogy biztos legyek, aksi vagy alaplap hibás...
köszönöm
P
-
yeppepunk
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy fölösleges T6s használt akksija eladó?
Az enyém felpúposodott,15p után le is kapcsol.Még pár hét mire megérkezik az új telefonom,addig
kéne vészmegoldásként.
Amúgy ha ilyen állapotban van az akksi,az hazavághatja a telefont,v felrobbanhat?
Köszi előre is! -
npnp
tag
válasz
cappa72 #2445 üzenetére
Szia!
W8.1 64bit
Flashtool 5.14 vagy ilyesmi.
Tegnap este próbáltam feltenni újra a ROM-ot, de nem sikerült. Ha jól értettem, a belső tárhelyre panaszkodik, hogy sérült.
Lehet, hogy nem hozzávaló anyagot gyűjtöttem összeItt megáll a tudományom: milyen driver, recovery, ROM a hozzávaló? Neeedromon és egyéb helyeken többféle van. Annyit kiolvastam, hogy a sorozatszám 4.-ik betűje C.
Kellene kis segítség, hogy elejétől a megfelelő cuccal essem neki...
P
-
"Nincs parancs"
Ez azt jelenti, hogy gyári recovery van a telefonon, és nem léptél még be a recovery tényleges menüjébe.Ha vannak mentendő adataid a telefonon, akkor mindenképp kell egy mentést csinálni.
Ha nincs vesztenivalód, akkor a telefonodnak megfelelő (úgy emlékszem 2 kiadás volt ebből a telefonból "H" és "L") ROM-ot kellene feltenni flashtool-lal.
A flashtool használata a mélyvíz topik összefoglalójában lévő linkeknél a Másképp droid leírásban van. Persze a driverek is kellenek, hacsak nem Linuxot használsz. -
-
npnp
tag
Hello!
Segítség kellene, elég tégla lett a telefon. Eleinte csak megállt, lefagyott, most már a TH logó-nál meghal.
Hogy lehetne feltenni egy alap, gyári ROM-ot?
P
-
törölt tag
A gyerek T6S készüléke is elkapta a random újraindulgatási "betegséget"
Eleinte csak hetente, majd később naponta.
A végén már naponta 3-4 és több alkalommal rebootolt a készülék.
Egy hete bementem a szolgáltatóhoz és kicseréltettem a kb 5 éves sim kártyáját, a jelenség azóta megszűnt. -
törölt tag
Bontott T6S hátsó kamerája nincs valakinek?
Természetesen nem ajándékba kérném. -
nyisziati
veterán
válasz
batai15 #2432 üzenetére
Rootot és partícionálást szerintem még csak Kitkat alatt tesztelték. Azt csak te tudod kipróbálni. Ha tartasz tőle, csinálj egy biztonsági mentést Androidban, vagy CWM mentést, én is azt tettem.
Nekem is most foltosodott be a képernyő közepe, holnap viszem szervízbe, hogy érdemes-e foglalkozni vele. Nem drága, 5 e Ft egy digitizer, az akku kb. 3 e (bár az még jó), ennyiből nem jön ki egy új teló. Ha azt mondják, érdemes, mindenképp meglépem.
Persze ha fél év múlva alaplapcsere várható, akkor már sanszos egy új. De egyelőre megnézetem és mérlegelek.
Jó kis teló ez (bár az enyém pro, nem a T6s), sajnálnám kidobni. Képe is szép, kamerája is, sebessége is kielégítő. MTK tools-szal és Xposed-tal prímán lehet tweakelni.
-
batai15
félisten
üdv! 5.0 alatt lehet particionálni, valamint rootolni?
eseteg xposed van e rá ?
Gondolkodom h akkut meg kijelzőt cseréljek , mint hogy rendeljek kinából megint egy telefont . -
ghost364
senior tag
sziasztok! kezdő vagyok romolás témában, szóval inkább megkérdezném, hogy ezt: [link] a romot hogyan tudom felrakni? flashtool (ezt már használtam rootolt gyári rom felrakására), vagy valamilyen custom recoveryből kell felrakni? (ilyet még nem csináltam)
-
gears27
aktív tag
Mièrt van az, hogy miota frissitettem 5.0-ra 13 mpx-nek irja kamerát?
-
törölt tag
válasz
nyisziati #2425 üzenetére
Igen minden rendben van vele, konkrét időkkel kapcsolatban nem tudok bővebb információval szolgálni.
A gyerek azt mondja, hogy tovább bírja.
Bár neki ha 8000 mAh aksi lenne benne akkor is naponta tölteni kellene a Snapchat, ask, facebook stb miatt
De összességében nincs vele gond. -
törölt tag
válasz
gears27 #2421 üzenetére
A hangokat engineering mode-ban tudod piszkálni, root nem kell hozzá.
Pl ezzel : [link]
Valahogy így :
Engineer Mode/MTK/Hardware/Audio/Normal Mode/Max Vol. 128 -> 160
Engineer Mode/MTK/Hardware/Audio/Normal Mode/Type/Sph/Level/Level 6/Value/136 -> 160
Engineer Mode/MTK/Hardware/Audio/Normal Mode/Type/Sph2/Level/Level 6/Value/136 -> 160A főképernyőn található google search widget eltüntetése:
beállítások/alkalmazások/összes alkalmazás/ itt megkeresed a google keresés vagy google apps nevezetűt és letiltod, majd a telefon újraindítása után már nem lesz látható a képernyőn a keresősáv. -
gears27
aktív tag
Sziasztok. Ma vásároltam egy ilyen telot(t6s). A kèrdèsem az, hogy a halk csengőhangra van esetleg megoldás? Illetve a kezdő kèpernyőmön ott virit egy google kereső amit nem tudok eltüntetni. Erre is kellene valami
Android 5.0 fut a telefonon. Válaszokat köszi
-
batai15
félisten
Van egy törött digitizeres t6s amit nem használok ha valakinek kell alkatrésznek.
-
biccent
csendes tag
válasz
Petesilver #2417 üzenetére
-
Petesilver
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud hozzá forrást, hol tudnék venni itthon akkumlátort ehhez a telefonhoz? amit magyar oldalakat találtam, paypal rendeléses, olyan meg nekem nincs sajna
előre is köszi a segítséget!
-
gears27
aktív tag
válasz
KamuMazsola #2415 üzenetére
köszi a választ
-
gears27
aktív tag
sziasztok! Alcatel idol2s telot érdemes lenne lecserélni erre? Illetve a 4g-t tudja, ez a masina?
-
janaman01
addikt
válasz
jackal77 #2409 üzenetére
abban is xar az akku...lehet akkor valami olyasmi van vele? sajnos nem nagyon értenek hozzá...
rendeltem egyet nekik , most belerakták, kiváncsi leszek változik e...köszi az infót ez hasznos lehet.
mfrakk: ehhh
köszi van egy jópár, (szeretek romozni) de az összesen nem akarnék végigmenni ehehe
mégis melyiket ajánlanád ezek közül? -
törölt tag
válasz
janaman01 #2408 üzenetére
4pda T6S az első hozzászólás Кастомные прошивки (custom firmware) fül alatt van "néhány" firmware.
Ezekből válogathatsz:
MERE rom (by SRT).
BlissPop
EXCEPTION OS
Slim Fresh ROM v4 и Miui 6
Candy OS
MIUI v6 5.7.31
STAR OS
AMIGO LOLLIPOP
Samsung S6 LOLLIPOP
Platinum L
Samsung S6
MIUI PRO 5.7.16
HTC
ANSP v5.1 дляThl T6s
Ressurection Remix LP 5.1.1
PAC MAN 12.1 (cyanogen 12.1)
Jiayu OS
Stock_Zera By FMD
Slim Fresh ROM v4 by FMD team
Slim Fresh ROM v7.6 by FMD team
VibeUi 2.0 by FMD
MIUI v4.8.29 от Niko_8080
MIUI6 v5.3.17 от Niko_8080
Lewa OS от Niko_8080
LG G3(KK 4.4.2)
T6s Hydroid ROM v3.0
LOLLIPOP 0.6.1 и MATERIAL V3
HIVEUI for THL T6S
POPKAT2De a needromon is találsz T6S rom
Igyanitt CWM és Phils recovery is található. -
janaman01
addikt
Üdv urak. Egyik ismerősömnek ilyenbtelója van. Arra panaszkodik hogy sokszor lefagy. Nem hiszem hogy mókolta mert nem is ért hozzá. Van valami jo custom , vagy akár gyári ami stabilan működik. ? Egy linket is szivesen fogadnék
(T6s)
-
batai15
félisten
Udv, ez a 2650 akku befer gyari hatlap alá? Illetve berepedt digitizer javitása mibe fájna ?
-
Janika005
csendes tag
Sziasztok nekem sikerult ujraéleszteni az akksi
Olvastam egy forumon hogy lefagyasztottak az akksit es utanna mukodott
Hat mivel az enyem mar fel se vette a töltest en is lefagyasztottam hagytam kiolvadni es most mukodik egyenlore ha valakit erdekel leirom reszletesen is
( persze mar beszerzes alatt van egy masik akksi de lehet hogy ez is fogja birni legalabb addig remelem ) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest