Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERYgsxr
tag
válasz
Gyula196906
üzenetére
Köszi.az előbb elírtam micro usb-s.lg g3 látja.
-
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
5.0 várható rá OTA-n?
Mini usb pendrive-ot rádugtam és nem látja,mi lehet a gond?
Köszi. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv! Érdekes jelenség alakult ki a telón. Hátha valaki tud rá magyarázatot. Idáig semmi gondom nem volt a gps-el. Gps test is látott 10-12 holdat pozicionalt is. Tegnap hazafelé kiváncsiságból megnéztem, 0 hold, semmi helyzet. Mobil neten agps update, semmi, mobile uncle tools, ygps beállít semmi, MT gps tools epo download semmi. Nem látott holdakat, azt sem tudta hol vagyok, de csak mobil neten (VODA). Itthon panelban wifi mellett 7-8 mp, 10-12 hold pillanatok alatt megtalált mindent 3-4 méteres pontossággal. nem először fordult elő hogy mobil net mellett nem talál semmit. helymeghatározás bekapcsolva legpontosabbra, adatkapcsolat működik, böngészővel bármit lehetett nézni. No ez miért van?

-
kelzsoca
félisten
-
Apacs19
csendes tag
Sziasztok. Azzal a problémával szembesültem, hogy a telefon recovery ből nem tud mit kezdeni a clockworkmod backup al... Ez a folyamt zajlik le: Recovery-> apply update form sd card-> clockwormod-> backup->150318-17405->(itt nincs más csaka files mappa) files-> ezután meg nincs semmi. ugyanez a menet a restore user data pont tól elindulva.
És Recovery-> apply update form sd card-> clockworkmod-> thl-T6pro_150122_backup_150318-174051. Ennek az eredménye hiba, (install/sdcard/clockwormod.... Error:invaid OTA package, missing scatterNemtudom mi van most...
-
bartalacika
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is csak az újraindulás a bosszantó napi egyszer, un képernyőt kikapcsolom teszem a zsebbe és hallom zenél
mondjuk most vagy 3 napja nem csinálja pedig egész nap itthon vagyok Wifin.
Másik: hangerő fel hosszan hívja a 112-t. Belefutottam már párszor véletlenül, még vissza is hívtak. erre valami megoldást tudtok? -
Gyula196906
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Tmobilos előfizum van és a 100 mega net miatt csak wifit használok

Akkor lehet a wifi chip vagy az azt vezerlő driver a ludas vagy a romban van valahol ellentmondás
De mégegyszer megjegyezném az ace 3 is ezt produkálta . cm 11-el is és gyári rommal is.
Nekem nincs telepítve mobilvoip -
KamuMazsola
őstag
Nem akarok okoskodni, csak szeretném ha közelebb jutnánk a probléma gyökeréhez. Az esexplorerrel szoktam filmeket másolni wifivel és ha lezárom a képernyőt nem csinál rebootot. Most valamelyik nap vettem észre, hogy a bluemobilos 32/32 kbps korlátos nettel annyira belassult a szinkronizálás, vagy a fene tudja mi, (talán a mobilevoip is ludas lehet) hogy a telóm egyik számon sem volt elérhető, pedig a hanghívás előnyt élvezne. Másnap reggel átállítottam a másik simre az adatot és a 3G-t, akkor kaptam a hívásértesítőt az elmaradt hívásról. Erős a gyanum, hogy a blue korlátos nettel nem egészséges hosszútávon használni a telót. A telenoros korlátos (32/32 kbps) nettel nem haldoklott a teló, nem dobálta el a hálózatot sem.
Talán ennek is köze lehet az utolsó újraindulásomhoz, amit itt írtam. -
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Oké, nem a Viber az, ma is újralőtte magát úgy, hogy nincs rajta Viber.
Gyula fórumtársnak igaza lesz, valóban akkor csinál ilyet, amikor valami WiFi-vel összefüggő dolog történik, és közben zárod le a kijelzőt. Most pl.Hangoutson küldtem egy képet, és miközben "töltötte fel" lezártam a kijelzőt, utána 2mp-cel később THL-logo... -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
én azt írtam hogy telefonálás közben még nem akadt ki
csak akkor ha kilépek valamiből ami wifi kapcs. igényel és lezárom a telt, min. 2-5 másodperc és újraindul
de ez hál istennek elég ritka
ace3-nál sokkal durvább volt. de ott is csak cm11-el ill. 12-vel (napi 2-3) -
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Ne már, hogy a Viber, egy teljesen alap alkalmazás legyen a hibás...? A 21.században ilyen alkalmazások nélkül okos egy telefon?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Gyula196906
üzenetére
98% hogy a viber lesz a "ludas". Írtad hogy telefonálás közben akad ki a készülék. A viber hajlamos belekavarni a hívásba. Még a dual simnél is. mindegy hogy egy vagy két kártya van benne. Van egy fórumtárs ( most nem emlékszem pontosan ki volt az ) de nála a double dial buttont lőtte ki.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
majdnem mind van
messenger , facebook , viber
valamelyik kavar a három közül. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Gyula196906
üzenetére
Üdv. nincs fent véletlenül wiber, vagy skype, vagy facebook chat, messenger? tudnak kavarni!

Csak tipp! Hátha -
joelke HU
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Na az szuper, ha a mobikevoip miatt van, direkt azért váltottam droidra, hogy normálisan tudjak voipozni. Egyébként gondoltam felteszem az ota frissítést. Jelzi is a teló, hogy van, de mégsem tölti le. Ehhh...
-
Gyula196906
senior tag
hívás közben még nálam nem fordult elő (csak a micro simes foglalatban van kártya)
lehet azért mert 1 kártyát használok
szerencsére pin kódot nem kér ezért csak rövid időre vagyok elérhetetlen

-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Gyula, dugjuk össze a fejünket, hogy mi az a rejtélyes app, ami mind a kettőnk készülékét újralövi, mert én már majdnem mindent levakartam, kvázi buta telefon, de még így is csinálja. Mindig a képernyőzár zárása után szinte rögtön, és hívás közben.
Nálad? -
elod22
senior tag
A Kingo root-al megoldódott, Supersu bináris is frissült és még a 360root tyúklábas appot is le tudtam már törölni

Köszönöm a tippet
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gyula196906
üzenetére
Ez valami külső app lesz, ami instabillá teszi a készüléket.
-
kuksa90
őstag
Úgy emlékszem, hogy a Kingoroot megcsinálta a rootot, és feltette a SU- t.
-
-
elod22
senior tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni lehetséges az, hogy nincs rendesen root-olva a telefonom (így érkezett Kínából, én nem piszkáltam bele még)? A múltkor említettem, hogy nem akarta feltenni a Busybox-ot, utána a próbáltam telepíteni a SuperSu és Superuser app-okat, de azokat se akarta felrakni. A tegnap pedig a Lucky patchert telepítette, de nem fért hozzá a root jogokhoz.
Kétféle rootcheckert lefuttattam, egyiken azt írta ki, hogy rootolt, másik pedig nem rootoltnak látja.
Mi a teendő, próbáljam meg rootolni az itt leírtak alapján? Vagy először unrootolni kéne?
Köszönöm előre is!
-
Secretknight
aktív tag
Megjött a harmadik t6 pro. OTA frissítés, appok felrakása és gpstest.Nos,ugyanaz mint az előző kettőnél. Szobában lassan fixál,és gyenge jelek.És ez kinnt sem változik.De legalább működik. És akkor az,amin meglepődtem.Ezzel együtt rendeltem egy kistesót, t6s-t. OTA +appok, gpstest.Szobában 5-azaz öt másodperc a 3D fix! 25-36-os SNR értékek,13 látott hold,és 7-8 használt!Szobában!Odakinn nem is teszteltem. Én ezt már nem értem...a pro miért nem tudja ezt??
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kameraistvan
üzenetére
Üdv neked! Jól választottál!

-
kelzsoca
félisten
válasz
kameraistvan
üzenetére
Szia!
Érezd magad otthon a fórumban.

-
kameraistvan
csendes tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
sziasztok
én is belépek -
Nosztalgia
tag
Valaki tényleg leírhatá, hogy a wifin érkezett frissítést hogy kell telepíteni.
Ja ezt t6s-hez akartam.
-
DJ Diablo
tag
válasz
Nosztalgia
üzenetére
4pda.ru oldalon ezeket a beállításokat találtam, amivel úgy néz ki jó lett:
Level 0-255
Level 1-250
Level 2-245
Level 3-240
Level 4-235
Level 5-230
Level 6-225 -
Nosztalgia
tag
válasz
DJ Diablo
üzenetére
Mivel itt 14 szint van. A szinteket te állítod be. Aztán van olyan hogy max vol(0-160) zárojelben, hogy mennyi a maximum ezen belül szabadon állíthatsz.
Fölötte szerepel a Value is: (0-255) ide a szintekhez tartozó értéket írod. De 160-nál nem írhatsz többet.http://itcafe.hu/tema/re_thl_w8_quad_core_dual_sim_bemutato/friss.html
-
DJ Diablo
tag
Valaki megnézné akinek jó a hangerő, hogy milyen értékek vannak a MUT-ban a különböző szintekhez?
Köszi!
-
DJ Diablo
tag
válasz
Nosztalgia
üzenetére
Igazad van, ment volna anélkül is. Te hogy állítottad be? Ami leírást találtam ott level 6-ig írják, de ebben level 14-ig van. Te milyen értékekre állítottad? Sikeres volt az átállítás?
Más:
Itt nem találtam meg a custom recovery-t, leszedtem a needromról, de MUT-ból nem tudom felrakni. Mi lehet a baj? Megkérdezi hogy biztos akarom e flashelni, utána hogy elindítom e recovery módba. Ezután a gyári recovery jön be. -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a hívott fél halkan hall benneteket? Lehet valahol állítani rajta? -
bioengin
tag
Összeszedtem a bátorságomat (meg rákészültem az újrarootra...:-)) és gondoltam felrakom a legutolsó OTA frissítést, de a Cappa féle CWM-ből próbálva telepíteni a 8,81 Mb-ás zip-et, egy Installation aborted üzenetet dob, és nem teszi fel.
-
helixP
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Milyen apptól voltak a reboot-ok Nálad? Hátha...
Ha majd időm engedi, csinálokegy full visszaállítást, unroot-ot, és megnézek, mi a helyzet. Ma 2 reboot jött, tegnap is, előtte 1.
-
kelzsoca
félisten
válasz
nyisziati
üzenetére
A belső tesztek azt mutatták, hogy ezen problémák megszűnnek a telepítést követően, egyedül helixP fórumtárs írta, hogy nála megmaradt az újraindulás, de az lehet mástól is.
Hetekig teszteltünk több készülékkel, és több 100 órás uptime időket futottak a készülékek újraindulás nélkül.Szóval ha van led flash és vagy újraindulós problémád, kérlek tedd fel az általam megosztott frissítést, vagy ha megérkezett ota frissítésként úgy is felteheted.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Az az érdekes, hogy full azonos telefonok mennyire eltérően viselkednek. Én december végén vásároltam a wayteQ-nál 37e pénzért. 166L rom van fent. Mióta megvan Kelzsoca és cappa72 módisításain kívül ( iroot, rendszermentés, recovery, particionálás) semmi sem történt. Nálam nincs flash villogás, led probléma, random újraindulás, lefagyás. Összegezve ha én ki nem kapcsolom vagy újra nem indítom akkor ketyeg szépen mint egy schaffhausen. KK launcher fut alatta, lollipop dialer, lollipop sms, kk névjegyjék. Azért igen kíváncsi lennék, hogy erre milyen magyarázat van. Azonos ( minimális eltérés 166H-166L ) készülékek másképp viselkednek.

-
KamuMazsola
őstag
válasz
hardline
üzenetére
A face nekem sem villogtatja a ledet. Amikor először feltelepítettem az első frissítésig működött, de azóta nem.
A videó nem tudom hány fps, tv-n egész nézhető, de mintha a hang nem lenne a helyén. Fene tudja családi videót nem ezzel fogom felvenni, de mint szükségmegoldás jó lehet.
-
hardline
senior tag
A gyorsindítás nincs véletlenül bepipálva? Mert azt más THL modelleknél olvastam, hogy az okoz újraindulást.
Nálam jelenleg a 2. ilyen telefon van használatban, de nem tapasztaltam egyik esetében sem hibákat. Sem újraindulgatást, sem fagyásokat (pedig használva van rendesen, nem csak az asztalon pihen).Engem 2 dolog bosszant: az értesítő led FB messengernél nem jelez, a másik pedig a kamera keresőjének lassúsága, és a videófelvétel is értékelhetetlen (a hardvernak bírni kéne lazán a fullhd 30 fps-t, akkor mi a gond? ez miért nem képes 30fps-sel rögzíteni?)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Nekem H jelű rom van rajta gyárilag, wifin nem talál updatet, igaz probléma sincs vele. Volt hogy 4-500 óra folyamatos üzem után én indítottam újra. Eleinte volt néhány random reboot, de inkompatibilis app okozhatta, amit azóta eltávolítottam. Játszani nem játszom a telóval, viszont használom rendesen.
-
nyisziati
veterán
Én sokat gondolkodtam erről a januári frissítésről, de mivel nem fagyogat a gépem, csak néha újraindul (nem zavaróan, tehát nem hívás közben), ezért úgy döntöttem, inkább nem telepítem fel. Meg aztán a rootnak sem szeretnék búcsút mondani. Az is ritka, hogy sleepből nem ébred fel és csak az akksi kivét segít.
.
Úgyhogy maradnék a gyári rendszernél. Majd ha lesz egy frissítés, amiről egyöntetűen pozitívak a vélemények, akkor. -
helixP
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kérlek, mindenképp szólj, mert így ez nem igazán használható.
A lefilmezés meg sajnos elég necces, mert egyrészt telefonálás közben történik a dolog, illetve annyira random, hogy már csak azt veszem észre, hogy világít a THL-logo. Vagy ugye deepsleepben marad, és nem ébred fel. Mondjuk erről jobban lehet
Előre is köszi!
-
-
helixP
nagyúr
Totál ugyan így vagyok én is. Imádom ezt a telefont, maximálisan kielégíti az igényeimet, de ez az újraindulás / lefagyás dolog megbízhatatlanná teszi.
És a legcikibb az, hogy rendszeresen hívás közben / után történik meg az újraindulás.Kérlek, mondd kelzsoca, hogy várhatunk még valamit ez ügyben

-
moart66
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Értem, köszi.
Vajon a fagyásokra lesz még valami javítás?
Olyan fain teló lenne, ha nem lennének ezek a bosszantó gyermeteg dolgai. Tegnap telefonbeszélgetés közben fagyott le. Pont vezettem, hátlap le akku ki, ("piszkosul örültem") utána meg mentegetőztem amikor az ügyfelemet 4-5 perc után tudtam csak visszahívni. -
moart66
csendes tag
A családban 2 ilyen teló van, az enyémet az újraindulások és a fagyások miatt még a Kelzsoca által letölthető fájlból frissítettem. Azóta a bekapcsoláskor eltűnt az indulási hang. Az asszonytársét tegnap wifiről (ota) frissítettem, és neki megmaradt az indulási hang. (Az övé a videókat nem akarta lejátszani, ami a frissítés után meg is javult.) Most ilyenkor mi van? Az enyém nem azért fagyogat mert valami hardver elem rosszul működik?
-
Ez esetben még egy esély:
Akkut vedd ki, aztán tedd vissza.
Ezek után a hangerő fel gomb folyamatos nyomva tartása mellett csatlakoztasd a telefont a sztgéphez.
Ha erre sem ad új hardver hangot a windows, akkor
a hangerő le gomb folyamatos nyomva tartása mellett csatlakoztasd a telefont a sztgéphez.
Ha erre sem ad új hardver hangot a windows, akkor
a hangerő fel + hangerő le gomb folyamatos nyomva tartása mellett csatlakoztasd a telefont a sztgéphez.Na ha erre sem nyikkan meg, na akkor baj van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Igen, ezért mondom én is, hogy ott más lesz a probléma, csak először nem derült ki, hogy miképp feküdt ki a készülék.
-
kuksa90
őstag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
54 felé közeledve sem gond a droidműtét...

....csak az a rohadék d101hd tab nem hagyja magát rootolni.

-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Nosztalgia
üzenetére
Nincs is semmi gond haladni kell a korral.

-
Zsoltwader45
aktív tag
-
Nosztalgia
tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Én is 45 vagyok. Nem hiszem, hogy a mi korosztályunknak a használat űrtechnika lenne.

-
Robaj
addikt
-
Szedd ki az akkut es ugy dugd gepre.
Ha van a jellegzetes "uj hardver" hang, akkor valszeg mentheto a dolog.
De fura, mert ota frissites legfeljebb hibaval elszall, de nem szokott elhalalozast generalni.
A flashtoolhoz usb vcom driver kell (a preloader kapcsolat felepulesehez).
Erdemes valamely alaplapi usb portot hasznalnod. -
Robaj
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
"semmi"
"működött, utána nem"
Amit tudok: reggel töltőn volt, 100%-ra feltöltődött, majd facebook, net, stb. majd go munka
munkában kollegája szólt neki, hogy keresik az ő telóján, mert nem hívható a THL.Arra tippelek, hogy ota be volt kapcsolva, auto update, de teló újraindult, és elindította magától a frissítést.
cwm és root volt/van rajta, gyári rommal
valahogy fel kéne ismertetni windows-sal, hogy adb, vagy flashtool menjen rajta...
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Értelek köszi. Bár nálam az iroot jobban bevált. Dolgozik a root explorer, a total commander, lehet másolni áthelyezni mindent mindenhová. PC-n kereresztül lett rootolva nem telóról app-filével. A rendszermentést is így tudtam még az elején megcsinálni a recoveryt is, és a particionálást is. A lényeg akkor nem is teszem fel ezt a update.zip-et. azért köszi a gyors reagálást.

-
Robaj
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
CWM rootolt teló meg fog dögleni ota frissítéstől... feleségemén előrelátóan kikapcsoltam az auto update-et, barátnőjének pasija nem... most itt van nálam a telója és tégla... nem lehet bekapcsolni, cwm sem jön be, windows nem ismeri fel adb driver telepítése után sem.

-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de feltetted korábban a WayteQ féle verziót nem?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Csatlakozom. Először ki kell próbálni ha van rá lehetőség. Én is 50 vagyok de nem okoz gondot, főleg ilyen fórumtársakkal akik mindig segítenek ha baj van. Bármilyen androidos teló lehet elsőre bonyolult, mindegy, hogy hány magos proci, mennyi ram, vagy milyen kijelző. Azért sok sikert kóbi 1102.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk most vagy 3 napja nem csinálja pedig egész nap itthon vagyok Wifin.