Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Az mindent töröl, beállításokat, programokat, spamokat, mindent.
A gépre dugásnál meg véltsd át MTP módba és akkor jó lesz. Most USB tárhely módban lehet, betűjeles meghajtóként jelenik meg a gépen. De ezt csak úgy tudja megcsinálni, hogy olyankor "leválasztja" a telefonról, a készülék nem látja, mintha kihúztad volna alóla a kártyát menet közben. Mivel nem találja, ezért átáll a romban levő alapértelmezett hangokra (még mindig jobb, mintha néma maradna, legalább tudod hogy hívnak).
MTP módban nincs meghajtó betű, a sajátgépben jelenik meg. Illetve Total Commander alá van MTP plugin, azzal is lehet használni. Vagy ha maradni akarsz az USB tárhelynél, akkor leválasztás után dobj egy újraindítást, akkor visszajön. Ezért van, hogy az újabb rendszerekben nincs usb tárhely, mert csak gondok vannak vele, és ma már minden oprendszer kezeli az MTP-t. Pláne az olyanoknál gond, ahol unified storage van, a belső tárhely nem külön partíció, hanem csak egy emulált tárhely egy mappában. -
Upo
addikt
Ennyiért az enyém odaadom, pár hónapos, nincs használatban. Kis szépséghibája van, a tok nélkül kicsúszott a kezemből, esett vagy 20 centit, fordult kettőt, meghorzsolódott a sarka kb. gombostűfejnyi méretben. Persze épp nem volt rajta a védő hátlap, pedig megvédte volna mert felpattintott tokkal nem látszik.
-
Upo
addikt
válasz
paulkaresz #358 üzenetére
Ezért új romot felrakni?? Elég egy rootolás, és a /system/media könyvtárban átnevezni a bootaudio.mp3-at (esetleg törölni, de ha pl OTA miatt vissza kell állítani akkor lehet keresgélni)
-
Upo
addikt
válasz
concret_hp #351 üzenetére
Kontakt hiba nem lehet? A telefonnál ha mozgatod az usb dugót akkor ki-be kapcsol a töltés? Akkor vagy a kábel végén kontaktos a dugó, vagy a telefonban az aljzat, esetleg mindkettő. Új kábellel ki lehet próbálni. A fiam rendszeresen megtöri a dugót az ágyban, először a telefon alaplapján vált el az aljzat, azt rendesen megforrasztottam (elég gyenge a gyári forrasztás a telefonokban általában, csak ahogy végigmegy a gépben, sokszor nincs beforrasztva a micro usb aljzat fém háza sem az alaplapra! Ha igazán igényesek lennének a gyártók akkor simán meg lehetne csinálni hogy a kritikus részeken kézzel átforrasztják rendesen, dehát ugye ez extra költség lenne). Azóta az aljzat tart, de a kábeleket gyepálja, a töltőre dugott telefonnal bealszik és egész éjszaka forgolódik rajta, a kis dugó megroppan, mozog a fém rész a műanyag külsőben.
Ja, az a hirtelen merülés lehet attól, hogy ha sose tudja teljesen feltölteni akkor megzavarodhat a kijelzés. Ha sikerülne teljesen feltölteni és úgy használni párszor, akkor lehet hogy beállna. Ha mégsem, akkor még mindig lehet dobni egy visszaállítást (Beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás), ez törli az összes adatodat, újra be kell lakni a telót, de ez segíteni szokott. A legeslegutolsó dolog hogy a romot piszkáljuk, könnyen el lehet rontani, azután jön a siránkozás hogy segítsen valaki. Nagyon terjed mostanában hogy minden apró-cseprő problémára romot akarnak cserélni, ahelyett hogy megoldanák a valós problémát.
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #334 üzenetére
Jövő héten feloldják a voip korlátozást, lehet hogy most bekeményítettek, hogy utána lásd hogy mekkora császárok amikor majd megy.
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #321 üzenetére
Egy kicsivel többre gondoltam de nem sokkal
Ha minden jól megy akkor felkerül ma-holnap a hardverapróra.
-
Upo
addikt
Nem szilikon hanem kemény műanyag. Az előlap sarkait nem védi, a hátlap sarkait igen. Én sajnos lekoccoltam a hátsó sarkát picit, mert mikor ne legyen éppen rajta az a k... tok. Alig látszik, ráadásul pont meg is védte volna, mert rárakva pont eltakarja a koccokat (2 sarok).
Nem tudom hogy fogom tudni így eladni, talán félár körül elviszikMás tokot nem néztem rá mert nem használjuk (asszonynak rendeltem pár féle telót, xiaomit választott, a többi megy fel apróra), arra más fog esetleg ajánlani, de gondolom nem lesz akkora választék mint a slágertípusokra (xiaomi, galaxy s valahány, ájfónok).
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #299 üzenetére
Az edigital is a wayteq importot árulja, a newteq az a wayteq új néven, a gubacsi úton. A kapcsolat menüben még wayteq van írva. Szerintem az edigital wayteq garija ugyanolyan mint a wayteq(newteq) wayteq garija.
-
Upo
addikt
válasz
Snakeiboy #266 üzenetére
A töltéssel nincs gondom, igaz hogy az eredeti töltők és kábelek kibontás nélkül maradnak a dobozban. Nexus7 és LG töltőadaptereket használunk, moto, lg, sonyericcson, kindle kábelekkel, soha nem volt még egyik készülékkel sem töltési gond. Próbáltad másik töltővel/kábellel?
Wifi gondot nem tapasztaltam. Volt már factory reset? Sokan mikor megveszik a telefont, első bekapcsolás után elkezdik használni. Nekem volt már ilyenből gond ami reset után megszűnt. Azóta minden új telón a kicsomagolás-bekapcsolás-factory reset után kezdem csak használni, és nem szokott gond lenni. Ha frissen kinullázott rendszernél is csinálja (amikor még nincs feltelepítve semmi alkalmazás), akkor lehet gyanakodni rom vagy hardver hibára. Energiagazdálkodó, takarító, vagy egyéb "okos" segédprogramok is bele tudnak szólni a wifi kezelésbe amit nem is gondolnánk, azért kellene üresen kipróbálni.
-
Upo
addikt
válasz
Snakeiboy #264 üzenetére
Az enyémen is ez van. ITT van újabb, neked a GC5004-esek jók, a DVIR az nem, ha azt rárakod akkor menthetetlen.
Mindenképpen legyen előtte mentés az egész telefonról, különösen az nvram, sec_ro, protect_s és protect_f partíciókról.
Leírás
Ha elmegy az IMEI akkor baj van, telefonálás és mobilnet nem megy. A legtöbb esetben nem is lehet véglegesen visszaállítani. Ideiglenes megoldások vannak, de utána is szenvedni kell vele, jobb a mentés előtte.Ha az megvan, akkor lehet próbálgatni a flashelést.
-
Upo
addikt
válasz
concret_hp #189 üzenetére
Két ujjal lehúzod a kapcsolókat és rányomsz az adatkapcsolat ikonra. Gyorsabbat nem tudok, esetleg ha van valami segédprogram, de olyant nem kerestem.
-
Upo
addikt
válasz
skywarez #117 üzenetére
1. Asszonynál most van a 3. nap és 48%-on áll. Bár most szinte alig telefonált.
2. nincs
3. igen
4. Ez még tűrhető, akkor még nem láttál szaggatós kamerát...Ezért a pénzért szerintem best buy, minőségi kidolgozás, fürge szoftver, valós akku kapacitás, a gps meglepően jó, most az egyik legjobb olcsó ajánlat.
-
Upo
addikt
Felraktam pár fotót IDE. Van közte HDR is, azoknak a végén a nevében benne van. A telefon is jelzi a hdr képeket, _1 kerül a file név végére, azt írtam át _HDR-re.
Nem egy szuper kamera, elég zajosak a képek és még életlen is. A HDR még ráfejel, nagyon sokáig exponál, szinte lehetetlen kézben megtartani mozdulatlanul, és még jobban mossa a részleteket. A színek viszont elég jók, hozza a valóságos színeket. A makró távolsága egész jó, elég közelről lehet fotózni vele.
A cicás képek kevesebb fénynél készültek, az épület is már délután, nem volt verőfényes napsütés.
A képernyő színei melegek, a betekintési szögek függőlegesen nagyon jók, vízszintesen hajlamosabb sötétedni. A fényereje azért nem vakító, de elegendőnek tűnik, verőfényes napsütésben még nem teszteltem.
A sebességre nincs panasz, bár még szinte semmi nincs telepítve. A GPS meglepően gyorsan fog jelet, kicsit hajlamos egyhelyben állva ugrálni de mtk-hoz képest szuper. Autós üzemre szerintem teljesen jó, gyalogosra még épp határeset. Van már pár GPS logom, egyszerre rözítettem ezen és ZTE 5-ön is, de még csinálok többet is, a végén fel fogom őket tölteni.
Droidtools mentésen már túl vagyok, Flashtool readback is lesz ha hazaértem, meg cwm-et is csinálok. -
Upo
addikt
Hát akkor nem valami jól ért a munkájához...
A szállításra nincs vám, de ebben az esetben ennek ehhez semmi köze, mert 150€ érték alatt nincs vám, csak ÁFA kötelezettség. Az áfa alapba meg beletartozik a vám is (ha lenne) és a szállítás/biztosítás is.
Ha ezek a vételárban benne vannak akkor azért (ÁFA tv. 74.§), ha meg a vételártól külön van feltüntetve akkor azért (75.§), egyszer már kigyűjtöttem. -
Upo
addikt
Ugyanaz a szoftver van rajta mint a fenti screenshotokon. A GPS tényleg nagyon hamar fog pozíciót, mintha nem is MTK lenne. Majd a gyalogos tesztnél kiderül mennyire pontos.
-
Upo
addikt
válasz
localhostadm #59 üzenetére
A beállításokban át kell állítani metrikusra, szinte minden mértékegység amerikain áll, mérföld, láb, stb.
-
Upo
addikt
válasz
WOT-H-A-C #51 üzenetére
Nekem a Philz touch jön be mostanában, cwm alapú. Ha van egy mentés a gyári recoveryről akkor az installer megcsinálja korrekt módon.
A héten Landvo L550-re csináltam vele (6592) manual módban, teljesen korrekt.
A vroot vitte azt is (illetve most már iroot lett belőle), a két felrakott kínai appot lehet uninstallálni, a kínai superuser-től meg megszabadultam úgy, hogy droidtools-al ráengedtem a supersu telepítést (kézzel kicserélve a supersu appot nem működött), a 4000-nél is ez lesz majd, csak adják már ki.
-
Upo
addikt
válasz
localhostadm #49 üzenetére
Nincs rajta védőfólia?
Én a 89$-os akcióban rendeltem a tiny-től, tegnap érkezett a célországba és a vámra. (Az előző rendelésem ugyaninnen 5-én került vámra és 8-án adták ki, 9-én kaptam meg tréfa nélkül, bár amúgy is 10$ volt csak) Várom már én is, kíváncsi vagyok rá.
ITT van fent egy állítólag hivatalos rom, elvileg thl.4000.168B.1479M.8P64 verzió. Neked milyen verzió van rajta? Jó a magyarítása? Mennyi idegen nyelvü cucc maradt a menüben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest