Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Intel 4965agn wlan kártya van a notimban. Fenn van hozzá minden driver az Intel oldaláról és a Lenovo oldaláról egyaránt. Azonban lenne vele egy olyan problémám, hogy 1.5 2 mbit főlé nem megy a letöltési sebesség, holott 4 mbit-es a kapcsolatom. (tehát 200 k fölé nem megy a letöltés).
Mi lehet a probléma? (a routerem linksys wrt54gl és eddig másik notinál nem jelentkezett ilyen probléma)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
q13579
senior tag
Köszönöm.
Időközben megoldottam a dolgot. Elég érdekes... Olyat még nem láttam, hogy linux se észleljen valamit. És feletébb zavaró volt, hogy úgy nézett ki a dolog, mintha benne sem lenne a kártya.
Igazából arra sem tudom a választ, hogy a lenovo oldalán található illesztők miért nem jók ehhez és hogy a saját updaterje miért nem rakta fel ezt is...
Úgy kellett külön kikeresnem, hogy pontosan milyen adapter van a gépben, majd ahhoz ennek megfelelően az Intel honlapjáról leszedni egy külön progit, ami észleli és aktiválja.... -
q13579
senior tag
Megoldódott a vga felismerésének a problémája, azonban a WLAN esetén semmi változás. Se a linux, se a win nem ismeri fel, egy device manager sem talál róla semmit. A led-ét még világítani nem láttam, az fn+f5 is csak a bluetooth-t kapcsolja le és fel.
Szóval olyan, mintha benne sem lenne. Tehát küldhetem vissza a vadonatúj laptop-ot, félve attól, hogy ugyanilyenre nem tudják cserélni, mivel legutóbb már nem láttam ezt a terméket az árlistában. Remélem ez esetben a vételárat megtérítik, mert mást nem szeretnék venni.(144.000 Ft-ért Lenovo, amiben c2d 2 giga ram 160-as SATA vinyo és egy Nvidia NVS 140m vga foglal helyet, ami egy 8600 gs szintjén van... Sajnos ilyen ár/érték arányban nincs más alternativa)
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Ma hozták meg a Lenovo R61i laptopom. Viszont lenne vele pár problémám.
Először is, vista install után nem ismeri fel a lapkakészletet, a vga-t és a wlan kártyát.
Valamint nem reagál pl az Fn+F5 billre sem, így nem tudom aktiválni a wlan-t. (bluetooth ikon világít).
Mindent feltettem már ami a lenovo oldalán található, de semmi változás. (linuxbol is probáltam, ott reagál az fn+f5-re de csak a bt kapcsolja ki és be...)
Vga-ra (már win-ben) pedig annyit ír, hogy szabványos vga grafikus adapter (14Mb)... (holott egy nvidia quadro NVS 140M 128 Mb kari van benne.Kérem, aki tud ötletet, hogy mit kezdjek vele, segítsen. (Egyel régebbi bios van rajta, nem tudom érdemes-e frissiteni, mert a legújabb csak pár "hibát" orvosol hivatalos oldal szerint)
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest