- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
Hali...
Vkki mondjon már valamit a recovery-ről... Hogy van ez? Hol találom, mit kell tenni hogy ne legyen problémám vele? Olvastam hogy sokan letörlik, tönkreteszik....
Van egy rejtett partició?
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
válasz
Giovanny #1990 üzenetére
Helló mindenki!
Megvan a T61-em!
Annyiból nehéz a dolgom, hogy nekem még sose volt ''IBM''-em... Az első aminek megörültem hogy a képekkel ellentétben ami a neten van, miszerint eltünt a piros-zöld-kék IBM logó, nálam nem igaz... Ugyanúgy ott van mint a T60on... Ennek nagyon örültem!
Eddig voltak Asus, Acer, és Toshiba laptopjaim, de ez mindenképen felülmúlja őket... Annyi apróság van benne, ami....
Amit mások hibának hoztak fel hogy a mic csati hol van meg hogy az LCD nincs középen, engem annyira nem érdekel! Lehet hogy ha begugok egy csatit akkor zavaró lehet, de tényleg nem láttam helyet hogy hova férne! Hátra tuti nem mint páran mondták...
Az LCD meg szem észre nem vehető SZÁMOMRA!
Anyagra, fogásra, masszivitásra elsőosztályú! Na persze lehetne aluminium a ''csuklótámasz'' meg ilyenek, de nekem nagyon bejön!
A billentyű vajpuha, bár ezt már sokszor olvastam és nekem a tapipad is valahogy jobb mint a melettem lévő Asus-on...
Méreteit tekintve szem elfogadható (pár napig egy Asus U1F-et használtam, de az más világ) és nekem mindenképpen kellett a WXGA+ felbontás!
Az aksim csak 4 cellás, így legalább könyebb és kisebb a gép és szem még ezzel is elég sokat elmegy! Nem tudom pontosan mennyit, de nagyon meg voltam vele elégedve tegnap este!
Amit meg az energia megtakarítás érdekében lehet tenni.... Pl: Képernyő frissítésének csökkentése, illetve sok más érdekes dolog amivel perceket takaríthatok meg!
Egy szó mint 100 sose volt még IBMem de nagyon odavagyok érte! Olyan kis csúnya hogy már álomszép, nem recseg, nem ropog, nagyon komoly kis gép...! -
KriszBoy
senior tag
Még vmi?
Én hétfőm kapom meg a T61-esemet! A kezemben már fogtam és az biztos hogy az anyagokkal nincs semmi baj! Az hogy milyen lesz a 60ashoz képest azt nem tudom megmondani mert ez az első ''IBM''-em! Annak viszont örülök hogy WSXGA lett végre...
Holnap talán én is tudok többet mondani!
Azt viszont hozzáteszem, hogy amit írtak, hogy egy év gari lesz rá alapból az ''nem igaz''!
3 van rá... -
KriszBoy
senior tag
1 órával ezelőtt megnéztem egy T61... Hát mit is mondjak szem álomszép gép, bár a barátnőm szerint vmi förtelem ronda!
Annyi baj legyen, ha ezen múlik a kacsolatunk...!
De egy szó mint 100 7főn megyek is egyért! Ha vkit még nagyon izgat a CHs-ben van több mint 5 darab biztos belőle! -
KriszBoy
senior tag
Vki talált arról infót hogy a T61ben megtartották-e a billentyűzet megvilágítást?
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Atlantis #1959 üzenetére
De most adtam el az asztalim, hogy majd veszek egy notit... Nem vsgyok otthon sose! Photoshop-ra, Illustrator-ra ill hasonlókra használom ami talán ennek a laptopnak kimondottan jó! A SXGA nekem kimondottan hasznos!
Amúgy ez az NV ami a T61-ben van, mennyivel erősebb mint ez az új 3100as Intel?
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
CHSben már kapható a T61...
IBM TPT61 P2D2.0GHz-2MB,1GB, 120GB,6cell, 1440x900, nVidia Quadro NVS 140M 128MB, Vista Business - 334 100 Ft
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged