- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
válasz
Giovanny #1990 üzenetére
Helló mindenki!
Megvan a T61-em!
Annyiból nehéz a dolgom, hogy nekem még sose volt ''IBM''-em... Az első aminek megörültem hogy a képekkel ellentétben ami a neten van, miszerint eltünt a piros-zöld-kék IBM logó, nálam nem igaz... Ugyanúgy ott van mint a T60on... Ennek nagyon örültem!
Eddig voltak Asus, Acer, és Toshiba laptopjaim, de ez mindenképen felülmúlja őket... Annyi apróság van benne, ami....
Amit mások hibának hoztak fel hogy a mic csati hol van meg hogy az LCD nincs középen, engem annyira nem érdekel! Lehet hogy ha begugok egy csatit akkor zavaró lehet, de tényleg nem láttam helyet hogy hova férne! Hátra tuti nem mint páran mondták...
Az LCD meg szem észre nem vehető SZÁMOMRA!
Anyagra, fogásra, masszivitásra elsőosztályú! Na persze lehetne aluminium a ''csuklótámasz'' meg ilyenek, de nekem nagyon bejön!
A billentyű vajpuha, bár ezt már sokszor olvastam és nekem a tapipad is valahogy jobb mint a melettem lévő Asus-on...
Méreteit tekintve szem elfogadható (pár napig egy Asus U1F-et használtam, de az más világ) és nekem mindenképpen kellett a WXGA+ felbontás!
Az aksim csak 4 cellás, így legalább könyebb és kisebb a gép és szem még ezzel is elég sokat elmegy! Nem tudom pontosan mennyit, de nagyon meg voltam vele elégedve tegnap este!
Amit meg az energia megtakarítás érdekében lehet tenni.... Pl: Képernyő frissítésének csökkentése, illetve sok más érdekes dolog amivel perceket takaríthatok meg!
Egy szó mint 100 sose volt még IBMem de nagyon odavagyok érte! Olyan kis csúnya hogy már álomszép, nem recseg, nem ropog, nagyon komoly kis gép...!
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest