- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Szia!
Én a T40 árát 50 és 60ezer közé sorolnám. Többet nem hiszem hogy adnak érte.
Én a T41p-met 75ezerért adtam el. Elég sok ThinkPad-em volt már (most is az van).
Az X-es sorozatot kiváltképp kedvelem. Hurcolászás szempontjából jobb mint a T széria - bár ez utóbbi sem vészes 14"-ban.
Jelenleg egy X41-esem van. (volt X20-am, X31-em is)
A kérdés ugyebár az, hogy mennyi a rászánható kereted?
Amennyiben megteheted, akkor ajánlom én is az eBay-es szituációt, de add hozzá a vámot, áfát, kezelési költséget. Valószínűleg landolni fog a vámosoknál.Viszont ha megteheted, akkor az x300 űűűűber egy darab, optikai meghajtó is van benne, meg úgy alapból nagyon egyben van.
Nekem az x41-hez van dokkolóm, amit ha akarok akkor viszek magammal, de nem szokott hiányozni az optikai meghajtó menet közben.Az X-es sorozat tagjai is strapabíróak, így gondod ezekkel sem lenne. Volt már nekem 4és fél éves x31-em is, olyan külsővel, hogy nem mindennapi volt.
-
Dottore
addikt
Elsősorban nagyon attól függ milyen állapotban (karcolások, használatból eredő sérülések, stb.) van. Be kell látni, hogy ha jó árat szeretnél kapni érte akkor egy öreg laptopnak ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Spec. én ha tegyük fel tökéletes (ami lehetetlen persze) hibamentes külsővel rendelkezne, akkor 80 ezret nagyon jó árnak tartanék érte. Szerintem ez a maximum, de mondom, elvileg. Egy közepes elhasználódást feltételezve, 50 és 60 ezer között. Összehasonlításként a T42 az olyan 70 és 90 ezer ft között kapható.
Ha neked fontos a hordozhatóság akkor megéri cserélni, természetesen.
-
Shadowfax
addikt
az amerikai ebay-ről újonnan
Annak nem biztos, hogy érvényes lesz a garanciája itthon is.van-e értelme a méret miatt cserélni
Persze, hogy van. Viszont nyilván tudod, hogy az X6x sorozatú gépeknek nincs beépített optikai meghajtója, szóval lehet, hogy néha a dokkolót is cipelni kell.Ebből a szempontból (is) jobb választás lehet az X300 - könnyű, beépített ODD, és gyönyörű.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged