- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
-
eddie1978
senior tag
Udv!
Hugom SL400-at akar venni. Sok helyen irnak a garanciabovitesrol. Ezt vasarlaskor kell megejteni, vagy kesobb a Lenovonal? Hogyan mukodik ez a dolog?
thx
-
eddie1978
senior tag
Udv!
Azt szeretnem megtudni, hogy az infrat bekepcsolva hagyhatom-e (X31)? Akksi idore van valami hatasa? Naponta egyszer hasznalom. Nem nagy kaland bekapcsolni a ThinkPad Configuration-ban, de ha nem problema, akkor inkabb bekapcsolva hagyom.
thx
-
eddie1978
senior tag
Néhány hónap múlva tervezem eladni a következő gépet:
X31 Az enyémben 1GB RAM van.
Szerintetek mennyit érhet? -
eddie1978
senior tag
Az X200 es X200s kozott nem igazan jott ki a kulonbseg az s javara fogyasztasban es akkuidoben a notebookreview cikkek szerint.
[X200]
[X200s]
Ha minden jol megy, szeretnek venni egy X200-at az elso felevben/nyaron. A fenti ket cikk alapjan nem hiszem hogy megerne a plusz 80000Ft-ot az s-es verzio.
Mit gondoltok errol? -
eddie1978
senior tag
nLite-al gyártott már valaki XP telepítőt? Minden ok lenne, csak olyan apróságok hibáznak, mint például: Fn+F5 nem tudja ki-be kapcsolni a WiFi-t. ATI panelen nincs meg minden fül. Intel Chipset II-re nagyívben tojik a System Update, mégegyszer fel akarja rakni. WiFi-t valamelyik verziójú driverrel sárga felkiáltójeles Ethernet csatolónak ismeri fel és hasonlók. Egy napot pöcsöltem vele, de meguntam.
Maradok egyelőre a sima telepítőnél, nLite-al beleraktam a WPA2 patch-et+kivettem egy rakat drivert, utána kézzel felrakom a drivereket. Bár ennek sem látom túl sok értelmét, mert ha nagyon erősen szelektálok, akkor is max 100MB-al lesz kisebb a telepítő lemez. Kb 100 megás nagyságrendnyi lehet a feltelapített XP-k közötti különbség. Ez sem releváns különbség, sőt kivehetek véletlenül olyat is, ami kellhet. Ezután lehet kezdeni újra. Abba a tíz percbe nem halok bele, míg kézzel felrakom a drivereket. Amúgy sem havonta telepítek, csak most esedékessé vált és gondoltam kipróbálok valami újítást, de csak részlegesen vált be.
A Software Installer értelmesebbnek tűnik mint a System Update.
Van megoldás erre, vagy hagyjam a fenébe az egészet? -
eddie1978
senior tag
Telefonos aktiválás volt a megoldás. Most ok.
-
eddie1978
senior tag
Azt olvastam, hogy elég egy OEM telepítő is plusz a gépen lévő xp serial. Erről infó?
-
eddie1978
senior tag
X31 recovery cd-t keresek. 2672-RHU USA géphez. Volt fent egy XP, aktivált. Viszont nem volt a gépen rejtett partíció sem telepítőlemez. IBM OEM XP-t felrakva elbukik az aktiváláson. Gondolom az eredeti lemezek kellenek a sikeres telepítéshez. Még eredeti OEM XP Pro-ra várok. Azzal is kipróbálom, ha az sem jön be, akkor recovery lemezt kell szereznem.
Ha valaiknek van, írjon pü-t. -
eddie1978
senior tag
Pont most vettem 512MB Kingmax-ot az X31-be. Elmentem a boltba. Proba a gepbe, megy, kifizet, orul. 1GB-al pattogosabb lett egybol. Nem piszkalja annyit a vinyot sem.
Szekesfehervar, Sarlo Computer. Csak egy baj van vele. 15000-be kerult.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
eddie1978
senior tag
Meg van az X31. Szép kis állat. Még most ismerkedek vele. Úgy néz ki minden alkatrésze működik. Akksi 91%-nál 3:49-et ír ki. Rosszabbra számítottam. Egy kis takarítás ráfér. A tetején van egy kis ragacsfolt.
Tetszik
Type: Model: Serial number:
2672 RHU
Status: Expiration date: Location:
In warranty 2007-08-05
IBM/Lenovo 2672-RHU Thinkpad X31, 1.6GHz, 512MB, 40GB, 12.1'' TFT, WiFi, AC Adapter, Battery -
eddie1978
senior tag
X31-et mennyiért lehet itthon venni? Ha lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Spórolós topik
- Magisk
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest