- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Lord Zero #1608 üzenetére
Tapasztalataim: AC-t hazsnálva olykor tapasztalom, hoyg megdöglik-> nem lehet sehova csatlakozni, a wines alapból tíltodik, ha más connections-t használsz, mert nem tudom. Tehát ha nem akarsz csatlakozni a wifi, akkor megpróbálok még1x esetleg kikapcsolóm, majd újra be a wifi egységet, ez legtöbbször elég, de van, hogy nem.. ilyenkor újra indítom a gépet. Ez mindig segített eddig. A probléma talán abból is fakadhat, hogy ritkán kapcsolom ki, hibernálni szoktam, engedélyeztem azt is, hogy bejelentkezéskor már kapcsolódjon.. fura dolgokat tud művelni.
ui.: Valamikor a napokban a feszültség táblázatot beállítgattam, elég jól bírja így!
Ami zavar.. az aksi romlása, már 11%-os.. Már újra kalibrálgattam, kisütöttem (), de 52, helyett csak 46-nyira tudja magát feltölteni.. igaz már 205körnél tart és most múlt 1éves.. -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #1606 üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve]
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion (Gyönyörű állapotú)
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest