- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tapasztalataim: AC-t hazsnálva olykor tapasztalom, hoyg megdöglik-> nem lehet sehova csatlakozni, a wines alapból tíltodik, ha más connections-t használsz, mert nem tudom. Tehát ha nem akarsz csatlakozni a wifi, akkor megpróbálok még1x esetleg kikapcsolóm, majd újra be a wifi egységet, ez legtöbbször elég, de van, hogy nem.. ilyenkor újra indítom a gépet. Ez mindig segített eddig. A probléma talán abból is fakadhat, hogy ritkán kapcsolom ki, hibernálni szoktam, engedélyeztem azt is, hogy bejelentkezéskor már kapcsolódjon.. fura dolgokat tud művelni.
ui.: Valamikor a napokban a feszültség táblázatot beállítgattam, elég jól bírja így!
Ami zavar.. az aksi romlása, már 11%-os.. Már újra kalibrálgattam, kisütöttem (), de 52, helyett csak 46-nyira tudja magát feltölteni.. igaz már 205körnél tart és most múlt 1éves.. -
Aktív témák
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest