- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Aktív témák
-
Crow
tag
No, voltam tegnap a szervizben. A hibát ott nem jött elő nekem sem a Vistával. Ez végülis annyira nem lepett meg, mikor korábban otthon teszteltem a gépet, csinált néha olyat, hogy egyszer csak "megszűnt a hiba", és nem is jött elő csak a következő akksitöltés után.
Szerencsére az a srác nem dolgozott aznap, akivel korábban telefonon beszéltem, így egy másik kollegával tárgyaltam. Ő nagyon segítőkész volt, mondta, hogy ha szeretném, akkor természetesen folytatják a hibakeresést. Azt is felajánlotta, hogy hétvégére nyugodtan hazavihetem agépet, ha akarom és akkor én is nyúzhatom, megnézhetem, hogy viselkedik a Vistával. Úgyhogy végülis - ideiglenesen- elhoztam.
Otthon akksi feltölt, XP-nél a hibát előidéző beállításokat elvégez, tápegységet kihúz. A hiba nem jön elő...
Nyúztam 2-3 óráig - semmi.
Akksi feltöltöttem, közben ráeresztettem a Lenovo Updatert , a VGA drivert is frissítettem. Akksi feltöltött, tápot lehúztam - semmi.
Ismét 2-3 órás tesz - minden tökéletesen műxik.Most már végképp nem értem, hogy mi ez.
Mert ezek alapján szoftveres hibának tűnik, de akkor XP alatt, miért nem megy 3 különböző driver közül eggyel sem rendesen?
...Mindenestere most már nagyon kíváncsi lennék, hogyan viselkedne vajon a Lenovo-féle gyári downgrade XP-vel...
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest