Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
csepike00
üzenetére
Persze, h számít a plusz egy év! Tapasztalatom "szerencsére" nincs a szervizzel kapcsolatban, gyakorlatilag nem rég vettem meg az első thinkpadem, de több helyen is megnyugtattak, h korrektek.
A 3 USB, eddig nekem mindig elég volt, persze nem bánnám, ha több lenne, de azt olvastam, h az átterveztet hűtés foglalta el a helyet és őszintén, ennek jobban örülök, mint esetleg még egy USBért. Hőfokokat nem igazán mértem, de az tény, h halkan jár a venti és ez is egy piros pont.
A kijelző fényereje, meg szerintem teljesen elfogadható,nekem nem tűnt fel, h sötétebb lenne az átlagnál, de az nem vita téma, h led világítás több szempontból is ideálisabb.(fényerő/fogyasztás)
A videokari elégségességéről nem tudok nyilatkozni, én inteles verziót vettem, nekem az bőven elég. A hibrid vga megoldás, meg energiatakarékossági szempontból érdekes. Pár kattintással lehet váltogatni a 2 közt , az intel kevesebbet fogyaszt, mint az ati.
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00
üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő