Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Persze, h számít a plusz egy év! Tapasztalatom "szerencsére" nincs a szervizzel kapcsolatban, gyakorlatilag nem rég vettem meg az első thinkpadem, de több helyen is megnyugtattak, h korrektek.
A 3 USB, eddig nekem mindig elég volt, persze nem bánnám, ha több lenne, de azt olvastam, h az átterveztet hűtés foglalta el a helyet és őszintén, ennek jobban örülök, mint esetleg még egy USBért. Hőfokokat nem igazán mértem, de az tény, h halkan jár a venti és ez is egy piros pont.
A kijelző fényereje, meg szerintem teljesen elfogadható,nekem nem tűnt fel, h sötétebb lenne az átlagnál, de az nem vita téma, h led világítás több szempontból is ideálisabb.(fényerő/fogyasztás)
A videokari elégségességéről nem tudok nyilatkozni, én inteles verziót vettem, nekem az bőven elég. A hibrid vga megoldás, meg energiatakarékossági szempontból érdekes. Pár kattintással lehet váltogatni a 2 közt , az intel kevesebbet fogyaszt, mint az ati.
Aktív témák
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest