- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e. -
csepike00
csendes tag
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
-
csepike00
csendes tag
SZiasztok!
Olvastam a notebookreview-n, hogy a t500 egyetlen gyengesége a klaviatúra. VIdeót is néztem róla és tényleg elég gáz, hogy negyed milláért így hajlik a billentyűzet...
Elsősorban t500 tulajok véleménye érdekelne ezzel kapcsolatban, mivel tervezem egy ilyen notebook vásárlását, de nem tudom, hogy jól járnék-e vele. Nekem fontos a megbízhatóság, ami úgy hallottam, hogy Thinkpadeknél alap, viszont a gyenge klaviatúra nagy hibaforrás lehet. A másik alternatíva egy ASUS n80vn lenne...nem tudom arról hallottatok-e valamit?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest