Hirdetés
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha jol ertettem a sracnak el a penze a vasakban, nem hiszem, hogy sokmilliot tud benne forgatni... ezert lehet, hogy addig nincs uj adag, amig a regieket el nem adja. Es igy nyilvan azt sem tudja megmondani, hogy lesz-e 3 heten belul esetleg T400...
Nekem azt meselte, hogy egy ceges kapcsolata szokta ezeket kapni ajandekba, es o atveszi, es tovabbarulja, minimalis haszon van rajta, azert is tudja ilyen aron adni, viszont tutti, hogy nem ragad be neki honapokig. Laptopinfonal evek ota vannak csucs thinkpadok, de mindig lutri, hogy eppen milyenek esnek be hozza. -
Scalpel
senior tag
A Thinkpadekre világgari van, kell, hogy az us gépeket is simán szervizeljék itthon.
evone: Én is azért vettem meg a 14"-es T60 mellé az R100 (Toshiba, aki esetleg még nem tudja
), mert egész napra felszerelkedve két egyetem között ingázok keresztül kasul a nagyfaluban. Megérzem azt a minusz 1 kg-ot, amikor beteszem a táskámba a 1,5 literes ásványvizet
. Ráadásul a befoglaló méretek is kisebbek, könnyebben be tudok pakolni.Ezért mondanám el megint, hogy sokat cipelni max 14, de tényleg inkább alatta, főleg válltáskával...
. Tapasztalatból beszélek. 
Aktív témák
- Autóhifi
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Programozás topic
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz ez más típus, lehet nehezebb volt, szóval nem mérvadó ez a vélemény.
. Ráadásul a befoglaló méretek is kisebbek, könnyebben be tudok pakolni.