- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha jol ertettem a sracnak el a penze a vasakban, nem hiszem, hogy sokmilliot tud benne forgatni... ezert lehet, hogy addig nincs uj adag, amig a regieket el nem adja. Es igy nyilvan azt sem tudja megmondani, hogy lesz-e 3 heten belul esetleg T400...
Nekem azt meselte, hogy egy ceges kapcsolata szokta ezeket kapni ajandekba, es o atveszi, es tovabbarulja, minimalis haszon van rajta, azert is tudja ilyen aron adni, viszont tutti, hogy nem ragad be neki honapokig. Laptopinfonal evek ota vannak csucs thinkpadok, de mindig lutri, hogy eppen milyenek esnek be hozza. -
Scalpel
senior tag
A Thinkpadekre világgari van, kell, hogy az us gépeket is simán szervizeljék itthon.
evone: Én is azért vettem meg a 14"-es T60 mellé az R100 (Toshiba, aki esetleg még nem tudja
), mert egész napra felszerelkedve két egyetem között ingázok keresztül kasul a nagyfaluban. Megérzem azt a minusz 1 kg-ot, amikor beteszem a táskámba a 1,5 literes ásványvizet
. Ráadásul a befoglaló méretek is kisebbek, könnyebben be tudok pakolni.
Ezért mondanám el megint, hogy sokat cipelni max 14, de tényleg inkább alatta, főleg válltáskával...
. Tapasztalatból beszélek.
Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest