Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
pampika
üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. Vistát nem sokáig hagytam rajta így nem tudom mi a helyzet vele. Xp-nél semmilyen állítgatás nélkül kell fn-re és power gombra. A wlan progi pedig az acces connection nekem nagyon tetszik mert rengeteg beállítási lehetősége van. Profiloknál ip címet lehet megadni milyen progi induljon stb. A videókártyának szerintem sehil nem lehet állítani a memóriáját.
-
Innox
tag
válasz
pampika
üzenetére
Szia,
Lévén nekem is T61-em van leírom amit úgy gondolok segíthet. Nekem ugyan XP-m van, de nekem sleepből Fn gombra felkel. Szerintem ez csak beállítási hiba lehet nálad.A másik dolog, szerintem egy Quadro kártya nem lehet állítható memóriájú, ugyanis dedikált memóriával rendelkezik. Azzal meg nem nyersz semmit ha letiltod a saját memóriáját. Nekem vígan elketyeg 3 órát. Szerintem felesleges ezzel babrálni.
WLAN-al kapcsolatban csak annyit, hogy az acces connection vagy valami ilyesmi a neve megold neked mindent. Azonban ha nem tetszik neked akkor be lehet állítani, hogy az alap windowsos wlan manager legyen az elsődleges. A vistással nagyon nem vagyok kibékülve, de a célnak megfelel.
Remélem meg vagy leszel elégedve a gépeddel.
Üdv: Iván
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest