- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ABE
őstag
Egy újabb problémával fordulnék hozzátok. A T43-ra felraktam a legújabb Windows 7 bétát (7057), és teljesen elégedett lennék, ha nem lenne probléma két lenovos programmal.
Az egyik a Hotkey Utility: feltelepül a program, de kidob egy hibaüzenetet közben, miszerint a szolgáltatást nem tudta regisztrálni. Újraindítom a gépet, működnek a gyorsgombok és az Fn kombinációk, a hangerő és fényerő ikonjai megjelennek, de az Fn+F gombok használatakor nem jelez ki semmit, habár a funkciók élnek. A szolgáltatások között manuálisan se lehet elindítani a TPHKSVC.exe-t, pedig próbáltam már a fájlon kijelölni, hogy adminisztrátorként futtatom, és Vista kompatibilis módban induljon.
A másik program a Power Manager, ami ugyan feltelepül, az akku ikonját ki is dobja a tálcára, viszont amint be akarok lépni a programba, a "program leállt" üzenettel nem indul el. Próbáltam itt is az előzőleg leírt opciókat bejelölni, illetve újraraktam magát a programot és a Power Management drivert, de semmi változás. Érdekes, hogy egy darabig működött a program, majd egyszer az ultrabay akku cseréjekor meghalt. Ezután újraraktam a Windows-t is, de továbbra sem működik. Lehet, hogy valami programmal akad össze?
Ahogy nézelődtem a neten, nem egyediek ezek a hibajelenségek, bár másoknak Vista alatt fordult elő ilyen, s tuti megoldást nem találtam. A Lenovo honlapján pl. az Active Protection-nek van külön Win7 verziója (habár a vistás is működik), viszont az előbbi két programra nem találtam megoldást. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még kipróbálni? Nem életbevágóan fontos, de kicsit idegesítő, hogy jelen állás szerint várni kell az újabb verziókra.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest