Aktív témák
-
-
Daneey
tag
Többek közt pl.: IIS sincs benne, de ez már egy másik topic kérdése
Az nem hálózati funkciókhoz, feature-khez tartozik?
Nekem anno az R50 kicsit vastagnak tűnt, de ha most kéne notit vennem 200k-ból, biztos azt választanám... Szóval használd egészséggel.
Mivel még fiatal vagyok (értsd: diák), így ez a noti nrkr bőven elég és tökéletesen megfelel. Majd amikor éles munkába fogok állni (lehetőleg informatika terén), akkor már nem R kategóriás notit fogok venni, hanem egy T v. X-et...
Talán...
-
nohabmozdony
csendes tag
Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.
Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.
De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.
Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést.A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom.
-
WN31RD
addikt
''IBM-ek billentyűzete híresen jó (legalábbis a T szériájé, az R-é sem lehet nagyon rossz)''
Nemhogy nem rossz, hanem ugyanolyan jó.
(Legalábbis pl. az R51 billentyűzete van olyan, mint egy T42-é, feltételezem, az R50e billentyűzete is hasonló vagy ugyanolyan. Más kérdés, hogy pl. a T42 billentyűzete, bár nagyon jó, azért már nem olyan, mint a régebbi ThinkPad-eké, pl. az X31-emnek is jobb kicsit a billentyűzete.)
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest