- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
sssent
senior tag
>> Azért elég dühítő, hogy ilyen 200.000 és 1.000.000 forint közti laptopokat áruló cég ilyen formai hibákat elkövet. Ezekután mi alapján döntsem el, hogy mit is akarok venni <<
Ez azért annyira nem általános, hogy ilyen szintű félretájékoztatás legyen. Ezek a fene tudja honnan pottyant CTO-s cuccok úgy tűnik őket is megkeverik. Látod, hogy még a lenovo honlapja maga sem tudja mi is van a gépben. -
Zola_
tag
Szia Petro! Nem csak a video van elírva, hanem a chipszet is, mert az is ATI. Összesen 4 elírással indítottak, és az R50e adatlapját linkelték be hozzá, ebből eddig két elírást sikerült javítaniuk...
Driverekkel boldogultál?Javaslom a Software Installer letöltését, [link] ami utána nagyon jól megcsinál mindent, és szépen eltünnek a kérdőjelek az eszközkezelőben.
Ráadásul nagyon hasznos kis ThinkVantage progik vannak hozzá. Összesen 16-ot sikerült letöltenem.
Amúgy a DVD felirat alatt ott van, hogy multi recorder. -
sssent
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, akkor vedd úgy, hogy nem is szóltam. Tehát a dobozra (számlára) írt típusszám és a gépen szereplő különbözik? Mert lehet, hogy jó az, csak a honlapon rossz az infó arról, hogy mi van ebben a gépben. Ilyen tudtommal már párszor megesett. Ahogy bárhol máshol is.
Egyébként a lenovo honlapán azt is megnézheted a type+s/n alapján, hogy a gépedben pontosan minek kéne lennie. -
Zola_
tag
Szia! Ismerős a probléma, szintén R51e-t vettem, és szintén ott. A cég először sima DDR-rel, 5400rpm-es vinyoval, és az Intel chipsettel, és 8-64-es integrált videoval hirdette a gépet. Ehhez képest DDR2 van benne (ez persze jobb), de 4200-as vinyo, és ATI chipset a Mobility Radeon X200-al (ami van akinek jobb, van akinek nem) DE az enyémben DVD multirecorder CDRW van. Nem tudom, hogy hányszoros. Írtam egy mailt a vinyoról, amire válaszra ugyan nem méltattak, de egy órán belül javították a honlapon. Az elírások miatt pedig mossák kezüket a jogi infoban. Mindegy.... Rendesek voltak, de nem pontosak. A Te esetedben azonban sztem reklamálhatsz, mert netről rendelted, és nem azt kaptad ami kértél. Reklamálj! Van combos is, lehet, hogy egyszerűen rossz dobozt kaptál. 165-ért volt comboval, én 182-ért vettem. win nélkül persze mindkettő.
Garlevelet meg azóta is küldik postán... de IBM-nél talán nem olyan fontos, mert gyári szám alapján nézi a szervíz. A számla viszont fontos, nekem is van eltérés a vásárlás+1év, és a gépi lejárat szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest