- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A celeron prociról azt kell tudni fő ismérvként, hogy nincs benne Speedstep. Ez a technológia arra szolgál, hogy használat közben dinamikusan (illetve előre beállítható profilok alapján) tudja 6 lépcsőben állítani a proci szorzóját. Ezáltal akkumlátoros használatkor jelentősen növelhető az üzemidő. A Speedstep minden Pentium M prociban benne van, csak a celeronokban nincs.
-
Grafiqs
őstag
Akkor Téged is megkérlek, hogy kapcsold ki a write-only üzemmódot. És olvasd el vásárlásom történetét. Köszönöm.
Azok a gépek amiket ott árulnak mind-mind gyári dobozban vannak bontatlanul. A beszerzési forrást pedig én sem ismerem. De megmondom őszintén addig amíg az IBM szervíz szerint tiszták, addig nem is érdekel. -
Grafiqs
őstag
Legyen. Idézek szó szerint a hsz.-eidből amikben azt lebegteted, hogy az adott boltban (Laptopinfo) nem lehet legálisan gépet venni. Ezáltal az üzlet hitelét rontod.
Nem állítom, hogy ezek a gépek lopottak pusztán felhívtam arra a figyelmet, hogy hivatalosan ilyen nyomott áron legális úton nem lehet géphez jutni.
Én tartok tőle, hogy ezek ''betonkockás'' notik.
...de nekem inkább az tűnik valoszínűnek, hogy ezek a gépek néha ''leesnek a teherautóról'' és ezért lehet így hozzájutni.
...tartok tőle, hogy ez valami nagyon furcsa forrás lehet, ahol időnként van után szállítás időnként nincs és olyan könnyen jött, könnyen megy érzésem van...
Mellesleg olvasd el a hsz.-em további részét is, amiben leírom vásárlásom történetét. -
Grafiqs
őstag
(User on):
Akkor, hogy olyantól kapj választ az érmes felvetésedre aki szintén ott vette a notiját. Konkrétan egy T42est. Ott bontottam ki a dobozt. üzemeltem be a gépet. Majd pedig ott helyben csekkoltam a neten a type és az s/n szám alapján a gépet az ibm oldalán. Tökéletesen stimmelt.
Sőt tovább megyek. Volt egy apró problémám a géppel. Bevittem az IBM szervízbe. Pár óra alatt megjavították. Szerinted, ha a szervizben, ahol a fennt említett szám alapján ellenőrzik és javítják a gépeket, nem bukna ki ha valami nem lenne tiszta?
(User off)
Szerintem itt zárjuk le ezt a vitát.
És megkérlek fejezd be, egy üzlet lehúzását. Csak azért mert a Te köreidet sérti. Ezt az utolsó mondatot mint mod. mondom.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest