Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
laceszgamer #8565 üzenetére
Én is most játszom újra a játékot egyébként, és én is épp átmentem Skelligére.
Bár most már nem fedezem fel annyira az összes kérdőjelet, inkább csak a küldikre koncentrálok.
Felraktam pár modot és így kicsit élvezetesebb a játék (bárhonnan tudok fast travel utazni, nem kell útjelzőhöz mennem, mindig megkapom az összes xp-t, hiába szürke a quest, és az összes küldetés látszik a térképen, nem kell böngésznem egyesével őket, akár a térképen rákattintva is tudom aktiválni. Ez szerintem nagyon hasznos)
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest