- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
HESOYAM1111 #8906 üzenetére
Nagyon nagy valószínűséggel írom hogy valamelyik mod kavar be. Nálam is van fent jó egy pár de a 90% csak a látványt javítja fel (lod increased,lighting stb..) A mod ütközések elkerülésére én 1-3 darabonként rakom fel őket és tesztelem őket ezzel , utána elindítom élesbe a játékot. Nálam ez bevált esetleg próbáld ki te is. Illetve ez az oldal nagyon jó , van külön kliens a modok telepítésére és elég nagy a community szóval van bőven választék mindenből.
-
Rick3D
senior tag
válasz
HESOYAM1111 #8900 üzenetére
Szerintem első lépésként rakd újra és ha nem eredetibe van meg akkor a legfrissebb patcht is fel kellene telepítened. Visual bugon kívül nem találkoztam mással. Esetleg még akkor szokott meghülyülni néhány játék ennyire ha valamiféle cheatot/cheat tablet/trainer-t használsz. Bármi is áll fenn rakd újra és frissítsed 1.12re.
-
_Gugu_
tag
válasz
HESOYAM1111 #8900 üzenetére
Legfrissebb patchek fent vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest