- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Rick3D #13619 üzenetére
Én is "szűkösen vagyok" nekem 256-os ssd-m van ,de most nem fáj a fejem emiatt ,mert minden szabad időm leköti a nyelvtanulás
. Köszönöm neked a felajánlást ha esetleg aktuális lesz még akkor amikor modolásra adom a fejem akkor majd keresni foglak, úgy hiszem néhány mod engem is érdekelne ,de sajnos én alig értek többet a számítástechnikához ,mint egy mezei felhasználó ,de ha valamit viszonylag egyszerű elmagyarázni azt meg tudom oldani. Szóval még1x kössz a felajánlást és sok sikert és kitartást a további felfedezéshez
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Rick3D #13587 üzenetére
Nem a "tehenest" (arról nem is tudtam) ,de szerintem az én kiskapum elegánsabb és szórakoztatóbb. Úgy tettem szert sok lóvéra ,hogy Toussaint-ban a daruhegyi várnál henteltem a banditákat ,hagytam ,hogy erősítést hívjanak ,de a főnököt életben hagytam, az alsó udvaron kinyírtam mindenkit kivéve a fáklyás manust aki majdnem orra esik a saját lábában úgy elkezd futni mikor meglát (ő hívja az erősítést ezért fontos életben hagyni) aztán felső udvaron átrohantam a banditák között hátra fel a falépcsőn és ott vártam be őket a kör alakú toronyban egymás után jöttek fel a lépcsőn így nem tudtak bekeríteni, ott aztán kaptak a pofájukba aard-ot, igni-t,északi szél bombát (sorrend fontos) és miután megvolt a nagymesteri griff-settem yrden jelet is. Élvezetes volt őket bedarálni (persze 1x2x elbénáztam). Szóval lehenteled őket de a főnököt fent életben hagyod (ez fontos! különben nem teremnek ott újból), összeszedsz minden cuccot aztán mész a kovácshoz aki a nagymesteri cuccokat képes elkészíteni. Ott eladod a cuccost nekem 4500-5500 között folyt be, minden akció után mínusz 3-400 a felszerelés javítása. Aztán gyors utazás vissza a daruhegyi várhoz és voálá a banditák megint ott vannak teljes létszámmal és csak arra várnak ,hogy felkoncolja őket és megint kifossza a hullájukat egy witcher a farkas iskolából...
a végére több, mint 400 fej hagymám volt és a kovácsnál annyi kard ,hogy 2-3 másodpercre 0-ra esett az fps mikor betöltötte a kovács kereskedésre szánt portékáit.
Persze fontos ,hogy közben költeni kell a pénzt nála ,de ugye ez nem jelent gondot baromi sok lovét el lehet tapsolni a witcher fegyverekre és páncélokra, meg a hozzájuk szükséges alapanyagokra is amik közül a dimetérium és annak a finomított változata a legdrágább ,de ezt érdemes magunknak készíttetni mert raktáron neki úgy sincs elég és egyébként is horror ára van, viszont szétbontással és olcsóbb alapanyagok kombinálásával elő lehet állítani őket.
-
genndy
addikt
válasz
Rick3D #13587 üzenetére
Az volt a tehenes kiskapu, leölni őket és eladni a bőrüket, pár óra múlva meg respawnoltak szépen, asszem. A b*szógép állatot pontosan a kiskaput kihasználók miatt tették be. Úgyhogy ez már nem opció a pénzkeresésre.
PC-n akkor már egyszerűbb konzolból odaadni pár ezer aranyat. Egyszerűbb is, gyorsabb is. -
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Rick3D #13541 üzenetére
Mintha úgy rémlene ,hogy olvastam itt a fórumon ,hogy nem ajánlott valamiért a nexus-t használni modoláshoz inkább "manuálisan" érdemes csinálni. Azt hiszem még valamikor év elején olvastam róla olvass vissza 1-2 emberke úgy tűnt otthon van ebben a mod-olás témában a witcher 3-la kapcsolatban.
Más:
Miután végigtoltam a játékot a 2 kiegészítővel, valamiért visszautaztam Velen-be (kicsit nosztalgikus érzés volt visszaemlékezve mennyit bénáztam ott) szóval megálltam egy kovácsnál ( amelyik annál a hatalmas tölgy fánál van ) és kissé csalódottan tapasztaltam ,hogy a "piszkavas" amit árul 71-el többet sebez a farkas iskola nagymesteri szintű acélkardjánál....
-
BüszkeeSAAAS
tag
-
-
Rony949
őstag
Jól van. Túlságosan is sokat segítettél. Köszönöm szépen!
Eddig akár 85-ig is felcsúszott a hőmérséklet. Most egy kis belepiszkálással maximum a 80-at súrolja. Tudom, nem sok, de én már ennek is örülök.
Lehet venni kéne pluszba pár ezer forintért egy ventillátort, lehet sokban segítene.
-
Hubba12
senior tag
Igazából teljesen hasznos volt
Csak nincs meg minden dlc mert dobozosan akartam meg venni. A heart of stone nem kapható de a kártya meg a többi a lényeg kódot tudok venni
A blood and wine pedig elő rendelve dobozosan
Ha esetleg meg adnád hogy meg tudjam rendelni azért hálás lennék.
-
Sarkadi
tag
Én 36-os szinten fejeztem be a játékot és még akad kérdőjel ill. mellékküldetés bőven. Csak úgy nehéz haladni, hogy Skelligén ellátogattam egy faluba, ahol rögtön segítséget kértek a falusiak
ill. tovább haladva egy újabb küldetést kaptam.A semmiből jött torony-al kapcsolatban Remélem a B&W érkezéséig sikerül a HS-t végigjátszanom.
-
GypsFulvus2
őstag
A második részt végigtoltad? Abban a legnehezebb fokozat neked való!
Ott egy életed van; ha kinyírnak, vége a játéknak. Megpróbáltam, nem semmi élmény volt, teljesen más érzés így játszani; végül Letho nyírt ki az első találkozásunkkor. A 2. rész számottevően nehezebb az elsőnél, főleg az első patch előtt volt durva. Abban a patch-ben visszavettek a nehézségből, mert annyian sírtak, hogy WTF.
-
-
-
NG+ esetén a gwentkártyáidat, recepteket, leírásokat, tervrajzokat és a küldetésekhez kapcsolódó cuccokat bukod, minden más megmarad
a már elkészített Witcher cuccok is megmaradnak, de az újbóli elkészítéshez szükséges tervrajzokat újra össze kell gyűjtened. nem skálázódnak föntebb, hanem tovább tudod őket fejleszteni, új szint jön be.
-
-
S1M0N
senior tag
Már régen olvastam a könyvet, így részletekre nem emlékszem, de röviden: 1. Nem a fontossága miatt kérdezte, hanem kíváncsiságból. 2. A nőnek kell tiszta szívből szeretnie az elátkozottat, nem fordítva!
Tehát az elátkozottba kell beleszeretnie valakinek, hogy az átok megtörjön, de ehhez a vére is kell. Hogy ez tényleges halált jelent-e, az nem derült ki, szóval lehet, hogy elég lett volna pár csepp is, ha tudják, hogy tényleg szereti. -
-
-
-
sheep
addikt
Az Utolsó kívánságot olvasom most, nemrég kaptam kölcsön. Szerintem a játék egész jól visszaadja a novellák hangulatát. Sok plusz infó van benne ami jól jön.
A többit sajnos még nem olvastam, de majd egymás után el szeretném olvasni azokat is.
Te már olvastad amúgy mind?Vagy van esetleg közöttetek olyan aki olvasta az összes könyvet? Jó az összes, hozzák a hangulatot?
-
sheep
addikt
Ezzel én is így vagyok, mindent elolvasok, de már másodszor játszom végig a játékot és már nem csinálom meg 100% ra az utolsó kérdőjelet is. Amúgy az első és a második részét is többször végignyomtam, többféle befejezéssel, és a könyveket is olvasom. Szóval nagy rajongó vagyok.
Csak épp a nehézséget minden játékban alapra állítom, mert én jobban szeretek nézelődni mint harcolni. A történet meg így is -úgy is ugyanaz.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest