Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dtomka

veterán

Pár napja játszom a játékkal. Mikor feltelepítettem a grafikát beállítottam jó minőségűre és stabil FPS-sel futott a játék.
    Tegnap miután elindítottam azt vettem észre, hogy a játékban a videok lagolnak, de a játék is. A karakter irányítása furcsa volt későn reagált. Nem módosítottam semmit.
    Idegesített a dolog ezért nézezegettem és keresgéltem és találtam sweet fx és reshade modolásokat.
    Addig kísérleteztem, míg volt, hogy a jték inditás után fekete képernyőig jutott csak, és appcrash log -kat gyártott.

Tegnap estére találtam olyan sweeet fx-et amivel szép a játék de a laggolás \akadás még mindig érezhető.
    Pedig már lejebb van a grafikai beállítás a feltelepítés utáni állapothoz képest.

Már nem tudom mit csináljak?

Cseréljem le az AMd drivert?Jeenleg ez van fent: Non-WHQL-64Bit-Radeon-Software-Crimson-16.5.3-Win10-Win8.1-Win7-May21

Lehet 1 régebbi driverrel jobban futna a játék? Tervezett elavulás, újabb driver evesebb FPS?

Telepítsem újra játékot? Bár félek, nehogy a mentések elvesszenek :(.
    Ha igen akkor milyen sorrendben tegyem fel a patcheket? Korábban ilyen sorrendben tettem fel:

1.01 után a 1.01->1.03 ezután az 1.04 majd az 1.10 és végül az 1.21

Gépem: 6700k + 16gb ram + 280x

A segítséget előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák