- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GypsFulvus2
őstag
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Kylesa #22011 üzenetére
Ez a világ legjobb munkájával/hobbijával/filmjével/kajájával/zenéjével stb hasonló lenne
Most gondolj bele, imádsz egy számot, de meg kéne hallgatnod minden nap 10X úgy 100 napon keresztül, mi lenne ?
Vagy 200X megnézni a kedvenc filmed 2 hónapon belül...Vagy mondjuk én imádom a lazacot, de ha évekig azt kéne ennem reggeli ebéd és vacsorára is, biztos undort kapnék.
De jöhetnek bármivel, legyen az párkapcsolat is. Ha mondjuk évekig csak a feleséged/barátnőd láthatnád és beszélhetnél vele és nem találkoznál egyetlen barátoddal sem, mi történne ?Szóval ez bizony 100% ban a te sarad volt, no offense. És ugyanez fog történni a CP2077 el is, ha ugyanazt csinálod.
-
Alpi.
addikt
válasz
Kylesa #22011 üzenetére
Jó, hát mindenből lehet munkát csinálni.
Én sosem játszottam ilyen szemlélettel egyik játékkal sem. Számomra ez a kimaxolós, achievementezős oldal egyáltalán nem érdekes. Dolgozom napközben, este mikor leülök a géphez, már nem akarok a játékba is melózni.
Csak hülyülök, persze ! Ízlések és pofonok, de ez a része nem vonz.
Anno valami hasonló miatt (részben) hagytam abba a wow-ot. Ebbe fordult bele a játék, hogy mindenki tolta a napi 2 ezt, 5 azt, achievemnteztek, stb. Nekem meg ez full monoton volt és egyáltalán nem izgalmas, sőt, a közösségi élményt sem adta, stb. Meg persze rengeteget toltam azért, szóval csak úgy, minden egyéb tényező nélkül is unalmassá válhatott. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kylesa #21906 üzenetére
Nem meglepő, majd megnézem az egyet is mert ha jól láttam van remaster.
Az egész játékon érezni, hogy lélekkel készült a projekt pont emiatt játszatja magát az emberrel.
-------Ami engem meglep az a fordítás minősége általában azonnal kapcsolok ki mindent ami magyar egy játékban mert borzasztóan szoktak lenni de itt egész korrekt már mát kellemesre sikerült.
-
válasz
Kylesa #21890 üzenetére
A Skellige-i kérdőjelek nagy részének felderítése - legalábbis ami a tengerieket illeti - embert próbáló feladat, mert monoton, unalmas és lassú. Odaevickélsz a hajóval, köröznek az ekhidnak és sirenek, biztonságos távolban leparkolsz, számszeríj, búvárkodás, lootolás, majd minden 3. után mehetsz a piacra eladni a cuccokat, mert megtelik a puttonyod. Én csak minden 2. végigjátszásnál szoktam kipörgetni őket.
Toussaint-ban nincsenek ilyen részek, ott olyan jellegű, változatos feladatokat rejtő kérdőjelek vannak, mint Velenben vagy Novigradban. -
Ovisbig
tag
válasz
Kylesa #21837 üzenetére
"A B&W-os [link] skillfa mikortól lesz elérhető? Csakis akkor, ha nekiállok a DLC küldijeinek?"
Igen, a B&W-ban van az "arccal a rendhagyó felé" küldetés,
Toussaint főterén összefutsz egy küldönccel és hoz egy levelet...
Kíváncsiságból én is megnéztem a steamon a játékidőmet:
Witcher 1: 503 óra
Witcher 2: 162,8 óra
Witcher 3: 1265,1 óraés még folyamatban van...
Ha van addiktív játék hát ez nálam az! -
-
válasz
Kylesa #21713 üzenetére
igen, ha a másik passzolt, és te egyébként is nyerésre állsz, akkor nyugodtan passzolj, nyerni fogsz.
"Van annak értelme, hogy miután passzol az ellenfél, én még pakolhatok le kártyákat?"
ha van szalmabáb kártyád (aminek nem jut most eszembe a neve) és van valami értékes lapod, amiről úgy gondolod, hogy a következő körben még jól jöhet, akkor azt pl ilyenkor biztonsággal vissza tudod szedni (nyilván közben figyelve, hogy ne legyen kevesebb pontod ezután se, mint az ellenfélnek)
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest