- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andos91 #21157 üzenetére
Ezek a mellékküldik válnak teljesíthetetlenné, ha elutazol a Ködszigetre. A listában csak akkor jelenik meg a sikertelenek között, ha felvetted őket korábban.
A Dangerous Game
A Deadly Plot
A Favor for a Friend
A Matter of Life and Death
A Towerful of Mice
An Eye for an Eye
Berengar's Blade
Brothers In Arms: Nilfgaard
Brothers In Arms: Novigrad
Brothers In Arms: Skellige
Brothers In Arms: Velen
Cabaret
Carnal Sins
Ciri's Room
Coronation
Fencing Lessons
For the Advancement of Learning
Ghosts of the Past (only if Letho is alive)
King's Gambit
Now or Never
Possession
Redania's Most Wanted
Return to Crookback Bog
The Fall of the House of Reardon
The Lord of Undvik -
De4d
őstag
válasz
Andos91 #21067 üzenetére
Kösz mindenkinek.
Remélem nincs így " úgy tudom ha szerelmet vallok Novigradban Trissnek a menekülés után akkor Yen-t már bukom is"
Mert én vallottam mivel +300xp. De én is Yen-t akarnám választani, de csak mert ő a "központibb" karakter. Triss abszolút mellékszereplő. Geralt Ciri és Yen a 3 központi karakter, no meg ugye úgy indul az egész hogy őt is megakarjuk találni, szóval ezért akarnám már őt választani. -
-
-
válasz
Andos91 #20971 üzenetére
Én viszonylag lazán kezelem a küldik sorrendjét, meg a fejlődést, igaz, sokat kóborlok és lassan játszom, de minden végigjátszásnál elértem a 100-as szintet már jóval a játék vége előtt, úgyhogy erre nem nagyon kell rákészülnöd. Az alapjátékot 30. szint körül szoktam befejezni, a két DLC-vel kiegészítve pedig 52-54. szint szokott meglenni. Ezzel indítom az NG+-t, így már eleve kevesebb kell, mint 50 szint a maxhoz.
-
válasz
Andos91 #20966 üzenetére
Célom lenne new game plus-al a lehető legmagasabb szint elérése
akkor a legegyszerűbb ha felrakod az Always Full XP modot és úgy játszol tovább. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Andos91 #20928 üzenetére
Nekem is az enchanced volt meg és nehéz fokozaton bizony megizzadtam. Az 1 könyebb volt sokkal, de a 3 nál még igy is nehezebb.A Zeugl még emlékszem igencsak megizzasztott nehézen, meg az elején a pokolkutya is. HOS ban lesz legnehezebben kis kihivás meg kell végre gondolkozni, tuti tetszeni fog
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Andos91 #20919 üzenetére
Igen, a witcher 3 alapjáték nagyon könnyű egy átlag RPG hez képest sajnos, biztosan ez is közrejátszik abban, amiért ennyire populáris tudott lenni, meg a lebutitott fejlődési fa is. ( nyilván a többi aspektusban csomó zseniális de nem a harcrendszer a legerősebb pontja valljuk be)
Viszont DLC k már javítottak szerintem ezen a téren is, mind a béka, a kertész, az ofieri varázsló ill Iris legnagyobb félelme ( de talán még a képből kijövő szellemek is) sokkal sokkal nagyobb kihívást nyújtanak, mint az alapjátékba bármi.
Aztán a B&W ba megint visszavettek a HOS hoz képest, de pár kemény dolog azért akad ott is, meg ugye Detlaff mester is a végén.
Bezzeg a 2 be ott sima nehéz fokozaton is pár helyen vért pisiltem, a legvégén a sárkánynál már az is megfordult a fejemben hogy vsszarakom normálra, de végül kb 28. ra csak levertem -
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Andos91 #20683 üzenetére
Visszatölteni max akkor szoktam, ha úgy itélem meg hogy túl kemény az adott ellenfél/környék és még táposodnom kell. Ez RPG, ami nálam nem arról szól hogy fél percenként visszatöltögetjük, hanem arról, hogy minden döntésünk lehetséges következményét 1000X próbáljuk felmérni előre. Ha meg néha megszivjuk ( mert nyilván pár helyen nem gondolkoztunk elég logikusan/szivat minket a játék akkor együtt élünk a döntésünk következményével.
Nem arról hogy előre elolvassuk mi fog történni, meg hogyan tudjuk a jó befejezést előcsiholni és kb 100% spoilerrel játsszuk végig. Nekem sem lett tökéletes első végigjátszásom, közel sem, de az élmény annál nagyobb volt
Aztán ha valamivel nem elégedett az ember ( én pl elszabaditottam a járványt meg elcsesztem az egész összeesküvéses küldit ) akkor próbál másképp dönteni következő végigjátszás alkalmával.
Nyilván ez nem szólt senki ellen, mielőtt még bárki magára veszi -
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Andos91 #20683 üzenetére
Az 1. és a NG+ végigjátszásnál direkt mind a két "verziót" kipróbáltam a Báró esetében.
Utána esett le, rendesen megrázott! (Nem azért, de egy szaros játék, baszki, ne ezért is zseniális....)Mit mondjak, rendesen ledöbbentem, mikor az 2. esetben a gyerekeket mentettem meg és az öreg ott függött a fán, mondom mi a jófranc történt, te Jó Isten -
-
PeAdam
tag
-
-
válasz
Andos91 #20600 üzenetére
hud nélküli screenshot:
ha NVIDIA kártyád van, akkor az Ansel segítségével kapsz egy free kamerát, amivel oda röpködsz, ahová akarsz. annyi a dolgod, hogy játék közben bármikor megnyomod az Alt-F2-t. AMD kártya esetében nem tudom.idő:
a játékban a<telepítési könyvtár>\content\content0\scripts\game\r4Game.ws
fájlban lévőSetHoursPerMinute
sor szabályozza az idő múlását, ez alapértelmezetten 0.25, vagyis negyed óra telik el percenként, vagyis negyed perc valós másodpercenként, tehát 1 játékbeli perc = 4 valós másodperc. -
-
-
-
Wapi
csendes tag
válasz
Andos91 #16814 üzenetére
Nem lesz nagy segítség, amit írok, de talán jól jön majd. A játék későbbi részében B&W-ban találni fogsz recepteket, amikkel a a mutagének áttranszformálhatók (kék->piros / kék ->zöld / stb-stb). Toussaint területén találhatók kizárólagosan az ehhez szükséges speciális alapanyagok, illetve a házad kertjének fejlesztésével ott is termelhetsz majd magadnak ilyeneket. Ez akkor lesz majd hasznos számodra, amikor a további witcher mutációk feloldásához is nagy mutagének tömkelegére lesz szükséged. Ezért érdemes szorgalmasan gyűjtögetni mindenfélét.
-
chopin42
őstag
válasz
Andos91 #16639 üzenetére
És arra nem gondolsz, hogy van egy 5x5 alapterületű skillfa, aminek az alján lévő képességek feloldásához kell az előző? Ha onnan akarsz kivenni, és kirakni egyet, akkor ki kell raknod a többit is. Ezért nincs felesleges skillpont. Blood & Wine alatt pedig az összes is kevés lesz...
Másrészt szintlépésenként kapsz új helyet. Az alapjáték közepe-végére meglesz mind a 12, blood and wine pedig ad még pluszba 8-at.
Ez kevés? Ráadásul ezen belül nem mindegyik egyformán hasznos, itt buildek vannak, amik egymásra épülő skillekből állnak. Pl van alchemy combat hibrid, ami az egyik legkeményebb, alchemyből mégis kell vagy 5 képesség, a többi combat.
No offense, félre ne érts, de a rendszerrel semmi gond, okosan kell válogatni, türelmesnek lenni, és op karaktert lehet építeni.
Szerintem -
-
-
válasz
Andos91 #16573 üzenetére
minden feltett kérdésedre választ tartalmaz a topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged