-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Nekem mar nagyon regota ugyanaz a paklim (nilfgard), semmit nem valtoztatok rajta es nem emlekszem mikor vesztettem utoljara. Tele van kemmel es lap visszahuzassal (vezer kepessege is ez). Ezert nem is varom nagyon a Gwent kulon jatekot, mert ha nem valtoztatnak vmit a szabalyokon akkor sima ugy lesz es hamar atmegy unalomba.
-
S1M0N
senior tag
CD Galaxison is elő lehet rendelni a Blood and Wine kiegészítőt, de mivel hivatalos bejelentés még nem volt, így az ár és a megjelenési dátum sem ismert még.
Hupsz, nem válasz akart lenni...
-
Xeper
csendes tag
A counter azért is jó, mert van rá egy skill, amivel nagyon nagy eséllyel padlóra küldöd, és akkor is insta kill stamina használata nélkül (tömegben nyerő, még mindig mehet az Axii is, másra). Ha nem ütöd ki, akkor csak 135% bónusz sebzés, ha minden igaz (nem nézem a számokat, de érzésre megvan).
-
sheep
addikt
Igen ez mondjuk így van, nem nagyon tudod mire költeni, én ezt is átgondolnám a fejlesztők helyében, Másrészt átszervezném a küldetés rendszert hogy ne adott sorrendben lehessen csak játszani a küldetéseket (ha xp-t akarsz szerezni), mert ez jelentősen csorbítja a szabadságérzetet.
Én sajnos már ott tartok hogy nem állhatok le bóklászni mert akkor egy csomó küldetésem kiszürkülne.
A terület felderítése marad a kijátszás után -
Nazara
őstag
No igen, meg sem erőltetem magam, a végjátékra már 50k van nálam, de igazából egy-két apróságot kivéve nem tudok számottevő összeget költeni.
Amire szoktam:
- Alkimistáknál receptek, és hozzávalók vásárlása - ez el tud vinni pár ezer koronát, de csak elsőre tűnik nagy tételnek.
- Mikor a Witcher páncélt készitem, akkor egy-két hiányzó hozzávaló beszerzése
- Borbély
- Bordély -
katt777
félisten
Sajnálom, ha nem bírod a magyart.
+1x: amit javítgatnak, bővítgetnek, az NEM KÉSZ.
Persze, windowst se kellene félkészen kiadni, aztán javítás helyett újat. Valahogy a DOS-szal semmi problémám nem volt anno.
Hogy jön ide a másik dolog? Teljesen természetes, hogy hibáznak, javítsák ki. Szerinted hány tré program lenne, ha a létrehozóiknak ott kellene ülniük a használhatatlan játékok miatt dühöngő játékosok mellett? Nyilván jóval kevesebb klaviatúrát dobnának ki.Nem véletlenül voltak régen béta tesztelők, mármint nem a maiak, akiket nem is érdekel a program, ezért aztán nem is szúrják ki a hibáikat.
vegitossj7: Hát azért a GTA4 elég gáz lett. Mindenesetre nagyon jónak kell lennie egy játéknak a hibáival együtt, hogy külső nézetes létére megvegyem. Amúgy mennyit fizet a CDPR, hogy egeret kell cserélnem az lqrt irányításuk miatt (nem kevés pénzért), ha nem akarok lépten-nyomon meghalni?
A déllidércre pl. nem tudtam bombát dobni, az oldalazást tök hiába nyomtam, nem is védekezett, csak átszállt rajtam a szellem, stb.
-
Nazara
őstag
Most fog következni, köszönöm a tippet, próbálkozok.
Igazából csak az achievement miatt lenne fontos, nem dőlök miatta kardomba.
Sokszor jutottam már el odáig, hogy kicsi hiányzott, most megpróbálok néhány újabb mutagén-főzettel nekilátni.
(#2971) DrDobos: Általában ugyanazt csinálom végig: A legelején az alap páncélt felfejlesztem a kovácsnál, majd ha elérem a 4-es szinten megveszem a Temeriai páncélt, 10-esen pedig a Nilfgaardi armourt (a két DLC-ből). Aztán közben igyekszem megtalálni a Griff felszerelés különböző darabjait, mivel a jelekre ez adja a legnagyobb bónuszokat. Ugye 4 szintje van, (de a Macskának és a Medvének is) ezeknél jobb páncélt én nem igen tudok mondani a játékban.
-
donki
senior tag
Lehet, hogy csak egyedül jártam így, de azért leírom, hogy más ne keresgéljen. Miután feltelepítettem a witcher 3-at, később a gog galaxy-t is kipróbáltam, és az is feltelepítette a witcher 3-at egy másik mappába. Ezért a patch nem az általam ismert witcher 3 verziót frissítette, hanem a másikat.
-
FLATRONW
őstag
Én barangolás közben találtam rá erre a küldetésre, tehát még nem kaptam rá megbízást. A druida szellemet már akkor kiszabadítottam, így amikor elvállaltam a küldetést, már rögtön az volt a válaszom, hogy a küldetés el van végezve. Persze nem vallottam be, hogy kiszabadítottam a szellemet. Később a szellem legyilkolta a falut, a banyák megették a gyerekeket, azonban a báró felesége nem halt meg, hanem teljesen elvesztette az eszét és a furiák szolgája lett. A báróval elindultunk kimenteni őt a szolgaságból, azonban a helyszínen találkoztunk a boszorkányvadászokkal (köztük a báró lányával, akit korábban már meglátogattam Oxenfurtban) és legyőztük a banyák szörnyeit így kiszabadítva Annát. Tamara magához akarja venni az anyját, de végül arra jutnak, hogy jobb lesz neki a báró mellett, aki ismer egy "szakembert" aki talán tud segíteni az asszony elmebaján. -
Helsing
aktív tag
Félreértettél. Pont azt mondom hogy nem kellene több ingyenes DLC mert amit most adnak az úgyis csak parasztvakítás és egyáltalán nem érezném meg a hiányukat.
Az meg természetes hogy egy komolyabb DLC-ért pénzt kérnek mivel miért dolgoznának ingyen?Nekem a cég kommunikációja, a játékosokhoz való hozzáállása nem tetszik. Először azt hirdetik hogy mennyire elítélik a jelenlegi DLC-s rendszert és hogy ők nem fognak a kisebbekért pénzt kérni. Utána azt mondják hogy lesz egy rakás ingyenes DLC a játékhoz. Ezzel ugye szimpátiát keltenek maguk iránt, kb a játékvilág lázadóinak állítják be magukat. Aztán meg jön a feketeleves hogy az ingyenes DLC-k többségében csak olyan dolgok amit kb egy nap alatt összedobnak ha nagyon megerőltetik magukat.
És természetesen a komolyabb DLC-kért ugyanúgy elkérik a pénzt mint azok a kiadók akiket szidtak. De mint mondtam nem az a baj hogy elkérik a pénzt hanem azt hogy ők sem sokban különböznek azoknál mint akiket szidtak. Ez hipokrita viselkedés.
De természetesen nem kollektíven az egész társaságot ítélem el. Lehet hogy a készítők mind tök jó arcok és nekik sem tetszik a dolog.
-
Helsing
aktív tag
Természetesen nem. Abban mi lenne az élvezet?
Az összes küldetést meg szeretném csinálni amit lehet. Az összes kérdőjelet felderíteni. És minden NPC-t megismerni akit érdemes. És természetesen megkapni az összes xp-t ami jár. Mivel akkor magasabb szintű leszek és több pontot tudok szétosztani miáltal színesebb, sokrétűbb lesz a karakterem.
Ha az összes mellékküldetés xp-jét levonom innentől kezdve akkor nem hogy 34 de még 30 sem leszek szerintem.
És ugye a tárgyak használata is szinthez kötött. Pl már a játék legelején szereztem harminc valahányas szintű fegyverreceptet. Most is már 3-as griff szettben nyomnám ha nem lenne ez a bug. Csak 2 szint hiányzik hozzá. -
-
S1M0N
senior tag
Igen, én tegnap léptem át a 19-et, és úgy érzem, hogy sokkal gyorsabb a fejlődés, mint a játék elején, 1-2 küldetés már be is szürkült, most rá is mentem az alacsonyabb szintű küldetésekre, hogy azért XP-t is kapjak.
A másik, amit szerintem elrontottak, az a pénz. Már 21.000 korona fölött vagyok, nem is tudom mire költeni, az egyik küldetésben meg 2000 korona miatt idegeskednek, ami azért eléggé vicces volt, igaz akkor még "csak" olyan 10-15.000 koronám volt.
Ennyi pénzből Geralt már nyugdíjba vonulhatna...
-
Knobber
aktív tag
Ezt jó tudni. Witcher 1-2 alatt nálam eddig Igni volt a joker. Univerzálisan be lehetett dobni, és felfejlesztve jó sok sebzést okozott.
Witcher 2 alatt pedig a bombák voltak a kedvenceim, a végén a sárkányra rádobtam 5-20 bombát, és kardozni már nem is kellett vele: [link]Witcher 3 -ban is lehet így trükközni a bombákkal?
-
brumi1024
veterán
Én az első végigjátszásnál mágiára mentem, de nem láttam sok értelmét ennek a képességnek, mert ki sem próbáltam, hogy töltődik az életem vele. Most alapvetően gyors támadásra építkeztem és annak az alternatív változatára, és kipróbáltam ezt az új buildet Imlerith-en, az élettöltő Quennel. Hát nem kicsit volt könnyebb. -
atainprison
senior tag
Bocsi, de muszáj kötekednem
.
Az, hogy erősebb szörnyek megöléséért nem kapsz semmit nem teljesen igaz.
Nehezebb fokozaton, ahhoz, hogy túlélj használni kell potikat, olajokat, bombákat (még kardos és varázslós talenten is ajánlott). Azonban a leírt cuccokhoz sok esetben kellenek ritka alapanyagok (legalábbis a "hatékony" és "kiváló" verziókhoz).
Tegnap pl. lvl 20on megláttam egy lvl 28-as páncélos arakászt az erdőben Skellige szigeten, egyből betámadtam, mert kellett arakászméreg az egyik cucc elkészítéséhez és nagyon örültem mikor végre megadta magát és dobta az alapanyagot.
Az igaz, hogy páncélt, fegyvert nem dobnak (mondjuk szerintem így reálisabb, hogy legyaksz egy szörnyet és nem találsz a belei közt egy kardot, hanem lenyúlod a szemét).
Szóval nekem nagyobb érték, hogy le tudom gyártani pl: az 50%-kal (!!!!!!) többet sebző olajt (pl.: emberek ellen), minthogy kapjak egy kicsit jobb kardot. -
atainprison
senior tag
Semmi féle hibás tervezésről nem írok, szintkövetelmény teljesen logikus és nincs vele semmi probléma (attól, hogy neked és néhány embernek nem tetszik, még nem feltétlenül rossz).
Ez rengeteg RPG-ben így működik (ahol van fejlődési rendszer), minél jobb a cucc, annál magasabb szint kell a használatához. -
Helsing
aktív tag
Abban van valami, hogy a jobb cuccokat őrizhetnék erősebb lények és így nem kellene szintkövetelmény. Viszont akkor sokan arra mennének rá hogy találjanak valami trükkel viszonylag könnyen legyőzhető, erős holmit őrző szörnyet. És utána már az átlag ellenfelek egy-két ütésesek lennének. Illetve egy jobb vérttel a gyenge szörnyek csak karcolgatnának.
Szerintem jobb lett volna ha a fejlődési rendszert úgy alakítják ki hogy az elköltött képességpontok sokkal többet érjenek. Magyarul ne a tárgyak tápolják fel a karaktert hanem a szintlépés.
(#2390) Dr. Student:
Igni 232 tűzsebzés
Yrden 278 telekinetikus sebzés
Quen 433 sebzésfelfogásIgni és Yrden +15%-os (3-3 pontot raktam az erősítésre). Quenre nem raktam még pontot.
-
atainprison
senior tag
Ne haragudj, de ez tényleg marhaság lenne. Például én már eléggé a játék elején találtam egy ábrát egy ereklye szintű lvl 37-es kardhoz, ami nagyon brutálnak tűnik (asszem Hárpia a neve) és már lvl tizenvalamennyin le is tudtam volna gyártani, mert megvan hozzá minden alapanyag. Ha nem lenne szinthez kötve már le is gyártottam volna és kaszabolnék mindenkit.
Szintkövetelmény fejlődős open-world játéknál kell, mert el tudsz menni olyan helyekre is ahova nem küld semmilyen küldi (mivel magasabb szintű terület) és tudsz szerezni ezáltal erősebb cuccokat. -
Reinhardt
őstag
-
xyzikeee
aktív tag
Semelyik patchnél nem volt teljesítménybeli gond. 1.04 is tökéletes. Persze a játékban lehetnek bugok, de a teljesítménnyel nincs probléma. Igaz kell hozzá VGA, de senki ne akarjon egy 3 éves konfigon maxon játszani. Az NV Hairworks a mai csúcs kártyákat is gyilkolja, nem azt mondom hogy játszhatatlan, de nem tartja a fix 60 fps-t és sokszor az fps zuhanás 40-re zavaró lehet. Ezért ki kell kapcsolni, felesleges feature, ahhoz képest hogy mennyit eszik.
Szerk: Bocsánat kicsit le vagyok maradva, ezt azoknak írtam akiknek fps problémája van.
-
pipo112
őstag
ok na ezt most nem értem, nem raktam mindent maxra high beállítást néztem vagy a nv experience beállításait használnám viszont fps be nincs különbség max 3-4 fps - az nv beállításai alapján a high setting-hez képest viszont itt írták már 2en is nekik pl egy 7870-essel high settings-en van 45-50 fps fhd-ban na nekem ugyan ilyen beállítással van 35-40 fps szvsz itt valami nem stimmel
külön a a vezérlő pultban meg nem sok kedvem van turkálni a másik meg néztem ugyan mennyi vram fogyaszt hát meg lepve láttam max 1200 a 2gigából
-
-
Anubris
őstag
-
Xerxész
őstag
-
Vesa
veterán
Igen, de ez egy orvosolható probléma. Skyrim-hez is jött később olyan HD mod, amivel ég és föld a grafika a vanillához képest. Csodálkoznék, ha ehhez nem jönne. Azt persze megértem, hogy a megjelenés napján ez nem vígasztalja a játékosokat, mert a tuningok csak idővel lesznek elérhetők...De értelmetlen nem lesz a VGA vásárlás...
-
törölt tag
Legyen igazad.
Persze attól függ szerintem, hogy mekkora terjedelmű lesz a day1 patch. Bennem azért továbbra is megvan a félsz,hogy reggelig is töltögetni kell, 1M előrendelő,ha levonjuk a más online boltokat,dobozos verziókat,akkor is hajlamos egy szerver megnyikkanni,ha ennyi kapcsolatot kell egyidőben lekezelnie..
-
Balu972
aktív tag
Ja, ja illetve egyezem inkább nem adnak maximális pontot, mert akkor az már hírdetés.
Általában a szerteágazó küldetésű játékoknál a főszálat igyekszem háttérbe szorítani, és felerősödni a mellék küldetésekben, de aztán egy ponton elkap a gépszíj és már csak a főszál érdekel. W3-nál megpróbálok türelmesnek lenni és kijátszani a lehető legnagyobb palettát.
-
Balu972
aktív tag
Nagyon köszönöm!
* spoiler *
Akkor összeegyeztetve a Witcher 1-el ott ugye ott kezdődik, hogy Geraltot, miután vasvilla végre hányták, feltámasztják - meggyógyítják. Na most viszont a W3-ban az egyik főszál pont Ciri keresése, nem?
Vagy akkor abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a könyvek után játszódnak a game-k, mintegy továbbszőve a sztorit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest