- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Volt már?
-
makro
senior tag
válasz
philoxenia #6394 üzenetére
ha jól emlékszem, erre eddig még nem volt példa a sorozatban...eddig
Kritikus helyzetben is inkább emberhúsi mint a rothadt zombi
-
mepet
addikt
válasz
philoxenia #6394 üzenetére
Ha a zombi azért eszik embert, mert emberevő, akkor az ember azért eszik zombit, mert zombievő. De mivel az ember mindenevő, és a mindenbe beletartozik a zombi is, ezért magától értetődik, hogy az ember zombievő.
Ez alapján minden mindenevő zombievő, de nem minden zombievő mindenevő. -
@rglaaf
veterán
-
total90
veterán
Nekem ez ilyen temarol mindig az jut eszemben, amikor (azt hiszem a 4. evadban) a South Parkban Kyle halott nagyijat elraboltak es ment hozzajuk 2 "kutato", akik egy mogyorovajas uveggel imitaltak milyen egy halottad tudni, mert valoszinuleg az tortenik a halott nagyival. Zombit is epp olyan lehet hegeszteni
-
makro
senior tag
válasz
FoxiestFox #6384 üzenetére
Nekik ez már vén, biztos megragadtak a zombikislánynál az első évadban
-
-
Fitzgerald
veterán
Ha már kattognak inkább azon kattognának, hogy olyan vonásai vannak a kiscsajnak, mintha Hobbitfalváról jött volna, és ő lenne a Zsákos Frodó barátnője.
-
Carvus
senior tag
válasz
FoxiestFox #6377 üzenetére
29
Szerk:Lassú vok...
-
-
james001
veterán
válasz
FoxiestFox #6377 üzenetére
29
-
válasz
Fitzgerald #6376 üzenetére
Hány éves, hogy ennyit kattognak rajta?
-
makro
senior tag
-
james001
veterán
-
makro
senior tag
-
@rglaaf
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
makro
senior tag
válasz
enginev3.0 #6365 üzenetére
-
james001
veterán
Ne csak Maggie legyen itt mindig
Mondjuk Maggie még mindig jobban bejön,de ő se rossz
-
total90
veterán
válasz
AndrewBR #6340 üzenetére
Mar lassan nem marad jo no, csak o a sorozatban... Igazan tulelhetne egy 18-20-as eveiben jaro pom-pom lany csapat az egesz zombis tortenetet es csatlakozhatnanak a tobbiekhez. Mondjuk a tobb eves hajsza meglatszodhatna rajtuk es emiatt nagyon keves ruhaban kellene szereepelniuk. Vagy valami ilyesmi.
Tudom, nekem kellene irn a forgatokonyvet -
@rglaaf
veterán
-
james001
veterán
Ma voltam itt a hozzánk közeli Auchan-ban,de eléggé gagyi TWD pólók voltak csak. Plusz csak L méretben... Mondjuk volt AC Unity póló is,az még gagyibb volt
-
Enton
addikt
-
mepet
addikt
Pont ez az esmeraldás gyűjtés ugrott be nekem is erről a petíciósdiról...
Aki gyűjtene Beth feltámasztásáért, annak privátban küldök bankszámlaszámot, illetve postacímet a pénzes borítékokhoz!! Egy feltámasztás nem olcsó, de most közösen összehozhatjuk! Bízom bennetek! Jelige (ne felejtsd el ráírni a pénzesborítékra): "Éljen Beth!"
-
.LnB
titán
Nem arról van szó, hogy "pont jó irányban haladt a fejlődése". Ez egy bevált trükk. Általában a készítők mindig több játékidőt szánnak egy - egy karakterre mielőtt megölnék. Ezek után nagyobban "üt" a halála. A nézőben nagyobb űr marad. Ez jó húzás volt, halott. És halott is marad. Nevetségesek ezek a petíciók. Ez pont akkora hülyeség mint amikor a Magyarok szemműtétre gyűjtöttek Esmeralda-nak.
(#6330) Keldor papa Nem nem! Nem unjuk!
Mondjuk az ilyen agyon photoshoppolt cuccoktól irtózok, de ez a nő... ahhh.
-
-
james001
veterán
válasz
kenwood3 #6319 üzenetére
SP
És amikor Hershel halt meg akkor miért nem toltak ilyen petíciót? Mert én őt jobban csíptem például. Mondjuk az persze más kérdés hogy hogyan élesztették volna őt fel,de az extra erős ragasztó mindent megold
De nem kizárt hogy Beth-nél lövik el azt amit a képregényben Carl-al. Viszont itt nem a szemébe kapta a golyót hanem full a homlokába -
csadi0011
őstag
válasz
kenwood3 #6319 üzenetére
A sok kuki. Bennük is olyan érzéseket keltett a halál, amit kellett is érezni. Ez egy nagyon erős hiány. Olyan súlyos volt a halál, hogy én pl azt éreztem, mint amikor elhalasztok valami nagyon fontosat, vagy valami visszafordíthatatlan történik. Pl mikor kisebb koromban hülyéskedésből elestem és eltörtem egy fogam. Tudtam, hogy annak ott vége és a jövőre kiható lesz. Szerintem ilyen ez a halál is. Én szeretem a TWD-t, hogy ilyeneket lehet benne átélni. És ennek a karakternek a hiányához is hozzá kell szokni. Hogy ilyen van. Ha visszahoznák szerintem pont az lenne a rossz. Nem keltene érzelmeket.
Legalábbis ez az én személyes véleményem. Ellenérveket elfogadok.
-
kenwood3
addikt
Spoileres
-
total90
veterán
Egy eve kezdtem el nezni a sorozatot es az elso evad nagyon tetszett, aztan a 2. evad felenel abbahagyram, annyira fos, unalmas lett.
Nem reg aztan megint nekivagtam, ahol abbahagytam es a 3. evad nagyon penge. Vannak bakik, minden sorozatban... de egy dolog nem nagyon szurja a szemem.
Megy a meszaralas, orrba szajaba veresek a tagok a zombiktol, de senki nem kap fertozest a veren keresztul. Aztan megolnek valakit, aki nem zombi, ott hagyjak es az atvaltozik, holott nem volt zombi kontaktja. Ez mitol van? -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #6295 üzenetére
wait...tegnap? Nem szünet van?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indiában szeretnek TV-zni
- Milyen videókártyát?
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest