- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
válasz
Fitzgerald #10359 üzenetére
Ezzel most a játék iránt érzett szimpátiádat akartad kifejteni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #10322 üzenetére
Ha megy, szerintem abba is hagyom, nem kedvencem, de vele kezdődött minden, így nekem nélküle vége is
-
keIdor
titán
válasz
Fitzgerald #10322 üzenetére
Akár a sorozatnak is véget vethetnek, ami nem megy azt kár volna erőltetni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10005 üzenetére
Nem is láttam hogy a tigris tudta hogy fejre kell támadni.
A sok lövöldözés meg szerintem azért van, mert tudják mennyire csökkent a nézettség az elmúlt évadokban és ezzel próbálják meg felrázni a nézőket, több akció, kevesebb pofázás. Csak sajnos nem jött be. -
Léolo
csendes tag
válasz
Fitzgerald #10005 üzenetére
Valóban, de ez már a 25. lenne a ranglistán a valószerűtlen hülyeségek sorában.
+1 amit nem említettem, pedig rohadtul zavart -- hogy
Az ilyesmi tényleg csak engem zavar? Ugye nem hiszi nézők zöme, hogy ez így nézne ki?a testőr úgy szel ketté egy élő embert koponyától kábé derékig mint egy görögdinnyét. Az ördög ügyvédjeként annyit, hogy azért
tigrisként nem számít rá, hogy a letépett karra az a valami nem úgy reagál, hogy visszavonul, hanem tovább harapdál... Meg hogy limitált számú szája van szegény tigrisnek. -
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #9935 üzenetére
Ilyen gyenge évadnyitó nem tudom hogy volt-e, és tényleg ez a sok hülyeség ami abszolút érthetetlen és csak elrontja az egészet
Én nézni fogom hétről hétre, mint eddig, de már nagyon várom hogy bejelentsék hogy utolsó évad
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9931 üzenetére
Ha haladnak a képregény vonalán, akkor ott még sokáig nem lesz változás, kifulladt az egész.
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9931 üzenetére
Ricket is felzabálhatnák már.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9806 üzenetére
Igen, de legalább nem volt szokványos, nem tudom hányszor láttam már ezt Ricktől, Son Goku kutyagumi hozzá képest.
Plusz sikeresen el is terelte MINDENKI figyelmét egy 3 mázsás tigrisről ami kinőtt a földből. -
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #9684 üzenetére
Ez olyan volt mint valami ufo támadás
Itt mindenki 2m+ volt, és max 20kg -
csadi0011
őstag
válasz
Fitzgerald #9658 üzenetére
Vagy egy Twin Peaks féle szünet.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9602 üzenetére
Akkor vált nyilvánvalóvá amikor randit kért.
Ez kb. olyan mint háborús film esetében vki fényképet mutogat a csajáról.
Rosita a fekete özvegy. -
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9550 üzenetére
Kivételt képeznek ez alól a sokadik generációs diktatúrák, ahol már az embernek születése óta el kell viselnie az agymosást, de az elnyomás ezekben az országokban sem tart örökké.
Szerencsére a Földön ilyen országból már elég kevés van (pl. Észak-Korea).Na majd ha ez megtörtént, akkor "De nem"
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9543 üzenetére
De a hatalmat fenntartani erőszakkal nem lehetséges. De igen.
Tehát hiába az erőszak a hatalom alapja, a jogrendszer, a törvényesség (vagy annak látszata) teremti meg a rendet a káoszból. Ez sem igaz. Ahol a jogrendszer az állam (erőszak szervezet) kizárólagos kiszolgálója (mint a "fejlett" világ nagy részében, USA, Európa, kivéve a skandináv országokat), ott nincs/nem lehet egyetértés a hatalmat gyakorlók és a rendszerben élők között. Ennek a korrupt, saját érdekeit szem előtt tartó politikai elit bukását látjuk az usa-ban, és remélem ez tendencia lesz. A nép érdekeivel való kapcsolatuk szempontjából nincs különbség a totalitárius rendszerek és közöttük.
Egy, az ember igazságérzetével közös hangot megütő törvényességet, jogrendszert nélkülöző egyeduralmi/önkényuralmi rendszert (Negan) csak addig fogsz fenntartani, amíg nem jön az erősebb kutya Pont nem az emberek igazságérzetével összhangban lévő rendszerek vannak manapság, még akkor sem, ha ezek jogkövetőek.
Kettős mérce A legvéresebb diktatúrákban sincs kevésbé jelen, mint a mai "demokráciákban". Persze, a demokráciában nem ölnek a nézeteid miatt, csak lelkileg nyomorítanak meg és létbizonytalanságban tartanak. Nem tudom, melyik a jobb. Szíriában volt oktatás, egészségügy, hagyták élni az embereket, aztán a fejlett világ elvitte nekik a demokráciát. Nem tudom, megköszönték-e már nekik.RIck rendszere sem demokratikus. A demos mint népuralom átalakítva van jelen, de ha nem ért egyet a nép 50+ 1%-a egyes döntésekkel, RIck is előjött azzal, hogymárpedigazajóamiténmondok. Csak ő ezt 15 percben.
A rendszer beállítódásától függetlenül mindegyik megdöntésére és időszakos fennmaradására is volt példa. A társadalom teljes borulása nem szükségszerűen rossz.Mi most a saját társadalmunk tudatában elmélkedünk ezekről a dolgokról, de Te belegondoltál-e abba, hogy az apokaliptikus jövőben mit tennél? Én mindent és bármit azért, hogy én, és az én hozzátartozóim, barátaim megmaradjanak. Mindent és bármit!
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9540 üzenetére
A jó és a rossz szerintem nézőpont kérdése, egyrészt kortól, társadalomtól, és még nagyon sok mindentől függ. Pl.: AZ emberkísérletek nagyon rosszak az alanynak, viszont megkérdőjelezhetetlen előrelépéssel járnak az emberiségnek. Mégis rossz. Vagy nem?
De akkor nézzük Negan-t. Ha azt gondolom, hogy én vagyok Negan mit látok? Van egy rendszer amit erőszakkal (vagy nem) kiépítettem, de mindenképpen erőszakkal és megfélemlítéssel tartok fenn. (Megjegyzem, hogy minden kormány, politikai erő ezekkel az eszközökkel tartja fenn a hatalmát.) A rendszer működik, etetnek itatnak, cserébe a magam biztonsága érdekében is rendben tartom a vidéket. Ez a Negan-féle farm ahol élünk. Becsicskítottam magam körül mindenkit, alapvetően mindenki biztonságban van, eszik, iszik, b*aszik (persze én a legtöbbet) Előkerül egy ilyen jött-ment alak, aki egyelőre csak jött, és szétbuzerálja amit én felépítettem. Nemcsak hogy buzerál, szövetkezik, hanem meg is öli azokat akik nekem segítenek. Nem keveset, sokat.
És akkor megint tegyek rendet. Nem elég, hogy időről-időre el kell magyaráznom a termelőegységeimnek, hogy nem olyan rossz a mi együttműködésünk, még ez is. Nem gondolkodok sokat, hiszen van egy bevált eszköz a kezemben. Szét kell kúrnom egy betolakodó rendszerellenes alak fejét a rend megőrzése érdekében. Idejében jelzem, hogy ha valaki pattog, lenyeletem a kis köcsöggel a szemét. Persze nem bírja ki az emo-s fazon, de nem bántom a kölyköt, levadászom a keleti blokkot. A srác kezét sem vágatom le az apjával, szerintem tök rendes fazon vagyok. Élve hagyom a többieket, persze azért, hogy termeljenek. Ugyanakkor felvállalom annak a lehetőségét, hogy nem törődnek bele a sorsukba. FOgnak ezek termelni anynit, amennyi kompenzálja a veszélyfaktort? Nem hiszem, de végül is megvillantottam a filantróp énemet, és ebbe csak ketten haltak bele.
Miért vagyok én a rossz fiú?(#9541) Woodslave
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9536 üzenetére
Pedig ha jól tudom, vannak erkölcsi és/vagy morális gátjai, hiszen nőket és gyerekeket nem öl. Vagy rosszul tudom? Szerintem Negan sokkal karizmatikusabb mint Rick, bár ennek megítélésében nyilván nagy szerepe van abban, hogy Andrew Lincoln -hogy is fogalmazzak finoman- borzalmasan szar színész.
A két fogalom valóban nem ugyanazt jelenti, de Deanna élete rosszabb volt azáltal, hogy "életben maradt", mint Rické aki "túlélő" volt? Attól a ponttól kezdve lett rosszabb, hogy a Tűlélők" betették oda a lábukat.Túlélni és napokig nélkülözni az egyébként erkölcsileg magasabb szintre emel, mint "életben maradni" és dúskálni azokban a javakban amikről a "túlélők" csak álmodhatnak?
Az, hogy Negan milyen helyzetekből húzta ki magát, eddig nem derült ki, mivel nem az ő életét kísérjük végig.
Nem kell vele azonosulni ahhoz, érdekesnek találjam a karakterét, élvezzem ahogy szopatja és csicskítja ezt a nagyképű Rick-et meg a bandáját. Egyszerűen jót tett a sorozatnak, és kész. Az más kérdés, hogy ez a jót gyakorlatilag el is felejtettem, mert a sorozat amúgy egy nagy kalap szar.
Egyébként, ha van olyan "Aki valóban és őszintén képes azonosulni egy ilyen figurával, annak valószínűleg komoly problémái vannak fejben, és lehet hogy nem kéne hogy köztünk járjon." az neked azért jó, mert ha nem lennének ilyen szar emberek, akkor te nem lehetnél ilyen jó!(#9539) Woodslave Anrew Lincoln zseniális színész?
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9530 üzenetére
(#9532) Woodslave +1.
Rick azért túlélő, mert eddig túlélte? Azért élte túl, mert ő a főszereplő. Abraham túlélő volt, mégsem élte túl. Akkor mégsem túlélő.
Aki még él, az mind túlélő, csak máshogy érték el. Való igaz, hogy Rick és a bandája nem olyan nyíltan és közvetlenül véreztette ki azokat akikkel találkoztak, simán csak gátlástalanul szétbaszták a közösséget. A kormányzó által felépített közösségnek mitől lett jobb, hogy RIck-ék megjelentek? Páran csatlakoztak, a többiek meghaltak. Kiváltsággal rendelkezők minden rendszerben vannak, csak az eszközök, (amiknek a megítélése már nézőpont kérdése) változnak. Ez a vér és becsület dolog halott egy ilyen világban. Miért kellene Negan csapatának tekintettel lenni Rickékre? Mert ő a főszereplő?Ha a sorozat Negan életútját és karakterfejlődését mutatná be, mindenki együttérzően tekintene rá, és nosztalgikus hangulatban emlegetné fel azt az időszakát, amikor a felesége születésnapjára reggel rántottát készített. Még akkor is, ha utána szétkúrja a bézbózütővel egy ismeretlen vörös katona és a kici ázsiai haverjának a fejét egy hajnali szeánszon.
-
Woodslave
félisten
válasz
Fitzgerald #9530 üzenetére
nem tudom mivel 7 éved alatt kb. ez a hetedik hely ahol vannak Rickék úgy hogy soha nem építettek fel egy hosszabb ideig működő prosperáló nagy létszámú közösséget nem tudom megmondani mennyire működőképes. Rickék csapata tizenfőből álló összekovácsolódott társaság, teljesen más szabályokkal mint a Saviors. Az hogy hozzácsapódnak egy közösséghez amit szétbarmolnak, majd meghal egy csomó ember és tovább menekülnek abból sokat nem lehet levonni. (persze ez a sztori miatt is így van)
Nyilván teljesen máshogy tekintünk rájuk, mert ők a főszereplők a jók stb. Negan meg a görény állat aki bántja őket.
Nem azt mondtam hogy Negan féle az egyedüli út hanem azt hogy én el tudom képzelni hogy fennáll mert akik azon a szinten vannak benne, hogy véget tudnának neki vetni, azok is úgy gondolják hogy még ez is jobb mint egy káosz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Fitzgerald #9522 üzenetére
nézd már meg Alexandriában ki éltek túl? Az itteni "lakosok" nagy része se a kemény gyerek hanem menekült akik védelemért vannak itt.
Amúgy meg az embereknek vezető kell, aki megmondja mit csináljanak. A kemény fiúk is látják az előnyét Negan rendszerének, mert életben maradnak és ha van tapasztalatuk ezzel a világgal tudják, hogy egyedül, vagy "demokráciában" ez qrvára nem működik..
Nyilván nem marad fenn a végtelenségig egy ilyen rendszer, mert ha valami porszem kerül a gépezetbe (külső fenyegetés amit nem tud elhárítani a nagy vezető, kaja-vízhiány, egy másik komoly jelentkező. vagy egy végletekig elkeseredett ember aki leszúrja.) akkor bukik majd a dolog de addig én simán reálisnak látok egy ilyet. -
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9513 üzenetére
Na akkor ezt a részt sem érdemes megnézni...
-
matyialiga1
csendes tag
válasz
Fitzgerald #9433 üzenetére
Ebben nem nyílván, de ahogy nézem a köviben is megint jártatni fogja a száját
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Fitzgerald #9416 üzenetére
A hetedik?!
-
marilllyo
veterán
válasz
Fitzgerald #9416 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ez a Negan-kedés egy Ron Perlman-nel instant befoscsi lenne. Igen tudom, hogy az nem lenne még ennyire sem hű a képregényekhez.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9398 üzenetére
Pont erről beszéltem én is az első résznél, hogy mi ez hogy csak úgy elsétálnak Rickék és nem csinálnak semmit Negan ellen, miért engedte el őket egyáltalán Negan, én azt hittem befogja mindet majd pont ezért.
Elég érdekesen lett levezetve a dolog, ha ennyire az agymosás és megfélemlítés részére gyúrták rá, hogy na most akkor Rick beszart és egy hasonló horderejű csapat ettől benyal Negannak.
Nekem8 végül is, a vége úgy is az lesz, hogy Negant eltiporják.Engem jobban érdekel az, hogy Darylt sikerül-e becsicskítani vagy inkább kinyíratja magát vagy addig húzza az időt, hogy Rickék is odaérnek. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9373 üzenetére
Kb. Majd mikor a lovat adják alá, mert most le van züllve, alig vannak mögötte. De majd a másik táborokkal szövetkezve, főleg ha megérzik, hogy Negan brigádja is sebezhető. Akkor majd elborul az agya.
-
Bowser
aktív tag
válasz
Fitzgerald #9371 üzenetére
Nembaj akkor is visszasírom a "csöves" Ricket
-
Bowser
aktív tag
válasz
Fitzgerald #9346 üzenetére
Én is ezt éreztem bár nem írtam le.
Előző héten a második rész promója alapján, ebből a részből hiányolom ahogy Negan kopácsol Alexandria kapuján.
-
cyberkind
félisten
válasz
Fitzgerald #9336 üzenetére
Uncsi volt nagyon de nagyon, nyugodtan kilehet hagyni, tipikus 6. évadból való rész.
-
Peti78
őstag
válasz
Fitzgerald #9314 üzenetére
Aki meg itt arcoskodik hogy Rickéket hogy becsicskították meg mittoménmi, az meg valószínűleg elsőként szarná-hugyozná össze magát egy ehhez hasonló szituációban.
Egy biztos! Rickéket becsicskította Negan, engem meg nem! -
enginev3.0
félisten
válasz
Értem, hogy tök durva meg minden, és igyekeztem beleélni magam, főleg fél év öldöklés meg zombiélet után, és tökre szomorú is lettem, főleg hogy Abraham egy rohadt bele illő karakter volt, jól állt neki a kemény gyerek szerep, és a zombi ölés is. De nem tudtam úgy kezelni a dolgot, ahogy sokan, hogy teljesen felháborodtak, film, sorozat, végre valami brutalitás, én így dolgoztam fel, amellett hogy kicsit tényleg lepadlózott, hogy épp szétverték két ember fejét, mert az ő helyzetükbe próbáltam a legjobban bele élni magam, hogy milyen lehet az első ütés után
Szóval nekem tetszett, még több brutalitást
...Nálam egy dolog tudja kiverni a biztosítékot, fogalmam sincs miért, levághatják az ember fejét, vagy felszúrják, meg lelövik, meg minden, azt úgy elnézem, elviselem, meg mittudom én, de az mikor egy ember torkát elvágják, az valamiért nagyon üt... mikor terminusban is ez volt, a kád fölött, vagy a GOT-ban már oly sokszor, na nálam az ami... nézni se bírom, főleg ha mutatják, ha mellé még hang is van, attól végem.
Nem tudom mitől alakult ki, bár talán egyszer nagyon régen még facebookon vagy valahol terjengett ilyen (valóságban megtörtént), barom idióta terrorista videó, ahol kivégzik az áldozatokat, és hülye fejjel pont egy ilyen részt láttam belőle, ami valódi húsvér ember volt, talán ezért van. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9316 üzenetére
Daryl a legnagyobb arc, szerintem ez fix.
-
törölt tag
válasz
Jó azért ne essünk egymásnak.
Valakiknek Rickék nem tetszenek, ők most a jól megérdemelték a csicskázást részt fogják meg, a többség viszont őket szereti, ők meg a Negant belezzék ki a francba részét fogják pártolni.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9292 üzenetére
Nekem nem ütött lyukat a lelkecskémen, ugyanúgy fogom nézni és rezzenés nélkül néztem az egészet, ennyi embertrancsír gagyi horrorfilm után amiket manapság kiadnak, ahol semmi rejtély, semmi misztikus, csak az alpári belezés adja az egésznek a löketet......, csupán az erőltetettsége zavart benne, hogy ebbe ment át ez is.
Néztem jó pár animét, ahol ezerszer brutálisabbat tudnak csinálni mindenféle ütlegelés nélkül, elképesztő hogy tudnak az ember agyával szórakozni ahogy egyes karaktereket megkedveltetnek, leépítenek, majd eltaposnak csupán szolid lelki alapokra építve, semmiféle belezés nélkül. Na az a durva, nem Negan a bulvár szintű szarságával.Governor tényleg gyenge volt, de előtte Terminusban a nyakazós jelenet megint ütött, az volt kb. a megfelelő szint, se nem erőltetett, se nem lapos és még érthető is volt, elvégre enniük kellett.
Ricket a kezezős jelenettel meg lehet törni, a többieket jóval kevesebbel is, a két áldozat felesleges volt, vagy ha mégis szükséges, sokkal egyszerűbb megoldással kiírhatók, Neganon enélkül is látni, hogy elmebeteg. -
Kareszovics
addikt
válasz
Fitzgerald #9234 üzenetére
"Aztán utána 2 jó részre jut 5 unalmas vergődés."
Majd meglátjuk ja.
"Puhán" bekezdtek, meglátjuk marad-e a tökösség.
-
Woodslave
félisten
válasz
Fitzgerald #9214 üzenetére
én nem így gondolom. Ha úgy nézzük gyakorlatilag Rickét keresték ezt maguknak. Saját maguk rohantak bele egy ismeretlen (mint ahogy kiderült qrva nagy) pofonba úgy hogy különösebben nem voltak belekényszerítve. Jó xarrá lettek alázva, de azon kívül hogy nyilván örömmel nézem majd hogy kinyírák Negant, nem gondolom hogy csak valami nagyon durva dolog elégítené ki a nézők "igazság" vagy "bosszúvágyát". Semmi olyat nem csinált Negan (
) ami ne lenne indokolt. Annyiban mondjuk hogy a helyében kinyírtam volna nyilván mindenkit, mert nem hiszem hogy 100+-os hűséges csapat mellett kéne még 10 sértett arc akik ki akarják nyírni csak hogy gyűjtögessenek neki valamit.sajnos nekem nagyon bejön ahogy hozza a karaktert nem igazán tudtam haragudni -
Woodslave
félisten
válasz
Fitzgerald #9202 üzenetére
nézem a comment.com-on de eszembe jutott a trailer alatt is, hogy elképzelhetőnek tartjátok hogy meglépik ami a képregényben van?
kézlevágás? -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9197 üzenetére
Nagyon brutális témát meg lehet fogni ezzel a részével a sorozatnak, egy hidegvérű gyilkológéppé változó Rick, akinek már nincs semmije, nincs mit veszteni, nincs félelme. Remélem nem kúrják el valami hülye nyálas folytatással.
Mikor leáll teljesen az agya és: Nem ma... Nem holnap... Aludj csak nyugodtan szépen. De kibelezlek te vigyorgó pökhendi fasz és a beleidet a kerítésen fogom végigaggatni amíg még élsz, hogy lásd miközben a csatlósaid nyalogatják. -
Woodslave
félisten
válasz
Fitzgerald #9197 üzenetére
ja Ricktől jobbra térdelő ember mert az arcán a vér onnan jön. Maggie van mellett aztán Ambraham. Daryl túl messze van bár ki tudja meddig fröccsenne a vér.
-
killer095
őstag
válasz
Fitzgerald #8440 üzenetére
XDDDDDDDDDDDD
-
válasz
Fitzgerald #7830 üzenetére
Pont ez a lányeg. Ahogy Ventur@ is írja. megszüntek a körülmények amik milyatt olyan volt amilyen plusz ebben a világban megváltoztak a szabályok és az út ért hatások szóval fejlődött nem keveset.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Fitzgerald #7830 üzenetére
Szerintem meg teljesen vállalható karakter
. Gondolj bele:
Az elején megismertük, mint egy nyuszi, a férje által valószínűleg 1x éve elnyomott nőt, akinek egy öröme van az életben: a lánya. Majd ugye apuka meghal és teljesen felszabadul az elnyomásból. Ott van egy kis csapat, akikben megbízik és túlélővé válik. Majd jön a gond: meghal az egyetlen lánya. A csapat továbbra is mögötte van, de azt kell látnia, hogy rajtuk kívül senkiben sem bízhat. Ettől bárki rideggé válna és a közösségért, akikkel együtt van x ideje, bármit megtenne. Szó szerint bármit (ugye bár ott van a börtönös afférja, Terminust majdhogynem egymaga lezúzza, akkor most a városban is megmutatja, hogy a bárány külső mögött egy farkas van). Nálam a Terminusnál vált fasza karakterré. Michonne után a kedvenc szereplőm
. Na meg a pacsis csaj. Na ő tőle kész vagyok. Nem sok vizet zavar, az tény, de a humora, a beszólásai azok nagyon tetszenek
.
Évadnyitóhoz: Valahol olvastam egy érdekes felvetést: Mi van, hogy ha a dudát a megölt apa fia indította be, egyfajta bosszúból, Rickék ellen? Simán el tudnám képzelni .
-
válasz
Fitzgerald #7827 üzenetére
Carolt mé bántanád? Mármint a mostanit. A régi nekem se volt kedvenc de azóta bizonyított is meg fejlődött is.
-
válasz
Fitzgerald #6376 üzenetére
Hány éves, hogy ennyit kattognak rajta?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Fitzgerald #6266 üzenetére
Egyik haverom szerint a Walking Dead tiszta Barátok Közt, csak zombikkal
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #6268 üzenetére
SPOILER
Igen meg minden második szava fuck,vasalóval szétégeti az emberek fél fejét meg ilyenek
Ezek mondjuk nem hiszem hogy benne lesznek,Glenn-t se fogja olyan brutálisan szétverni nagy valószínűséggel. De ne legyen igazam!
Meg ő szerintem ha feltűnik akkor a 6. évadban fog csak.
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #6266 üzenetére
Ha követik a képregényt akkor lesz új enemy nemsoká.
Csak kérdés itt a sorozatban mennyire durvának fogják beállítani,mert azért a képregényben eléggé elvetemült az ürge
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fitzgerald #6175 üzenetére
A pilóta dupla rész volt szeirntem. De egyébként ez ilyen szabvány: 25, 30 vagy 45 perces egy epizód a sorozatoknál. Ez nem Colombo.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #5966 üzenetére
Hát én meg azt a részt kifejezetten nem szerettem
-
mepet
addikt
válasz
Fitzgerald #5897 üzenetére
A legjobb az "utolsó mondatok"-os rész.
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #5846 üzenetére
Kb. igen. Sok hétnek és hónapnak tűnik de közben nem az
Viszont a képregényben van egy 2 éves ugrás,nem tudom itt meglépik-e majd ezt. Bár addig még sok mindennek kell történnie.
-
keIdor
titán
válasz
Fitzgerald #5839 üzenetére
El se indultak meg Washington felé, mind a 4 évad eddig Georgia államban volt...
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #5839 üzenetére
Jó kérdés de szerintem annyira nincsenek messze,kocsival hamar odaérnek. Vagy lehet csak egy random várost hazudtak az elején és valójában tök máshol vannak.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #5808 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #5630 üzenetére
" nekrofil kannibál lábfetisiszta ávós"
-
L_YKing
addikt
válasz
Fitzgerald #5246 üzenetére
Simán, hiszen nyitva hagyták az ajtót.
-
neko18
senior tag
válasz
Fitzgerald #4605 üzenetére
Úgy is így lesz hiszen fent kell tartani az érdeklődést -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fitzgerald #4246 üzenetére
Nem lesz benne.
-
neko18
senior tag
válasz
Fitzgerald #4229 üzenetére
Egyetértek, valahogy most nem annyira pörgős az évad. Valahogy megy az idő, de semmi normális nem történik
Persze a játékban....Már majd megesz a fene hogy mi fog történni
-
válasz
Fitzgerald #4229 üzenetére
5lethiányban szenvednek vagy sokba kerül a zombi statiszta, így kevés izgalmas jelenetet tudnak forgatni
/esetleg átmennek szappanoperába/
-
feka007
veterán
válasz
Fitzgerald #4035 üzenetére
Egyik Transformers forgatáson állítólag rosszul lett, mikor csókolóznia kellett egyik jelenetben, szóval szerintem arra se lenne vmi jó..
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #4035 üzenetére
+1.
-
alratar
addikt
válasz
Fitzgerald #3991 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #3991 üzenetére
Velem egyidős
-
Ace owner
addikt
válasz
Fitzgerald #3445 üzenetére
Néha kefeltek is azért
várom a holnapot. -
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #3445 üzenetére
"nem csak a bortonben megy a recskazas."
-
neduddki
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3160 üzenetére
HI!
41,5t
udv
neduddki
-
Avicularia
veterán
válasz
Fitzgerald #3160 üzenetére
Fogalmam sincs, már nem emlékszem, de nehéz. Nem HK-s, hanem műszaki században voltam.
-
Avicularia
veterán
válasz
Fitzgerald #3149 üzenetére
Könnyebben mint bármilyen személyautó méretű terepjáróval. Van vele tapasztalatom, másfél évig egy hídvetőn voltam sofőr a seregben. Simán behúztam vele a saras mosónál egy T-55-ös harckocsit aminek leállt a motorja.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Fitzgerald #3151 üzenetére
Nem eszik olyan sokat,főleg,hogy a végsebessége 68km/h,általabáan pedig 50km/h-val közlekednek vele.Az MTU MB 873 Ka-501 V12 47,6 literes,ráadásul turbófeltöltésű dízelmotor.1100kW-t ad le,ami 1500LE-nek felel meg 2600 ford/perc fordulaton.Ami még előny,hogy mindenféle benzint befogad a "picike".
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3149 üzenetére
Kijönne az, hidd el.
Nem voltál katona?
-
Avicularia
veterán
válasz
Fitzgerald #3140 üzenetére
Szerintem felesleges a páncélozott autó, nem valószínű hogy a zombik puskával lövöldöznének az autóra.
A lényeg az, hogy át lehessen gázolni rajtuk a járművel és ne akadjon el. Egyébként csak a fogyasztást növeli a páncél, ami ebben a szituban értelmetlen. Amit fentebb linkeltem Kraz, annak meg lehet csinálni a puttonyban egy nagyobb üzemanyagtartályt, aztán jóval nagyobb lesz a hatótáv mint bármilyen személykocsinak. Bár egyszer úgyis elfogy a nafta, ha nem indul be újra a civilizáció. -
Ace owner
addikt
válasz
Fitzgerald #3143 üzenetére
Nem láttam még.. Nagyon ritkán kezdek új sorozatba, megvagyok a jelenlegiekkel, de utána nézek.
Ja hogy film, akkor lehet kap egy esélyt -
szmatyi93
tag
válasz
Melyik az a kettő ha nem titok?
-
Ace owner
addikt
válasz
Én mindig is imádtam a világvége filmeket, sorozatot ilyen témában eddig nemigen néztem.. Viszont az elején leginkább a roadmoovie hangulat fogott meg, imádom az ilyen jellegű műsorokat. Kaptár filmekből is a 3. a kedvencem, éppen ezért.
-
james001
veterán
válasz
Fitzgerald #3107 üzenetére
Ettől a szövegtől felsírtam
SP
Amúgy igen Hershel-től nagy "bátorság" volt bemenni a sok beteg közé. Ő nagy kedvencem Daryl mellett,őket ketten nagyon sajnálnám ha meghalnának. -
Vladi
nagyúr
válasz
spoi!
Eh.
Az önfeláldozó segítő emberségről van itt szó, nem tea osztogatásról.
(#3109) feka007:
Nem, róla van szó: link.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Ezen a szövegen behaltam
"mindenki krakog meg fingik, lavorba hany meg folyik az orruk meg a fuluk bazze."
-
Ace owner
addikt
válasz
Fitzgerald #3059 üzenetére
SPO!
Azt nem értem miért építenek woodburyből egy rendes várost. Ott azért megvolt minden, napelemek, zárható házak stb.. Annyi hogy valami falat kellett volna eszkábálni köré amit nem törnek át kétnaponta, meg nyilván csendben kéne éldegélni ott.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3059 üzenetére
Tehát mégsem ült le.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3057 üzenetére
Leült a cselekmény
-
vvega30
senior tag
válasz
Fitzgerald #2880 üzenetére
minden rész a leadás követő kb 1-3 mp alatt fent van a filemegosztókon, a felirtatra kicsit várni kell
-
feka007
veterán
válasz
Fitzgerald #2858 üzenetére
Kb. mindenki ezen a véleményen van, Daryl a kedvenc, Lori pedig.. - ezt ne olvasd el, ha nem akarsz spoilert - Mindenki ujjongott, mikor elpatkolt, egyik legjobb rész volt S03-ban
-
feka007
veterán
válasz
Fitzgerald #2855 üzenetére
Szerintem ezek pont jó részek voltak, amiket felsoroltál.
Legalábbis nekem tetszettek. És egyébként ez a 2. évad, ott elég sok sztoribeli csavar történt. Persze voltak unalmas/gagyibb részek, kevés sorozat van, amiben nincsenek. Amúgy a 3. évad sokkal sekélyesebb lett történetileg sajna
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest