- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
kocsma. mert oda tanulni járnak az emberek, vagyha nem tudsz valamit akkor ott megkérdezheted.
sajnos csak holnap este megyek arra de megkérdezem, hogy mi a véleményük a zombi harapásról...
és ha már itt járunk azt is, hogy mi lesz egy vámpírból ha megharapja egy zombi? zompír? -
vvega30
senior tag
Semmi reakció a mai részre? Pedig ma szabad nap van....
Peti te sem mondasz semmit? -
vvega30
senior tag
pár mondatban leírnátok, hogy ki ez a szakállas rambó a képregényben? -
vvega30
senior tag
Nekem úgy tünt mikor néztem, hogy Ricknek a kése tört el vagy ilyesmi mikor ez első zombit fejbe szúrta. a késdarab megvágta a kezét és azért szorította, hogy nehogy belemenjen a zombi vér és elfertőződjön.
Glenn meg tuti meghalt, ez volt a lényege, hogy kicsit a hülye gyerekre bízta magát miközben tudta, hogy egy betoji...Bízott benne, hogy megváltozik de nem, meg is lett az eredménye. -
vvega30
senior tag
válasz
enginev3.0 #7805 üzenetére
szerintem a büdös kölök volt az -
vvega30
senior tag
válasz
vendingo #6654 üzenetére
Lehet, hogy a zombi szájában hordozott egyéb vírusok kikezdik a delikvens immunrendszerét és mivel nincs antibiotikum, sem egyéb gyógyszer, szépen leépül az emberke míg végül belehal a fertőzésbe. De az is lehet, hogy egyszerűen csak túl sok vért veszít és mivel nem nagyon vannak túltáplálva így nincs annyi utánpótlás amire szükség lenne.
-
vvega30
senior tag
válasz
FoxiestFox #5923 üzenetére
Igen, sok igazság van abban amit írtál. De az, hogy egy lapon említed ezt a sorozatot a falling trágyával..... na ezt már nem. EZT NEM
-
vvega30
senior tag
válasz
jegenye77 #5451 üzenetére
http://filmsor.net/z-nation-syfy/
"A legjobbak persze azok a mondatok, amik a The Walking Dead, hiszen elhangzik a “Walking in the Dead”, na meg szó esik egy exrendőrről is, aki néhány társával egy börtönben talált magának menedéket."
Nekem ennyi elég volt, biztos meg nem nézem
-
vvega30
senior tag
válasz
kenwood3 #5432 üzenetére
örök klasszikus, Rejtő Jenő for prezident
"Ketves Fijjugg?
Tsagg kétt. Holnappja, hoty idd vagok. Orranband. A sog bénccel. De mmár ki. Lyoszanottam. Merdd. Elleintte kiccsit iddam. Musszáj folt. Neggem. Ma nem dechettek sem. Mit. Vas sárnap De holnap. 7-főn kezdem kutattni. Aszt. Gh!!!t. Mosd már. Uttána nészeg. Hodj mit lehhedd avval a Hopp kincsel tenni. Ámpár. Mi vollna. Ha! Lezolgállnná assz. Idejjét? Ráf ér
Kiválló Tisztellleddel:
Marradddam." -
vvega30
senior tag
Azért annyira nem rossz az. Az biztos, hogy aki most nézi először annak teljesen megfelel, bár Glenn és Daryl hangját nagyon nem tudták eltalálni. Még ha nem is nézte az ember eredeti nyelven, szerintem akkor is feltűnik, hogy nem illik hozzájuk ez a szinkronhang. 2 pajtikám is erre várt, hogy szinkronosan nézhessék mert úútálnak olvasni... (szerintem nem is tudnak, de ez maradjon köztünk...
) és nekik nagoyn bejön.
-
vvega30
senior tag
válasz
Avicularia #5100 üzenetére
Átlag Joe és felesége így is tökre kiakad a Lizzys sztori miatt...
-
vvega30
senior tag
válasz
Avicularia #4928 üzenetére
Hát nem az a bőbeszédű srác akinek be nem áll a szája ha magáról van szó
Kövi évad első részeiben biztos vagyok, hogy meg fogjuk tudni mi történt.SPOILER
Szerintem a Terminus vezetője (aki egy főpap vagy kormányzó 2.0) rabolta el. Abbanis biztos vagyok, hogy nem magátol ment el, nem hagyta volna ott szó nélkül Darylt. De azon se lepődnék nagyon meg hamár csak látványelemként látnánk a fejét egy befőttesüvegnek látszó tárgyban, amit persze Daryl talál meg és sívafakad, hogy nem tudott vigyázni rá és mindeki elveszít maga körül stb stb. Átmegy terminátorba, kirágja a vagon oldalát és puszta kézzel, szájjal (Ricktől tanult módszerrel) ledarálj az összes mozgó lényt a telepen.
-
vvega30
senior tag
válasz
Avicularia #4926 üzenetére
mert saját magát hibáztatja.
-
vvega30
senior tag
válasz
Tyler Durden #4687 üzenetére
Tipikus Boby kijön a zuhany alól...
De miért kell beáztatni a baseball ütőt? -
vvega30
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #4647 üzenetére
Juditnak (ugye eza neve a babának?) akkor már minimum 2 évesnek kellene lennie.
-
vvega30
senior tag
válasz
Avicularia #4494 üzenetére
OMG LOL
-
vvega30
senior tag
nem tudom elképzelni ezt a sorozatot szinkronizálva
azért bele fogok nézni abban biztos vagyok, de nehezen fog meggyőzni akármennyire is jók a magyar szinkronok/szinkronszinészek. de hátha. -
vvega30
senior tag
válasz
mikrosuttii #3326 üzenetére
ja, menni kell dolgozni
-
vvega30
senior tag
hát hát...
régen volt ennyire jó rész, nálam nagyon gyorsan vége lett -
vvega30
senior tag
úgy vártam, hogy Violettából zompig lesz....
-
vvega30
senior tag
válasz
Fitzgerald #2880 üzenetére
minden rész a leadás követő kb 1-3 mp alatt fent van a filemegosztókon, a felirtatra kicsit várni kell
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest