- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Azt látom én is hogy elkezdtem az első két epizode halálos küldijeit tolni, ami piszok könnyű, sebzés nélkül megvan, és olyan cuccok hullanak mint eddig még soha.. Biztos kell hozzá szerencse is, de akkor is durva hogy ahogy haladsz előre a játékban nem feltétlen kapsz jobb cuccokat.. akkor meg minek sietni..
felcuccolom őket a legkönnyebb küldikből, aztán megyek tovább mikor a már most nehezebb, neccesebb küldik is simák lesznek.
Ilyenkor szoktam a videóért plusz három ládanyitogatást is elhasználni. Ahogy tesztelgettem egy nap 3-4x is ad ilyen lehetőséget hogy egy 15-20mp-es vidiért még nyitogathatok hármat. -
Amur
addikt
Nem tableten tolom, de relatíve erős vason(MI3 2,3ghz-es snapdragon proci és 2 giga ram), és bizony rendesen leterheli! Tabletből közép-felső kategórián fog csak szépen menni sztem.
Nem nagyon van más játék amitől ennyire melegszik, és ennyire húzza az aksit. Persze ez lehet optimalizálatlanság is amit később orvosolnak, de most elég vasigényes! -
Amur
addikt
Én találtam a kés helyett egy villáskulcsot, maxon 58 a sebzése. Rare cucc ha jól emlékszem.
#101 Zozyk: nem szóltam semmit, a csillagcsavarhúzód mindent überel!
Két késes és egy puskással tolom, igaz még csak 8-as szinten vagyok, és a 3.rész 3.pályáján vagyok túl.
Körökre osztott stratégiában van éppen tapasztalat, de minden játékot szokni kell.
Az istennek nem tudok egy klánhoz sem csatlakozni, általában 2 napig hagyom hogy reagáljanak a request-re aztán másik klánhoz próbálok csatlakozni, eddig egy sem "fogadott be"..
Nekem is van már 18 rádió, de még fel akarom fejleszteni maxra tornyot, majd akkor használom el. -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
válasz
norbert1998 #72 üzenetére
Függ attól hogy a játék melyik szakaszában használom a rádiót, vagy rögtön az elején is adhat jó karikat?
Mert én őrizgetem egy ideje, már összegyült vagy 20 rádió, úgy logikáztam hogy később jobb karikat ad, de ha nem akkor nem várok! -
Amur
addikt
válasz
norbert1998 #62 üzenetére
Szerintem innen 4-5 fő lenne, de a PH android játékosok google közösségben feldobom a kérdést, biztos lenne még ugyanennyi onnan!
-
Amur
addikt
válasz
norbert1998 #52 üzenetére
Akkor ez rejtély marad.. Játszom mellette 5+ más komolyabb játékkal is, de egyik sem csinált még ilyet.
Csak a Walking Dead közben fordult elő komplett újraindulás(nem kilépés!), már 3x , 2 nap alatt.
Android 4.4.4 MIUI 5.1.16 -
Amur
addikt
Üdv!
Csatlakoztam én is a Walking Dead klubhoz.
Kérdésem az hogy másnak is volt olyan gondja hogy időnként újraindul a telefon játék közben?
(MI3) más játékkal, alkalmazással nem volt még ilyen.
Létezik hogy ennyire túlmelegítené a snapdragon procit hogy inkább újraindul a rendszer?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest