- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Sziasztok
Játszik ezzel még valaki?
Vasárnap töltöttem le, még tetszik, bár ahogy nézem egyre hosszabb és drágább lesz minden fejlesztés, szóval kétségeim vannak, mert tuti nem várok szintlépésekre hónapokat.
Létezik még élő klán? Mit kell a klánban csinálni, vannak közös raidek, vagy valamik? Írjátok a csillagokat, fogalmam sincs hogy lehet szerezni. Jelenleg 12-es szintű vagyok, az emberkéim meg 6-osak. -
Fortian
tag
Szasztok!
Pár napja kezdtem a játékot. Olvastam hogy a topp guildokba valami csillag/hét a követelmény, az mit jelent?
Mire érdemes figyelni az elején? Érdemes megtartani hat embert vagy fix 3 legyen a többi nem számít.
Mit jelent az a kis ikon amit kapok ha kidobok egy embert nem találom mennyi van és mire való.
Köszöntem! -
Hanok
senior tag
válasz
Gergely0809 #216 üzenetére
Hogyne...SuicideSquad-HU, SuicideAcademy és SuicideSchool kb. 60 embert tart össze ebből az első kettő Top csapat a magyar ranglistán!
-
Syd69
aktív tag
válasz
Gergely0809 #216 üzenetére
Igen
-
Gergely0809
tag
Játszik még valaki? Hahó
-
0n30fn00n3
újonc
Nem egészen ide tartozik, de készítettem egy kis montázst a Season 1 és 2-őt összegyúrva. Gondoltam megosztom itt is, mert YouTubeon úgy néz ki, hogy senki sem fog rátalálni.
-
Hanok
senior tag
Kicsit kinőtük már a régi klánt , át is alakultunk, leader vátás is volt, egyszóval egy új formációval jelenleg global 13. helyen állunk, és keresünk további aktív tagokat. Jelenleg 2 klánnal üzemelünk, ahol teljesítmény alapján van feljutás a gyengébb klánból. Aktív játékon kívüli kommunikáció zajlik minden nap, ahol hasznos tippekre lehet szert tenni. SuicideSquad-HU
-
fdisk
őstag
Ölt már vki pénzt a játékba, hogy haladjon vmerre?
Mert így kissé unalmas, rengeteget kell farmolni hogy legyen pénz fejlesztésre. -
Mr X
veterán
Urak, tudna valaki feltölteni nekem egy apk-t, ami tud frissülni Play-ről? A készülékemet a play nem kompatibilisnek jelzi, viszont megy rajta a játék. De ami apk-kat találtam ,azokkal a google play-kapcsolat nem működik.
-
dinostaRR
tag
Van aktív klánba 1 hely valahol? 😃
-
hudyfiu
senior tag
Le is jött.
Javítottak pár dolgot és lett "hard mode" az epizódoknál de új nincs. -
hudyfiu
senior tag
Na most tényleg úgy néz ki hogy jön frissítés.
Mondjuk jelenleg hiába töröltem és telepítettem újra akkor is azt írja hogy frissítsem, gondolom várni kell még pár percet hogy letöltse az újat. -
Kasya
nagyúr
Most kezdem elkezdeni a játékot. Van valami amire oda kellene figyelni már az elején?
-
hudyfiu
senior tag
Jött ma frissítés a játékhoz.
Már megörültem hogy megcsinálták a 11es epizódot de nem.
Nem merem végigvinni a 10est mert lehet eltűnik a mellék küldetés belőle.
Valaki vitte már végig? -
Hanok
senior tag
Felixo mi a helyzet van egy jobb hely?☺ Nagyon eltuntel..
-
Sanyi.mTs
addikt
a rádiós sátor pontosan mire is jó?
-
Hanok
senior tag
Sziasztok! Egy jelenleg 19 és egy 22 es szintű játekos keresne aktiv guildet a héten Én 80+ csillagnál járok a barátom meg 100+ nál.
-
Amur
addikt
Azt látom én is hogy elkezdtem az első két epizode halálos küldijeit tolni, ami piszok könnyű, sebzés nélkül megvan, és olyan cuccok hullanak mint eddig még soha.. Biztos kell hozzá szerencse is, de akkor is durva hogy ahogy haladsz előre a játékban nem feltétlen kapsz jobb cuccokat.. akkor meg minek sietni..
felcuccolom őket a legkönnyebb küldikből, aztán megyek tovább mikor a már most nehezebb, neccesebb küldik is simák lesznek.
Ilyenkor szoktam a videóért plusz három ládanyitogatást is elhasználni. Ahogy tesztelgettem egy nap 3-4x is ad ilyen lehetőséget hogy egy 15-20mp-es vidiért még nyitogathatok hármat. -
Itsu
tag
jól látod,és hiába kapsz 2 aranykártyát amikor halálos küldetésnél valamikor 1 küldi szekrénynitogatásnál is megkapod azt a 2öt és nem valami 49es full átlagos pisztolyt kapok ott mint a klán aranykártyánál,valamit csinálniuk kellene mert a menőzésen kívül sok értelme szerintem nincs a csillagozásnál szerintem.
-
hudyfiu
senior tag
Jól el van cseszve ez a guild...
Ha sima halálos küldetésekre megyek ugyan annyi üzemanyagból kb 10x annyi cuccot kapok...
Jól látom? -
hudyfiu
senior tag
Na még jó hogy szétnéztem magyar fórumokon...
Én PC-n nyomom hogy ne a telefont töltögessem.
Közben pedig tudom csinálni a dolgomat.
Összehúztam kicsibe, így fér mellette még pár programNemrég lett meg a 9-es epizód.
-
Pistivi
tag
válasz
WhiteWalker #129 üzenetére
Igen a g+ ba be voltam/ vagyok lépve. Csodálkoztam is rajta.
-
Pistivi
tag
-
felixo
őstag
válasz
WhiteWalker #126 üzenetére
Köszi.
80-100k forintot sajnálok tabletre kiadni. -
Amur
addikt
Nem tableten tolom, de relatíve erős vason(MI3 2,3ghz-es snapdragon proci és 2 giga ram), és bizony rendesen leterheli! Tabletből közép-felső kategórián fog csak szépen menni sztem.
Nem nagyon van más játék amitől ennyire melegszik, és ennyire húzza az aksit. Persze ez lehet optimalizálatlanság is amit később orvosolnak, de most elég vasigényes! -
felixo
őstag
Játsza valaki ezt a játékot tableten ?
Ha igen, milyenen ?
Tabletet készülök venni és érdekelne, hogy melyik tableten megy kifogástalanul !? -
zozyk
addikt
A mostani Guild küldetésekben a 3.ik nagyon könnyű.
(Ahol a dagikat kell kiírtani)
Beviszek 2 puskást meg 1 revolverest és csak puffogtatni kell.. -
Pistivi
tag
Az épületeknek mennyi a maximális szintje?
-
Pistivi
tag
De jó napom van 38 db telefonból, 0 használható ember.
-
Itsu
tag
Sziasztok!
Klánt keresnék... bent voltam a magyarok klánba de a fele nem is játszott úgyhogy kiléptem azóta meg nem találtam értelmest...
-
Amur
addikt
Én találtam a kés helyett egy villáskulcsot, maxon 58 a sebzése. Rare cucc ha jól emlékszem.
#101 Zozyk: nem szóltam semmit, a csillagcsavarhúzód mindent überel!
Két késes és egy puskással tolom, igaz még csak 8-as szinten vagyok, és a 3.rész 3.pályáján vagyok túl.
Körökre osztott stratégiában van éppen tapasztalat, de minden játékot szokni kell.
Az istennek nem tudok egy klánhoz sem csatlakozni, általában 2 napig hagyom hogy reagáljanak a request-re aztán másik klánhoz próbálok csatlakozni, eddig egy sem "fogadott be"..
Nekem is van már 18 rádió, de még fel akarom fejleszteni maxra tornyot, majd akkor használom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest