Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Játszik ezzel valaki még? A régi accom elveszett, most kezdtem egy újat. Barátokat keresek
-
Heroes fan
őstag
Most mivan nem enged belépni tegnap óta.
-
Heroes fan
őstag
50-es szintet elértem, hogy lehet a másik területre menni nyírbálni?
-
Tenken
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1 üzenetére
Én toltam majdnem 40-es szintig, de meguntam. Pedig próbáltam mindent. Specializálódni, pénzt nyomni, de mindet megunod, mert rájössz, hogy haladni csak úgy fogsz tudni, ha futószalagon termeled a rekrutákat. Pár map van amit kifizetődő játszani a drop miatt a blokkokkal és ennyi. Bár én valamikor tavaly tavasszal hagytam abba. Azóta lehet változott a helyzet, de alapvetően nem hiszem.
Esetleg PvP van már benne?
-
BÁ Nutrition
addikt
sziasztok
nem találtam topikot hozzá, hát nyitottam egyet(ha van már linket kérek)
pár hete játszom a játékot, remélem van több fórumtárs aki magasabb szinten űzi, jó tanácsokkal tudja ellátni a kezdőket, ph-s klán alapítás stb lehetne a téma.
a game
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest