- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
PiszokAlfréd #1385 üzenetére
Hát igen valószínű így is lett volna de azért bennem volt a bosszúvágy na.
-
FunPro
őstag
válasz
PiszokAlfréd #1377 üzenetére
Én irigylem azokat az embereket, akik így tudnak élvezni valamit.
Számomra még nem volt olyan játék, aminél a ng+ egyáltalán szóba jött volna. Persze, újra már játszottam játékot, de addig el kellett telnie pár évnek.
-
belan
addikt
válasz
PiszokAlfréd #1377 üzenetére
Én egyből nyomtam a New game +.
Gross elmondta, hogy az eredetileg tervezett végjátékban - Abby és Ellie összecsapása során - a tinédzser lány nem csak felülkerekedett volna Joel gyilkosán, de meg is ölte volna őt. Neil Druckmann azonban megváltoztatta a befejezést, ugyanis úgy gondolta, hogy nem illik Ellie karakteréhez ez a finálé, és a játék mondanivalójával sem volt közös nevezőn.
Csak finoman a kommentekben egymással, de a kérdés adott: szerintetek jól döntött ezzel Druckmann? Ezt a cikket a gamekapocson olvastam ha már bosszúrol szól a játék én Abby amikor oszlopon van szét lőttem volna a lábát mit ő Joel-nek és pépesre vertem volna egy vas csővel a fejit!! Hamár a bosszú minek az a meg bocsájtás, ellie amúgy is összes barátját majdnem kinyirja. -
marilllyo
veterán
válasz
PiszokAlfréd #1373 üzenetére
Persze - persze. Igazából nincs "úgy" bajom vele. Egyik ND játék sem a szívem csücske. Ezzel a sztorival inkább megnéztem volna egy netflix sorozat formájában. Elismerem a készítők munkáját. Tényleg itt -ott lenyűgöző..ha fele ennyire kidolgozott játékokat kapnánk csak akkor én nyugdíjas koromig kockulnék.
. Inkább csak azt mondom, hogy megosztó lett. Nem tudom utálni, de igazán szeretni sem.
-
belan
addikt
válasz
PiszokAlfréd #1373 üzenetére
Ez így van, tetszett nekem a második rész is ! De első valahogy jobban megfogott megérintett. Nekem joel halála meg ahogy történt az nem tetszett de igen nem lehet minden úgy ahogy mi szeretnénk! Joel nekem nagyon hiányzik a játékból! De szerintem így is a év játéka!
-
S e t h
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #1366 üzenetére
Szándékosan alacsonyan tartom az elvárásaimatEzt hogy kell? Vmi zen buddhista dolog amihez be kell iratkozni valahová?
-
ImACeltic
őstag
válasz
PiszokAlfréd #1362 üzenetére
Amikor hozta nekem a játékot a GLS futár, csodálkozó ábrázattal megkérdezte, hogy mi ez amit rendeltem mert rengeteg ilyet kézbesít.
Most a Ghost of Tsushima-t is Ő hozta és mondtam neki, ebből biztos nem annyit kézbesítesz, mint a múltkoriból, és megint kiült az arcára az a csodálkozó ábrázat, hogy "annyit nem".
-
ImACeltic
őstag
válasz
PiszokAlfréd #1360 üzenetére
Közben javítanom kell mert a megjelenése napján nem tudtam sokat játszani vele, csak addig jutottam el, hogy Dinával megérkeztünk Seattle-be. A végére pedig 24-én 0:02-kor értem, tehát ha azt a kb 3 órás első napot kivesszük, akkor 4 nap alatt játszottam ki 30 óra alatt, az meg így 7-7.5 óra naponta.
Itt meg egy érdekes stat az oldal közepén, hogy nálunk arányaiban eléggé népszerű a játék: [link]
-
ImACeltic
őstag
válasz
PiszokAlfréd #1356 üzenetére
3 napon belül kipörgetted?? Hány órádba telt?
-
Jim-X
őstag
válasz
PiszokAlfréd #764 üzenetére
Igen ez igy ertheto es korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest