- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
marilllyo #1388 üzenetére
Én azon röhögtem, hogy oké Abby rendes mert elengedte Ellie-t és csak azt ölte meg akiért jött....csak azért ez nehezen hihető. Előtted egy síró/könyörgő lány, hogy ne öld meg Joelt majd brutális módon kivégzed zéró magyarázatot adva, hogy mit miért csinálsz. Biztos megértő lesz a kiscsaj és nem fog utánad jönni bosszút állni..... ja de
Ettől függetlenül Ellie nekem is végig unszimpatikus volt. Az író(k) eléggé egyértelművé akarták tenni, hogy kit kell kedvelned és kit nem annyira.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo #1388 üzenetére
Igen, nekem egy bosszúsztori ide nem elég jó, bár ahogy most visszatekintem az UC sorozat egy Indiana Jones copy, a TloU meg TWD copy (a jobb évadokból). Nekem az is érdekes volt, hogy Abby ennyire "megbocsájtó" ebben a világban, akkor mi a tökért kellett neki annyira Joel, őt is éppúgy elengedhette volna mint a többieket, persze akkor valami más sztori kell.
-
ImACeltic
őstag
válasz
marilllyo #1370 üzenetére
Grafikailag szerintem kb. azt hozta, amit minden játéknak manapság kellene. Egy erős standard-et. Ettől függetlenül nekem Uncharted 4 szebbnek tűnt... de gondolom azért mert Luo meg sem próbálja kihasználni a HDR10 - 16 millió színének a töredékét se...
A grafika erős standard???Azért na.
Amúgy tényleg teljesen más a látványa, mint az Uncharted 4-nek, de ettől még a HDR is jól működik ott, ahol kell.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
Hemingway: Búcsú a fegyverektől
Olvastad? Annak a végén is úgy érzed magad hogy kiégsz, rád telepszik az egész erőszakos háborús szarság és egy fikarcnyi pozitív érzés se marad benned utána, még napokkal utána is gondolkodsz róla.. mégsem hiszem hogy reklamáltak volna az emberek akik megvették a könyvet és elolvasták.
Szerintem csak el kell fogadni azt, hogy egy videójáték is képes adni annyit mint bármilyen mozi, az a helyzet hogy többet is. Nem is végződhet minden úgy ahogy szeretnénk.
De persze ez csak az én véleményem, és tiszteletben tartom a tiédet. Ha nem tetszett, nem tetszett. -
belan
addikt
válasz
Hát mit is mondjak erre, akkor ez nem a te játékod, első résznek a sztorija jóval jobb! De grafika egyszerűen minden játékot üt! Én oled tv meg voltam elégedve a színekkel!!!
Ja és nálam top 1 a első rész mgs sorozattal együtt. Azért a hdr-t nem mindegyik tv tudja szepen át adni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest