- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Ami egyébként nekem a legnagyobb bajom az ND játékokkal, hogy....
Last of Us 1-2
Zombis rész -> lootolás -> emberek ellen -> puzzle és ez a körforgás megy folyamatosan
Uncharted széria
Puzzle -> lövöldözés -> kujtorgásEgyáltalán nincs vegyítve. Lou2 -ben a metró-ban picit meg a végén a "28 nappal később" utánérzés...
-
marilllyo
veterán
Nekem, ami fura, hogy a készítők mindent megtettek azért, hogy ne szeresd Ellie-t... Abby -Ellie... Mindketten szerették az "apjukat"... De igazán Ellie bosszúvágya túlzás volt. Ő zokszó nélkül ölt meg mindenkit. Ezzel szemben Abby többször is elengedte. Csak Joel-t ölte meg. Mellette kutyát simogat, gyerekeket ment. A saját csapata ellen megy csak, hogy megmentsen másokat. Ellie meg egy förtelmes, könyörtelen gyilkológép lesz. Egy jelenetet leszámítva folyamatosan azt nyomja az arcunkba a játék, hogy csúnya, buta Joel akire haragszik Ellie. Erre tömeggyilkossá válik miatta. Megöli a terhes Mel -t... Ott kellett volna megállnia, hogy "mivé lettem". Ezzel szemben megy tovább.
Fordítva kellett volna.
Továbbá sutba dobtak mindent az első részből. Gyógymód? Többi immunis?
Igazából inkább a címe lehetett volna... Last of us 2 - The revenge. Vagy valami ilyesmi. -
marilllyo
veterán
válasz
PiszokAlfréd #1373 üzenetére
Persze - persze. Igazából nincs "úgy" bajom vele. Egyik ND játék sem a szívem csücske. Ezzel a sztorival inkább megnéztem volna egy netflix sorozat formájában. Elismerem a készítők munkáját. Tényleg itt -ott lenyűgöző..ha fele ennyire kidolgozott játékokat kapnánk csak akkor én nyugdíjas koromig kockulnék.
. Inkább csak azt mondom, hogy megosztó lett. Nem tudom utálni, de igazán szeretni sem.
-
marilllyo
veterán
Hát lássuk csak....
Grafikailag szép... bár szerintem anno a Lou 1 nagyobbat ütött a maga idejében PS3-mon. Grafikailag szerintem kb. azt hozta, amit minden játéknak manapság kellene. Egy erős standard-et. Ettől függetlenül nekem Uncharted 4 szebbnek tűnt... de gondolom azért mert Luo meg sem próbálja kihasználni a HDR10 - 16 millió színének a töredékét se...
Idegesített a kezelése... erre a "kitérésre" az epilógusig sem igazán éreztem rá. A Doom multijába, ha felmegyek... 10 meccsből 9-en abszolút nincs ellenfelem. Itt b*zmeg egyszerűen képtelen voltam rendesen célozni. Össze-vissza lőttem világnak bele. A két kórházas jelenet tetszett.. a második tényleg ütős volt Abby-vel. Szép volt az egő falu stb...stb..
A legfőbb problémám, hogy én a játék alatt egyetlen egyszer sem éreztem, hogy próbálnák "melengetni" a szívemet... Ez a leszbosz dolog is...nem zavart, de átélni sem tudtam. Egy epic - de pozitív pillanata sem volt a játéknak. Szürke, komor, erőszakos... az epilógus is oké, de nulla katarzis... semmi pozitív visszhang. Szerettem volna úgy felállni, hogy "hmm...azért szép volt".. De nem, inkább bízom benne, hogy rémálmaimban nem jön elő ez az szürke, erőszakfoscunami. Szóval ilyen téren ez a játék abszolút csak elvett...és nem adott semmit.Hozzáteszem, nekem az első része sem kedvenc. Top 10-ben sincs nálam. Én valahogy az ND játékokkal hadilábon állok. De az első rész sokkal jobban tetszett. Minden nehéz szart kiplatizok, nem vagyok benne biztos, hogy ez megkapja tőlem (ahogy az első rész sem)...
-
marilllyo
veterán
Nah... én is végigszenvedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest