- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Eltérő ízlés, ergo ömlengett.
Ha találkozott volna az ízléseddel, akkor meg kiváló cikk?
Egyébként te most kire neheztelsz? Magadra mert bedőltél a hypenak, vagy azokra akik "megvezettek"?
Haragudj a játékra, vagy a naughtyra, bár értelme nem sok van, de egy cikk miért frusztrál?
Lehet rosszul tudom, de talán nem is csupán egy helyen kapott maximális pontszámot, akkor ezeken a helyeken is benéztek vmit? -
S e t h
nagyúr
Az hogy mi fedi a valóságot az nézőpont kérdése, az általad megélt valóság nem kizárólagos.
Ha vki 10 pontot adott rá az vélhetően okkal tette, legyen az emocionális vagy anyagi.
Ha megkérdezném a kislányomat, hogy hogy hány pontos a minecraft, vélhetően nem egyformán pontoznánk, de ettől még nem értetlenkednék, hogy de hát miért, ez nem lehet.Van akinek tökéletes játék a last of us, na azért kapott rá 10 pontot, ha nehéz elképzelni akkor is.
-
S e t h
nagyúr
Mert van akinek nem tetszhetett 10/10-re? Mert olyan óriási szakadék van a 8-9 és 10-es értékelések között? Ömlengés ha vkinek jobban tetszett, mint neked? Szerintem a rdr2 10, gow 7, lehet belekötni, csak éppen felesleges, mert nekem nyújtott ilyen élményt, másnak másmilyet.
Cég jól járt? Igen.
Én? Szintén. Haverokkal átbeszéltük? Ja. -
S e t h
nagyúr
Aki szerint ez a játék nem oké, ott azért feltenném a kérdést, hogy mégis mi a viszonyítási alap?
Mert akkor én is játszanék azokkal a még jobb játékokkal.
Ez a játék nem tökéletes, de szeretnék több ilyen gyenge produktummal játszani, akármelyik stúdiótól.
Azt meg kell hagyni, hogy a naughty nagyon jól érezte, mivel sok nincs ebben a történetben, szinte csak egy sokadik the walking dead évad, mutassuk be az érem másik oldalát.
Bár nem tudom sokan mit vártak a sztoritól az első rész után, de a naughty húzása bejött.
A rajongói bázis két részre szakadva megvette, játszotta, örült neki és/vagy gyűlölte.
És igen.
Ha lesz harmadik rész, akkor ugyanez lesz.
Boldog-boldogtalan fogja megvásárolni és prezentálni másoknak miért is olyan jó, vagy éppen xar a játék.
Én várom. -
S e t h
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #1366 üzenetére
Szándékosan alacsonyan tartom az elvárásaimatEzt hogy kell? Vmi zen buddhista dolog amihez be kell iratkozni valahová?
-
S e t h
nagyúr
válasz
stickermajom #1309 üzenetére
Én örülnék ha több ilyen klisés sztorival ellátott játékot kapnánk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
james001 #1184 üzenetére
Ez nem generációs dolog, maximum régebben kisebb volt az esélye, hogy idiótákkal fuss össze.
Az internettel kinyílt a világ és szembesülsz vele kikkel osztozol a bolygón.
Annak idején gondolom a Darth Vadert alakító színész is kapott volna hideget-meleget Ben Kenobiért, de akkor még szűkebb volt a kommunikációs keresztmetszet.
Egyre nehezebb szelektálni, olyan helyet találni, ahol hasonló gondolkodásúakkal találkozik az ember, a spórások ott vannak mindenütt. -
S e t h
nagyúr
Történt az eset, hogy nem vettem fel az aknacsapdát az adott térképen és már jóval utána járok a játékban. Van rá vmi esély, hogy utólag megszerezhessem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest