- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Legelőször nekem is idegen volt Abby meg, hogy vele kell menni, de idővel megszerettette velem a játék a karaktert. Ez így volt felépítve, tudatosan. Ha ez valakinek nem így csapódik le, nem jön át, mivel túlságosan beleszeretett a Joel-Ellie duóba, akkor ez van.
Amúgy ha jól látom, akkor ez a bige még nem játszotta végig. Én megvárnám a végső véleményét...
Mondjuk belenézve az 5. videója elejébe, ahol Abby azt mondja, hogy azt kívánja inkább Ő lőtte le volna Danny-t Owen helyett és erre azt monda a csaj, hogy így szimpatizáljon vele amikor ilyet mond.....
Abby azért gondolom jobban ismerte ezt a Danny-t, mint a streamer....
De most komolyan, ha ilyeneket fent akadnak emberek, akkor már értem, hogy mért nem tetszik az egész sokaknak.
Nem tudom, hogy ezek az emberek, hülyék, buták, kukacoskodóak, de valami probléma van itt.
-
-
ImACeltic
őstag
én az első részben megszeretett szereplők szemszögéből nézem a játékot, és Abby nekem a játék gonosza
De mért ragadsz le az elsőnél? Joel sem pozitív karakter pl, egyértelműen biztosan nem. A Part 2 pedig nem csak folytatás, hanem az első játék sztorijának kibővítése is.
együtt akarták gyakorlatilag megölni a lányt
Azért a megölni megfogalmazás elég erős. Most írjam le megint, hogy képzeljétek már bele magatokat ebbe a világba, helyzetbe, emberek szemszögébe?Jerry sem szívesen tette volna, ez is elhangzik ha jól emlékszem.
_cHAo_
főként azért nehezen emészhető az egész, mert a felnőtt rajongókat kb. szembeköpte a ND, ezt a bosszú történetet nem a LoU 2-ben kellett volna elmesélni
Ezt fejtsd ki légyszíves.BiggusDickus
Én értem mit akartak mondani, nem olyan bonyolult ez ám, csak azt mondom, hogy nem sikerült nekik.
Mért is nem?
-
Neoteric
addikt
Szerintem pont ez a lényeg, hogy nézőpont kérdése minden, és ezért "kellett" végigjátszani a fél játékot Abbyvel, hogy lásd az érem mindkét oldalát. Nem lehet kijelenteni, hogy Abby a gonosz. Ha belegondolsz a helyébe, akkor kb az van, hogy bosszút akarsz állni apád gyilkosán. Szóval ha Abby gonosz, akkor Ellie is az, elvégre ő is pont ugyanazt akarja, bosszút akar állni, erre épül az egész játék.
Én végigjátszottam. -
Wesder
titán
Hàl istennek. Mondjuk még mindig nem magyaràztàtok meg hogy az àtvezető videókban làtottak mitől lesznek màsok ha a közte lévő időt is én jàtszom végig. Ez szimplàn csak az hogy legyen mibe belekötni, mert a "köcsögxboxosnak" esetleg màs a véleménye. Érdekes mód engem nem zavar ha màs végigjàtszàs megnézése utàn vélemémyezi egy jàték történetét mert én sem teszek màst jelenleg. Egyébként meg màr kaptam viszonylag elfogadható vàlaszt a storyval kapcsolatos kérdéseimre és pozitív irànyba billent a mérleg a storyt illetően.
-
Batyops
aktív tag
Valszeg nem érted akkor a sztori mondanivalóját ha neked ez jött le. Ennél a játéknál éreztem először hogy ez tényleg felnőtteknek készült és itt most nem a brutalitásra gondolok bár tény hogy ennyire valóságosan még játék nem mutatta be hogy mire is lenne az ember képes egy ilyen világban. Az meg hogy neked ez jött le a sztoriból csak annyit jelent hogy nem értetted meg milyen mély mondanivalója van ennek a sztorinak.
-
Wesder
titán
Minek keressek melót amikor van?
Nekem sincs elég EQ-m, de ha leszarod a jàték 50%-àt, akkor ne csodàlkozz hogy valami nem tetszik. Eléggé óvoda amit itt tolsz.
"Jajj brühü megölte Joelt, hülye qrva nem jàtszom vele oà..." Ilyen stílusban csoda hogy bàrmi àtjött neked a jàtékból.Szerk.
Ez a végigjàtszàs nagyon triggerelt titeket úgy làtom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest