- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendőke
tag
Kellemes meglepetés volt számomra, hogy a Skyrimet és az Elder Scrolls-t nem akarta lefordítani. Ezek szerint van valami adatbázis, ami megmondta, hogy ezeket a szavakat nem kell fordítani Égperemre és Öreg Tekercsekre.
Katt: Sajnálom, de HaaS hozzászólása után meg kellett nézni, hogy a gugli fordító mit alkot. Hoffmann_nak igaza van, nem kell ehhez inni, elég volt 10 órát egyfolytában aludni, hogy ilyen pihent legyek. Viszont hosszú idő után kialudtam magam. Amúgy direkt off-ba tettem.
Remélem, nem szakadsz el tőlünk végleg.
Hoffmann_: Kicsit korai lenne még a konfigurálásról, és finombeállításokról szóló első hozzászólás.
Ha valaki gondolja, összedobhatunk egy jó fordítást, de egyedül nem vállalom. Próbálkoztam vele délelőtt, a második fele szerintem egész jó lett, de az első résszel nem boldogultam. Ha valaki érez hozzá kedvet, dobjon meg egy privivel, hátha közösen sikerül valami jó fordítást összedobni. Magyar-angol szakosok műveit is szívesen fogadjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GTA VI
- Videós, mozgóképes topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest