Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• Xerxész

őstag

válasz slayer006 #16071 üzenetére

Requiem
    Teljes játékmechanizmus módosítás, sokkal nehezebb ellenfelek, időskála lecsökkentve, nincs gyorsutazás, nincs életerő regenerálódás, nincs ellenség skálázódás, hanem területek vannak szintezve (pl. már a játék elején találkozhatsz olyan ellenféllel, aki nálad sokkal erősebb), és még sokminden más. Sokkal nagyobb kihívás ezzel a játék, még könnyű szinten is. Sárkánnyal egyedül nem is bírok, társ kell.

Realistic Needs and Diseases
    Enni, inni, aludni kell, különben a karaktered egyre gyengül, szomjan is halhat.

Diseased
    A betegségek kicsit durvábbak hatásilag és vízuálisan is (különböző effektek).

Frostfall
    Az egyik legjobb létező mod. Az időjárásnak hatása van a karakterre, így a hideg területeken perceken belül halálra fagysz. Nagyon nagy élményt ad a játékhoz szerintem.

The Way of the Dovahkiin
    Hát, ez már egy igen komplex mod lett, én csak az alvás részét használom. Lényege, hogy séta, gyorsutazás, barlangok és alvás közben is megtámadhatnak különböző ellenfelek, illetve ahogy fejlődött a mod, raktak bele durva főellenségeket is.

Moonlight Tales
    Vérfarkas játékmenet javítás.

Better Vampires
    Vámpír játékmenet javítás.

Path of Shadows
    Tolvaj játékmenet javítás. Pl. bűntett észlelési hatótáv csökkentése.

SkyTEST - Realistic Animals and Predators
    Az állatvilág felturbózása...inni mennek, vadásznak egymásra, stb.

skyBirds
    Madarak hozzáadása a játékhoz. Fészket építenek (ez tök tetszik nekem), le is vadászhatod őket, ha elég ügyes vagy hozzá, hogy reptében leszedj egy madarat. :DDD

101 Bugs
    Rovarok, bogarak hozzáadása.

UFO
    A kísérők játékmechanizmusának kibővítése.

Convenient Horses
    A lovak játékmechanizmusának kibővítése. Fütyülhetsz a lónak, beállíthatod, hogy tisztes távolból kövessen, stb...

Magic Duel
    Mágus párbaj. Lényege, hogy 2 pusztítás varázslatnak kell egyszerre találkoznia (egymásnak "feszülnie") és aki ügyesebb, annak a mágiája sebez...kvázi visszanyomod az ellenfélnek a saját és a te varázsodat is. De szerintem ezt rohadt nehéz kivitelezni, mert bár küzdöttem már mágussal, még nem sikerült párbajt lenyomnom vele.

Fires Hurt
    A tüzek sebeznek.

Touring Carriages
    "Gyorsutazás" valós időben szekéren. A játék elején hasznos, amikor még nincs lóvé lóra.

Economics of Skyrim / Trading Routes
    Gazdasági mechanizmus módosítás, kibővítés. Helyspecifikus árak és kínálat.

Warburgs 3D Paper World Map
    Stílusos középkori papírtérkép Skyrimról. Engem nagyon zavar ez a 21. századi műholdas térkép a játékban. Ezt helyettesíti a mod.

Climates of Tamriel
    A legeslegjobb időjárás mod.

Enhanced Light and FX
    Fények, fényhatások sokkal reálisabbá tétele.

Realistic Nights
    Ezt még nem próbáltam, de a lényege, hogy ha sötét van, akkor sötét van! :DDD Vegyél egy nyomorult fáklyát, azé' van. :DD

Real Shelter
    Ha esik az eső/hó, akkor ha fedél alatt állsz, nem ázol meg és nem hűl ki a karaktered (Frostfall). Ugye az alapjátékban a fedéleken is átesik a csapadék, ezt javítja a mod.

Lanterns of Skyrim
    Lámpák az út mentén. Sötétben előnyös. :)

Immersive Interiors
    Csak kezdeti stádiumban van, de a lényege, hogy az épületek ablakai tényleg átlátszóak. Ha benn vagy, kilátsz az ablakon, látod, hogy milyen napszak és időjárás van kinn. Asszem még csak Whiterun van meg.

Immersive Beds
    Jó kis alvás animáció.

Immersive Armors
    Korhű szépen kivitelezett páncélzatok, amiket kikovácsolhatsz.

Bandolier
    Hátizsákok, hevederek, tarsolyok...mind megépíthetők, növelik a karakter teherbírását.

Cloaks of Skyrim
    Szőrmék, bundák, amik védenek a hideg ellen (Frostfall).

Immersive First Person View
    Valódi első személy nézet. Ha lefelé fordítod a kamerát, látod a karaktered testét. A kamera úgy mozog, ahogy a valódi életben is látnád a helyzetet, még harc közben is.

Realistic Running Speed
    Nem vagy rakéta, lecsökkenti a karakterek sebességét...hogy legyen már végre értelme annak a nyomorult lónak!

SkyRealism - Encumbrance
    Dinamikus teherbírás. Minnél többet cipelsz, annál lassabban haladsz.

SkyRealism - Materials
    Kicsit hihetőbb szintre módosítja jónéhány anyag, tárgy, stb. súlyát.

Burn, Freeze, Shock Effects
    Ha tűzzel, jéggel és árammal ölsz meg valakit, akkor a halál után még pár másodpercig az adott elem hatása látszódik a karakteren (pl. tovább ég) és a hullán az adott elem nyomai megmaradnak (pl. elszenesedett holttest).

Új hozzászólás Aktív témák