- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Marston
csendes tag
válasz
mcwolf79 #7456 üzenetére
+1 sajnos. Agyamra megy. Kb. 3-4 óránként. (XOX project scorpio). Próbáltam mindent. Mindent is!
Gyári HDD, pót HDD, SSD. Újratelepítettem a játékot. Reseteltem a gépet. És mégis.Nekem nagyjából a kettővel vagy hárommal ezelőtti frissítés óta. Igaz főleg akkor, ha Xbox menüben vagyok (party chat, üzenetek, stb.). De hadd használjam már játék közben ezeket a funkciókat pls. Megjelenéskor 15-16 órát toltuk folyamatosan és semmi. Más játéknál semmi. Net atomstabil, drót bedugva. -
-
pzstm
titán
válasz
mcwolf79 #6186 üzenetére
Ezek eleg erdekesek mert a fertozott teruleteket epp tegnapncsinaltam meg es elmeny volt
Territory ladakat mindig nyitunk. Ha nem tudunk felloni raketat azt kiirja hogy nincs civil a kozelben, akkoris ha control pointot megcsinaltuk. Varni kell es tartani a control pointot.
Soutwest fertozott to bug nem tudom mi akar lenni, de minden fertozott zonat megcsinaltam, s ha mindent megtalalsz be is adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest