- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #1829 üzenetére
Végül is amennyi szívatást fog ezért kapni, egész olcsón megúsztam
(#1830) Gubu0101
Nincs para, csak itt a PH-n a g2a/g2play az ördögtől lett dolog (mondjuk engem már húztak be egy FC4 SP-vel - 6000 Ft) de végül is abból is jól jöttem ki, mert a G1A visszafizette a zsét, és végül a Ubi meg 1 hét múlva vissza aktiválta az SP-t is amit letiltottAzóta nem is vásároltam itt, ez volt pár éve az első
Szóval inkább jelzem én is, mivel nem hivatalos eladó, hanem kvázi "piac". -
arnikusz
veterán
-
VTom
veterán
válasz
#59036672 #661 üzenetére
Azért jó volt az így is.
Ha olyan hangulatban kapott el minket, akkor nem érdekeltek a csalók is, akkor is jól éreztük magunkat. Pl. mikor az utcán futva 3 mp alatt mindhárman feküdtünk, úgy, hogy a környéken se volt játékos, csak valaki a DZ 9-ből lelőtt a DZ 3-baDe emlékszem, mikor még a deadeye volt a meta, és miután kiléptetek, RazoR-ral azzal szórakoztunk, hogy rámentünk egy csaló bandára, és lövöldöztük le őket manhuntként.
Azért ennek is megvolt a varázsa
-
m0h0senator
őstag
válasz
#59036672 #661 üzenetére
Én is így gondolom az első rész után. Egyszerűen értelmét veszti, hogy farmold a jobb cuccokat mikor eleve hátránnyal indulsz teljesen mindegy mid van. De Ti ezt jobban tudjátok nálam 440 óránál elhalt a csíterek miatt a lelkesedés.
A legszomorúbb, hogy semmi lehetőségük nem volt ( vagy csak ezt mondták
) ellenük, csak felírni az iiiiiiiiiiiiilllllliiii-ket egy post-it-ra
.LnB: ebben az alfában szvsz tuti nem lesz pvp de még az open beta-ban sem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #258 üzenetére
Ezeket a macro és no recoil dolgokat 2 féleképpen lehetne kiszűrni, ha magát a programot és annak futását ellenőrizni a memóriában, vagy viselkedés elemzést tudna a játék, azaz figyelné, hogy pl te mindig ugyanazzal az időzítéssel csinálsz dolgokat (macro), amire ember nem képes, csak program, és ha túl sok egyforma viselkedést tapasztalna, akkor mehetne a figyelmeztetés, majd a BAN.
De nem hiszem, hogy erre fel lenne készítve a BE.
Ezek a YT huszárok meg mennének a süllyesztőbe, meg úgyis folyamatosan álnéven lennének, elkerülendő az oltásokat. Sajnos félő, hogy mint minden netes dolog, lesznek kiskapuk, és mindig lesznek olyanok, akik csak ezeket keresik, mert amúgy egy nagy nullák minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged