- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
szesa
senior tag
es nemeiknek van egy zavaro tulajdonsaga: a fekete inkabb amolyan szurkes, pl tiszta fekete hatternel kisse faltun o a panel hattervilagitasa es a fekenete nem matt fekete... ez eleg zavaro a ''feny arnyek'' jatekoknal pl thief3, doom3.
De azert be lehet jol allitani legalabbis nekem sikerult, de nem merheto egy crthez.
PL HL2-zni siman lehet vele 1280-ban egy 17''os TFTn (legalabbis ezen:>) csak a CRTn jobb es kesz. De dolgozni, pl programozni es orak hosszat bamulni a monitort viszont talan elonyosebb, persze egy cadhoz netom jo e a mas keparany miatt. -
bosi84
tag
Ezzel a frissítéses dologgal az a baj, hogy mindig új szabványok jönnek. Én is először frissítgetni akartam.
A jelenlegi gépem a '98-as csúcs.
Aztán jött a P-III, majd az AGP-s videókarik.
Egy új kártyához új alaplap kell, abba meg nem lesz jó a régi proci, stb.
Most is itt van az AGP-PCI-e váltás, meg a Socket-754-939, meg a DDR-DDRII, szóval én inkább gyűjtök egy csúcsgépre. De sztem ez a gép elég lesz egy darabig.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged