- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bosi84
tag
Úgy látszik mégsem volt olyan rossz ötlet ez a téma.
Azonban tényleg az derült ki, hogy a mai technológiák miatt teljes mértékben az egyéni igények döntenek. A tft monitor biztosan a legjobb választás irodai munkára, szövegszerkesztésre, internetezésre, de elhalványul egy jobb CRT mellett, mikor játékra vagy filmnézése kerül a sor.
Én egy jobb gépet veszek, 6800 GTvel és ezért fontos nekem a felbontás. Szeretném végre élvezni a képet. Most egy voodoo 2-es gépem van, immár 7 éve, egy olyan monitorral, mely 65Hz-el nyomja az 1024x768-as max. felbontást, és még nem vagyok szemüveges
Az itt elmondottak alapján nem invesztálok be egy TFTbe sem. Még. Áthidaló megoldásként sztem beszerzek egy Samsung SyncMaster 795MB monitort, ez elég jó. Jó lesz addig, míg kijön egy megfizethető TFT, mely többféle felbontásban, nagyon kis válaszidővel, tökéletes színhűséggel tudja a filmeket és játékokat futtatni, és természetesen jó vele programozni és olvasni is.
Sztetek jól döntök? -
bosi84
tag
Ezzel a frissítéses dologgal az a baj, hogy mindig új szabványok jönnek. Én is először frissítgetni akartam.
A jelenlegi gépem a '98-as csúcs.
Aztán jött a P-III, majd az AGP-s videókarik.
Egy új kártyához új alaplap kell, abba meg nem lesz jó a régi proci, stb.
Most is itt van az AGP-PCI-e váltás, meg a Socket-754-939, meg a DDR-DDRII, szóval én inkább gyűjtök egy csúcsgépre. De sztem ez a gép elég lesz egy darabig.
[Szerkesztve] -
bosi84
tag
Egyébként a vágyálom a Mitsubishi Diamond Pro 2060u CRT. Ezt eszméletlenül elismerik, a tomshardware.com-on is ez az etalon, ehhez mérik a tftket. De 1000 dollárom nincs rá, ráadásul nem is kapható kis hazánkban.
Nincs véletlen vkinek egy kicsit használt 50 ezerért? -
bosi84
tag
Bocs.
Nem vagyok milliárdos, csak öt éve várok egy jó gépre. Ez sztem nem bűn. Jelenleg egy P-II 350Mhz 128 ramos Voodoo 2-es gépem van, szóval rámférne a rendszerfrissítés.
A ''döntsünk'' kifejezést pedig figyelemfelkeltésre használtam, ezért is bocsánatot kérek. Kellenek a tanácsok, mert a kb 100 ezer ft-t, amit monitorra szánok, nem akarom kidobni egy olyan tftre, aminek rosszak a színei vagy nagy a válaszideje, és nem akarom kidobni olyan crtre sem, ami kifolyatja a szemem. Ezért nyitottam új témát.
Érdemes-e várni még néhány hónapot akkor olyan tft monitorra, mely 12ms válasziővel 1600x1200as felbontásban 16.7 milliós, 24 bites színmélységgel, széles látószöggel rendelkezik? Lesz-e egyáltalán ilyen tft ebben az évben?
Egyébként jelenleg egy Beinea 102010es 15 colos monitorom van és még nincs szemüvegem -
bosi84
tag
Na sziasztok!
Nincs egyértelmű vélemény. Tehát teljsen egyénfüggő, hogy ki mit választ. Én személyszerint egy olyan új gépet veszek, hogy az Unreal 3-mat is simán vinni fogja
Szóval főleg FPS és RTS játékokra kellene, filmnézésre is (fontos) no meg olvasásra+programozásra is egy jó monitor. 19 vagy több colos.
A hely nem számit, de azért ne legyen egy dög
Kérdések
A CRT többet fogyaszt, se sokkal többet?
A CRT ha 100Hz felett van, akkor nem káros a szemre igaz?
A tftknél nem lehet 1600x1200 felbontásban nyomni
DVI csatlakozós kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest